Şimdi Ara

hd3200 onboard ekran kartımla hd 3650 cf. olurmu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.039
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar gigabyte GA-MA78G-DS3H anakartımda tümleşik hd3200 ekran kartım ile hd3650 yi crossfire yapabilirmiyim? yoksa 3450 mi almam gerekiyor? Acil cevap istiyorum.İndirimden alıcam gece 12ye kadar sürüyor indirirm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi togy_35 -- 24 Kasım 2008; 21:00:04 >

• Arkadaşım bendede entegre 3200 var..Ecs marka anakart kullanıyorum.Videoyu izle daha cok bilgi sahibi olursun

http://www.donanimhaber.com/Video.aspx?Id=267
  • yanlızca 3450 ile cf oluyor.
  • bende 3450 diye biliyorum ama.. bi forumda adam üstüne basa basa 3650 al deli gibi kullan diyor.. 3450 alsam full açabilirmiyim oyunları 3200 de bile her oyun oynanıyor... bazı oyunlar düşük çözünürlükte tabi..
  • Hocam 3650de hybrid cf desteği yok.Yani alsan bile cf yapamassın.3650 yerine 2.elden 3870 alırsan hybirid cfden çok daha fazla performans verecektir
  • arkadaşlar peki aynı anakarta HD4670 hibrid cf olurmu deneyen varmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fixriterzi -- 25 Kasım 2008; 11:09:19 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: fixriterzi

arkadaşlar peki aynı anakarta HD4670 hirid cf olurmu deneyen varmı

hayır
    hd4xxx serisi hd3xxx serisi ile normalde de cf olmaz zaten
  • quote:

Orjinalden alıntı: Temren

quote:

Orjinalden alıntı: fixriterzi

arkadaşlar peki aynı anakarta HD4670 hirid cf olurmu deneyen varmı

hayır
    hd4xxx serisi hd3xxx serisi ile normalde de cf olmaz zaten

kötü oldu olsa ne iyi olurdu.
  • olmuyor sadece 3450 ile cf oluyor
  • Hybrid CF olabilen ekran kartlarının üzerinde bu belirtilir ancak seri olarak HD 24xx, HD 34xx ve muhadil HD 4xxx serisi kartlarla oluyor. Mantıken de böyle olması gerek yoksa hızlı olan ekran kartı yavaş olana göre çalışırdı.

Hatta Hybrid CF test sonuçları yollamıştım forumdan birine, bulursam onları da eklerim...
  • Merhaba arkadaşlar,

konu eskimiş ama soruma en uygun yer gibi geldiği için buraya yazmak istedim.

Bugün tesadüfen bir hd 3650 kart geçti elime.
    Bendeki konfigürasyon konudaki ile aynı
    Yani gigabyte GA-MA78G-DS3H anakartımda tümleşik hd3200 ekran kartım var. Bunun dışında 2.8 ghz AMD işlemci ve 2GB 800 mhz çalışan ram var. Sistemde oc yok şu anda.

Şimdi bu kart cf olmuyor tamam, bunu öğrendim, peki bu kartı tek başına kullansam (3650'yi)
    onboard + 3450 cf lemekten daha iyi performans verir mi yoksa onboard + 3450 cf si daha mı iyi çalışır. eğer 3450 +onboard cf daha mantıklı ise kartı verip 3450 alabilirim (tabii zarar etmiş olacağım bu alış verişte maddi açıdan)

elimdeki kart 512MB ddr4 olan model sapphire marka

yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
    Saygılar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.