Şimdi Ara

HD3870 / 9600GT / 9600GT AMP (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
980
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ben oyun oynarken full ayar takıntısı yapmam oyunları açsın takılmadan oynansın yeterli benim için ki 20-25 fps de genelde takılma olmuyor. Bu şekilde 1-2 sene idare edecek bir kart arıyorum. Olay bundan ibaret gerekirse gerekirse power ı da değiştirecem ama karta max 200 liradan fazlada vermeyi düşünmüyorum.

Bende başta sizin gibi düşünüp aldım fakat dediğiniz gibi işlemci ve psu yetersiz kalmış olabilir onları değiştirdiğimde daha 4850 den daha iyi kartlar çıkacaktır gider onlardan alırım.

Ayrıc vakit ayırıp yorum yaptığınız için teşekkürler
  • işlemcin o hızda iken sorun çıkarır ama korkma bahsedildiği gibi devasa uçurumlar;müthiş kayıplar oluşmaz...arkadaşım aynı işlemciye 1 mhz o/c atmadan kullanıyor.hemde his 4850 ile...elimle montajını yaptım kartın.gayette iyi çalışıyor.o işlemciyi 2.5 ghz-3 ghz civarına çekersen 4850 den tam verim alırsın.2.13 te verim alamazmısın?alırsın ama bir miktar kartı frenler.onuda cod4 te falan anlayamazsın.darboğaz problemi kart sınıra yaslanmadıktan sonra;yani akıcı fps yi verecek performansı yakalayamayacak ise anlaşılır.kabul edilebilir bir ayarda 30 fps altına düşüyorsa zaten işlemcide vga da yenilenmeli demektir...
    işlemcini dert etme;tek sorunun psu...

dipnot:.45 ACP üstadımız var burda.senin başlığınada yazmış üstelik:)ona sorarsan seni daha iyi aydınlatır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Palatine -- 13 Ağustos 2008; 2:49:01 >
  • kimseye katılmıyorum.

bence kesinlikle ZOTAC 9600GT AMP almalısınız

çok güzel bir kart,kesinlikle bunu alın , 160$+kdv fiyatı ile çok ta uygun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muten Baba -- 13 Ağustos 2008; 7:51:24 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: cluber00

kimseye katılmıyorum.

Güncel 9600gt Fiyatları!!!

Hocam yanlış yönlerdimeyelim arkadaşı!!! Zotac 9600gt amp! referans tasarım olup, özel tasarım kartlardan daha pahalıdır!!! Ona vereceği parayla arkadaş çok iyi bir 8800gt alabilir!!!

Güncel 8800gt Fiyatları!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mamad -- 13 Ağustos 2008; 11:54:19 >

• quote:

Orjinalden alıntı: jeepers creepers

xfx gf 9600 GT 135$ + kdv
    zotac 9600 GT AMP Edition 158$ + kdv

23$ + kdv fark vermeye değer mi zotac AMP için?

bu fiyata nerede var onu belirtebilirsen guzel olur....:D
  • quote:

Orjinalden alıntı: mamad

quote:

Orjinalden alıntı: cluber00

kimseye katılmıyorum.

Güncel 9600gt Fiyatları!!!

Hocam yanlış yönlerdimeyelim arkadaşı!!! Zotac 9600gt amp! referans tasarım olup, özel tasarım kartlardan daha pahalıdır!!! Ona vereceği parayla arkadaş çok iyi bir 8800gt alabilir!!!

Güncel 8800gt Fiyatları!!!

alahım ya

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.