Şimdi Ara

HD2 ANDROID NAND CWM Kurulumu (71. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.710
Cevap
5
Favori
85.438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cenk_139

arkadaşlar size birşey danışmak istiyorum şu an arayüz olarak yandex spb shell kullanıyorum, go widget arayüzünü deneyen arkadaşlar veya bilenler tavsiye ederler mi? sizce hangisini kullanılsa hd2 de daha iyi performans alınır.

Go launcher görsellik olarak yadex'e göre çok daha şık bana göre. ikisinide kullandım Go biraz daha agır gibi geliyor bana bazen sapıtabiliyor. Yandex de sorunsuz degil ama yinede kullanışlı.. çok eksigi olmasına ragmen. Ama ben ikisinden de vazgeçtim ADW kullanıyorum hafif kullanışlı cihazı yormuyor. Eğer Görsellik önemli ise senin için Go tavsiye ederim ama pilini daha çok tüketir onuda bil.

• ARKADAŞLAR ACİL YARDIM PLS,

Telefonumda android 4.04 kurulu. Dün akşmdam itibaren şöyle bir sıkıntı yaşıyorum. Telefonun ekranı geliyor herhangi bir sıkıntı yok ama ekran çalışmıyor. Yani tuş kilini açamıyorum. Tuşlara basamıyorum. Sadece ses kısma/açma ve yes/no tuşlarının olan taraf çalışıyor. Sabah kalktığımda tuşlar çalıştı yani rakamlara falan basabildim ancak şuan malasef tekrar çalışmıyor. Sebebi ne olabilir.
  • Kelimelere o kadar yabanciyim ki yapabilirmiyim acaba :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar htc hd2 telefon elime geçdi, bu telefona cm7 kurmuşlar ama baya sorunlu..

orjinal sense romu xdadan son sürümünü indirdim (http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1268580 ----- V2.5 cLK: Eu )
    indirme bittikden sonra hangi aşamaları yapmam gerekiyor, bu konuda yardımcı olursanız sevinirim..

Ayrıca kendi kullandığım ideos x5 telefonunda rom kurmak oldukça basitti, bunda biraz karışık sanırım..
    Şuan işlerimin yoğunluğundan forumu inceliyemiyorum, bu konuda yardımlarınızı bekliyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: lebediro

ARKADAŞLAR ACİL YARDIM PLS,

Telefonumda android 4.04 kurulu. Dün akşmdam itibaren şöyle bir sıkıntı yaşıyorum. Telefonun ekranı geliyor herhangi bir sıkıntı yok ama ekran çalışmıyor. Yani tuş kilini açamıyorum. Tuşlara basamıyorum. Sadece ses kısma/açma ve yes/no tuşlarının olan taraf çalışıyor. Sabah kalktığımda tuşlar çalıştı yani rakamlara falan basabildim ancak şuan malasef tekrar çalışmıyor. Sebebi ne olabilir.

Ben 4.0 kullanmasamda şuanda @lebediro ile aynı sorunu yaşıyorum ne yazıkki. Biraz araştırma yaptım ve genel olarak ekran değiştirme ile sorunun çözüldüğünü gördüm. Bilgisi tecrübesi olan varsa yardımcı olursa sevinirim.
  • Bunu ben kurmayı deneyeceğim. Fakat energy rom kurudğumuz zaman nasıl türkçeleştireceğiz. Bir de Energy rom un linki xda' da bulamadım.

Bu arada benim cihazda android kurulu. Anroid 2.3.4 sürümünü kullanıyorum. Bende bu işlemlerin aynısını yapmam gerekiyor mu? Cihazımda hiç birşekilde Win Mob 6.5 felan bulunmamaktadır.

Partition ayırmak için illa Hafıza kartı okuyucu gerekli mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kckfrk -- 6 Ağustos 2012; 14:18:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozan245

quote:

Orijinalden alıntı: lebediro

ARKADAŞLAR ACİL YARDIM PLS,

Ben 4.0 kullanmasamda şuanda @lebediro ile aynı sorunu yaşıyorum ne yazıkki. Biraz araştırma yaptım ve genel olarak ekran değiştirme ile sorunun çözüldüğünü gördüm. Bilgisi tecrübesi olan varsa yardımcı olursa sevinirim.

Benim ekran kilitlenmesi için bir çözüm buldum. Belki birinin işine yazar diye anlatmak istedim.
    Önceden yazdıklarımı siliyorum hiç uğraşmaya gerek yok telefonu kapatma tuşuna elinizden geldiği kadar sıkı bastırmanız yeterli olacak .

Yalnız ciddi bir sıkıntım var uygulamaları sd karta taşıyamıyorum. Eskiden Ayarlar->Uygulamalar menüsünden istediğim uygulamayı el ile yada yine bu menüden biryerden uygulamaları yüklenirken sd karta kaydet gibi bir işlem yapmıştım fakat bu romda böyle bir özellik yok. Bu nedendir_? eski kurduğum romda cm7 romdu aceba üzerinde link2sd gibi bir uygulamamı kurmak gerekmekte.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ozy245 -- 7 Ağustos 2012; 14:27:53 >

• arkadaslar,

yeni rom kuraraken task29 yapamadan full wipe yaparak kurmak istiyorum ama romun recovery ayarlarını nasıl değiştireceğimi bilmiyorum. o yuzden hep task29 yapıp magldr kuruyorum sonra recoverynin flash.cfg ayarlarını değiştirip tekrar recovery kuruyorum snro romu kuruyorum. yokmudur bu recovery ayarlarını değiştirmenin bir yolu?
    cevap acil olursa sevinirim...
  • arkadaslar,
    bir soru daha sorayim. sd kartimi değiştirmek istiyorum eski kartı yeni karta kopyalayarak kullanmanin bir yolu varmı. yoksa tekrar rom yuklememmi gerekir

• quote:

Orijinalden alıntı: mandac

arkadaslar,

yeni rom kuraraken task29 yapamadan full wipe yaparak kurmak istiyorum ama romun recovery ayarlarını nasıl değiştireceğimi bilmiyorum. o yuzden hep task29 yapıp magldr kuruyorum sonra recoverynin flash.cfg ayarlarını değiştirip tekrar recovery kuruyorum snro romu kuruyorum. yokmudur bu recovery ayarlarını değiştirmenin bir yolu?
    cevap acil olursa sevinirim...

Xda developers sitesinde hd2 toolkit diye bir program var onu aratıp kurarsan çoğu şeyi tek bir ekrandan hızlıca yapma şansın olur. Fakat zaten her yeni rom kurulumunda full wipe ve task 29 önerilmektedir. Hatırlatmakda fayda var :):
  • quote:

arkadaslar,
    bir soru daha sorayim. sd kartimi değiştirmek istiyorum eski kartı yeni karta kopyalayarak kullanmanin bir yolu varmı. yoksa tekrar rom yuklememmi gerekir

Bir cevap daha eğer ki sd rom değilde nand rom kullanıyorsan ki bir önceki soruda recovery den bahsetmişsin buda nand rom kullandığını gösterir direkt yeni kartı takmak suretiyle mevcut romu kullanabilirsin. sadece app2sd kullanıyorsan ve herhangi bir uygulaman sd kartta ise onlara ulaşamazsın. Ayrıca yeni ds kartı ta ext4 şeklinde yapılandırmak gerekir app2sd kullanmak istersen
  • quote:

Orijinalden alıntı: fugeetive

quote:

arkadaslar,

Bir cevap daha eğer ki sd rom değilde nand rom kullanıyorsan ki bir önceki soruda recovery den bahsetmişsin buda nand rom kullandığını gösterir direkt yeni kartı takmak suretiyle mevcut romu kullanabilirsin. sadece app2sd kullanıyorsan ve herhangi bir uygulaman sd kartta ise onlara ulaşamazsın. Ayrıca yeni ds kartı ta ext4 şeklinde yapılandırmak gerekir app2sd kullanmak istersen

cevaplar İçin teşekkürler kullandigim rom sense rom bildigim kadariyla bu romlar bazi uygulamalari sd karta yüklüyor böyle olunca yeni sd kart takınca sorun olur gibime geliyor yanılıyormuyum

• quote:

quote:

arkadaslar,

şimdi anlamadigim sey su task29 yapinca tekrar full wipe yapmaya gerek varmi. full wipe yapınca recovery ayarlarını degiştirip recovery tekrar mı kurmalıyım. benim anladığım task29 yapınca recovryde siliniyor ama full wipe yapınca recovery silinmiyor ve flash ayarları değiştirilemiyor zannediyorum

• quote:

quote:

quote:

arkadaslar,

şimdi anlamadigim sey su task29 yapinca tekrar full wipe yapmaya gerek varmi. full wipe yapınca recovery ayarlarını degiştirip recovery tekrar mı kurmalıyım. benim anladığım task29 yapınca recovryde siliniyor ama full wipe yapınca recovery silinmiyor ve flash ayarları değiştirilemiyor zannediyorum

Öncelikle sd kart a program yükleme durumu kullandığın romun direkt kendisiyle alakalı. Birçok sense rom sd kart kullanırken senin kullandığın rom app2sd kullanmıyor olabilir . Bu yüzden aslında yeni sd kart takınca yeniden rom kurman çok daha sağlıklı olur gibi.
    Task 29 yapınca wipe a gerek yok. Zaten herşeyi siliyor. Benim şahsım adına full wipe dan anladığım clean install olduğundan ve bir çok rom üretici tarafından önerildiğinden direkt task 29 la başlıyorum. Ama sadece wipe yapıp tekrar kurulum yapmayı tercih edersen dediğim hd2 toolkit programında sol tarafta repartition diye bir seçenek var; ona direk basarak ve recovery menüden usb flasher seçeneğini seçip yükleme yaparak sadece flash ayarlarını değiştirebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fugeetive -- 9 Ağustos 2012; 23:18:41 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

arkadaslar,

Öncelikle sd kart a program yükleme durumu kullandığın romun direkt kendisiyle alakalı. Birçok sense rom sd kart kullanırken senin kullandığın rom app2sd kullanmıyor olabilir . Bu yüzden aslında yeni sd kart takınca yeniden rom kurman çok daha sağlıklı olur gibi.
    Task 29 yapınca wipe a gerek yok. Zaten herşeyi siliyor. Benim şahsım adına full wipe dan anladığım clean install olduğundan ve bir çok rom üretici tarafından önerildiğinden direkt task 29 la başlıyorum. Ama sadece wipe yapıp tekrar kurulum yapmayı tercih edersen dediğim hd2 toolkit programında sol tarafta repartition diye bir seçenek var; ona direk basarak ve recovery menüden usb flasher seçeneğini seçip yükleme yaparak sadece flash ayarlarını değiştirebilirsin.

kafamdaki soru işaretleri tamamen bitti. cevaplar için çok teşekkür ederim. ben önce bi task 29 sonra sıfırdan bi kurulum yapıyım maceraya gerek yok...

• Ne demek her zaman :). Zaten hd2 toolkit ile çok rahat task29 vesaire gibi adımlar. Bu yüzden her defasında clean install daha mantıklı olur dediğin gibi maceraya gerek yok. Bununla beraber ben çok uygulama manyağı olmadığımdan titanium back up gibi bir program kullanma ihtiyacı hiç hissetmedim. Ama telefonunda çok fazla uygulama varsa ve hepsini tekrar kurmak gereksiz geliyorsa titanium back up kullanarak bu sorunuda kolayca aşa bilirsin.
  • Arkadaşlar nokia n8 telefonum bozuldu servise göndericem
    HD2 leo vardı windows mobil hiç kullanılmadı android kurmak istiyorum hiç daha önce yapmadım yanlış bişi yapıp mahvetmek istemiyorum Allah rızası için bir babayiğit teamviewer üzerinden kurabilirmi telefonsuz kaldık ?

cidden yapabilsem yaparım hani elektronikten anlayan birisiyim ama bakarak yapılacak gibi durmuyo daha önce hiç kurmadım

teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: ftd

HD2 ANDROID NAND CWM Kurulumu

4. kurulum bittikten sonra tel restart yapacak ve restart sırasında kapama butonuna basılı tutun(boot menü gelene kadar)

5. ADIM SD kartınıza ext3 partition oluşturmak

Dikkat: bu adımı sd kartınıza sadece 1 kez yapacaksınız, daha sonra yeni bir rom kurarken gerek yoktur.
    1.boot Menüsü gelince recovery'yi işaretleyin ses kısma butonuna kullanarak
    2. recovery açılınca advanced >> Partition SD Card >> 1024M >> 64M seç
    temiz kurulum için aşağıdaki adımı da izleyin
    3. sonra tekrar ana recovery menüsüne geçip sırasıyla wipe data,wipe cache ve advanced basıp wipe dalvik işaretleyin

merhaba,
    buraya kadar olan yeri yaptım fakat AD RECOVERY e girince NO BOOT SOURCES uyarısı veriyor sebebi ne olabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: gugercin28

quote:

Orijinalden alıntı: ftd

HD2 ANDROID NAND CWM Kurulumu

4. kurulum bittikten sonra tel restart yapacak ve restart sırasında kapama butonuna basılı tutun(boot menü gelene kadar)

5. ADIM SD kartınıza ext3 partition oluşturmak

Dikkat: bu adımı sd kartınıza sadece 1 kez yapacaksınız, daha sonra yeni bir rom kurarken gerek yoktur.
    1.boot Menüsü gelince recovery'yi işaretleyin ses kısma butonuna kullanarak
    2. recovery açılınca advanced >> Partition SD Card >> 1024M >> 64M seç
    temiz kurulum için aşağıdaki adımı da izleyin
    3. sonra tekrar ana recovery menüsüne geçip sırasıyla wipe data,wipe cache ve advanced basıp wipe dalvik işaretleyin

merhaba,
    buraya kadar olan yeri yaptım fakat AD RECOVERY e girince NO BOOT SOURCES uyarısı veriyor sebebi ne olabilir

Bu sıralar çok yoğunum sorularınıza cevap veremiyorum, ama elimden gelen yardımcı olmaya çalışıyorum :)
    soruna gelince
    4. adımı tekrar yap, muhtemelen recovery kurulmadı

• Arkadaşlar şu http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=733649 romu kullanıyorum ve iki enteresan sıkıntım var birisi, arama geldiğinde tuş ile yanıtlama yada red etme veya görüşme anında tuşlardan kapama yapamıyorum. İkinciside Marketten samsung remote adlı uygulamayı indirip yüklerken cihaz kapanıp açılıyor. Bu romu kullanan arkadaşlar deneyip cevaplarsa sevinirim.
  • 
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.