Bildirim
HD2 Telefonum açılmıyor
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: f.aladagli
Arkadaşlar lütfen yardım !!!!!! HTC HD2 Leo telefonum durduk yere hatalar vermeye başladı telefona restart atıyım dedim kapattım bir daha açamadım. Açma tuşuna bastığımda 7 kere titriyor başka bi tepki olmuyo. Lütfem yardım edin ne yapmam gerekiyo ???
Boşuna cevap bekleme buradakiler bir tutturmuş yok htc gurubu yok desire grubu gurubunuz batsın tek başlıga giriyorsun bir sürü şey yazılmış aradıgını bulamıyorsun ayrı başlık açıyorsun cevap veren yok.
Ayrı konular açılsa arama kısmından rahatlıkla aradığımızı buluruz tek başlık altında olunca bulunamıyor ben 5 şubatta hd2 hakkında konu açtım hala cevap veren yok
-
kardeş bi bu siteye bi bak belki yardımcı olurlar http://www.****.com/soru-cevap-ve-tartismalar/3618-htc-hd2-kullananlar-klubu.html#post60197 -
http://www.****.com/soru-cevap-ve-tartismalar/3618-htc-hd2-kullananlar-klubu.html ya kusura bakma ***** şeklinde çıkıyo oraya boşluksuz " 444 android " yazarsan ulaşabilirsin..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MasterOfHunt -- 15 Şubat 2013; 18:04:20 > -
Pili cikar,3 tane bakir uclu tel var pile denk gelen,onlari cimbizla duzelt pile tam otursun,sonra recovery menuden wipe. Cache yap,acilir,olmazsa task29 yap yeniden android kur,bu dedikleerim android kurulu varsayarak anlattim,wondows ise pil dendir,ok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Öncelikle telefonun hangi işlemlerden geçtikten sonra açılmaz olduğunu yazabilirsen buradaki insanlar da sana daha kolay yardımcı olabilirler.
Telefonunun susması android yükleme deneyiminden ötürü ise task29 ve orjinal ROM yüklemek çözüm olabilir.
Kolay Gelsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mflasher -- 22 Şubat 2013; 23:49:13 > -
merhabalar,
benimde htc hd 2 android yuklenmis telim var bugune kadar sorunsuz kullandim ama gecenlerde whatsap calismamaya basladi habire guncelleme ayari cikyodu karsima(1 gun 1 hafta 1 ay vs) isaretlememe ragmen tamamlayamiyordu ayari ve playstore un de guncellenmesi lazim tamamlanmasi icin diye utari aliyordum devamli bunu da guncellemek istememe ragmen bu seferde hafiza az uyarisi aliyordum ve birturlu acamamistim whatsapp i..
sonunda telefondaki onemli programlardan sildim ki yer acilsin ve yuklensin diye, sonrasinda guncellendi store ve bikac denemedn sonra yine acabildim whatsapp i ama yine duzgun calismiyor gibiydi sanki, bikere whatsp dan cikinca yine ayni whatsapp guncelleme ayar sorusunu soruyordu. telefonu kapatiyim aciyim belki duzelir dedim ve birdaha telefon acilmiyor. aciyorum titriyor htc yazisi cikiyor ve ekran calisiyor farkediyorum ama kapkara.. pili cikarip taktim neler yaptiysam bos caliusmadi? nedir acaba sorun arkadaslar? ne yapabilirim? android yukleme konusunda cok tecrubeli degilim, bir arkadasim yuklemisti..
ses kisma ve acma tusuna bastim renkli ekranlar cikti ama ordada hicbir yere girilemiyor, olece kaldi renkli ekranda..
acil yardimci olursaniz cok sevinirim. insallah cozumu kolay birseydir yapabilirim..
tesekkurler arkadaslar..
-
quote:
Orijinalden alıntı: mechan
merhabalar,
benimde htc hd 2 android yuklenmis telim var bugune kadar sorunsuz kullandim ama gecenlerde whatsap calismamaya basladi habire guncelleme ayari cikyodu karsima(1 gun 1 hafta 1 ay vs) isaretlememe ragmen tamamlayamiyordu ayari ve playstore un de guncellenmesi lazim tamamlanmasi icin diye utari aliyordum devamli bunu da guncellemek istememe ragmen bu seferde hafiza az uyarisi aliyordum ve birturlu acamamistim whatsapp i..
sonunda telefondaki onemli programlardan sildim ki yer acilsin ve yuklensin diye, sonrasinda guncellendi store ve bikac denemedn sonra yine acabildim whatsapp i ama yine duzgun calismiyor gibiydi sanki, bikere whatsp dan cikinca yine ayni whatsapp guncelleme ayar sorusunu soruyordu. telefonu kapatiyim aciyim belki duzelir dedim ve birdaha telefon acilmiyor. aciyorum titriyor htc yazisi cikiyor ve ekran calisiyor farkediyorum ama kapkara.. pili cikarip taktim neler yaptiysam bos caliusmadi? nedir acaba sorun arkadaslar? ne yapabilirim? android yukleme konusunda cok tecrubeli degilim, bir arkadasim yuklemisti..
ses kisma ve acma tusuna bastim renkli ekranlar cikti ama ordada hicbir yere girilemiyor, olece kaldi renkli ekranda..
acil yardimci olursaniz cok sevinirim. insallah cozumu kolay birseydir yapabilirim..
tesekkurler arkadaslar..
arkadaslar kimse bisey yazmicakmi bu sorunuma lutfen...??? :(
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X