Şimdi Ara

**HD3870 CROSSFIRE ** (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
1.217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

**HD3870 CROSSFIRE **
  • quote:

Orjinalden alıntı: CeOfFuture

malesef crysis de cf calismiyor su anda

zaten diger tum oyunlari

hem gt hemde 3870 oynatiyor rahatca

Bilgiden uzak yorum ve çarpıtıcı bu olsa gerek crossfire slı gibi yazılımsal bir olay değildir...
  • quote:

Orjinalden alıntı: annihilator

Nasi crysiste CF calismiyor ?

**HD3870 CROSSFIRE **

basbaya calismiyor

forum tech power up daki elemanlarin hic biri calistiramamis

http://forums.techpowerup.com/showthread.php?t=44919&highlight=3870

biz kafadan atmiyoruz ama bu testi yapanlar nasil atmislar belli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CeFurkan -- 8 Aralık 2007; 3:26:15 >

• quote:

malesef crysis de cf calismiyor su anda

zaten diger tum oyunlari

hem gt hemde 3870 oynatiyor rahatca

dx9 da 32 bite çalışıyor
  • deneriz cf crysis de çalışırmı çalışmazmı.
  • Çift kart çok problemli herşey performans değildir almayı düşünenler yaşayacağı problemleri de düşünsünler. Ayrıca hem cf hem de sli her oyunda çalışmıyor verilen desteğe bağlı, harcayacağı elektrik, psuyu zorlaması falan yani komple problem ben zamanında o hataya düştüm siz düşmeyin alabileceğiniz en iyi kartı alın tek başına kullanın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: EXPANDER

deneriz cf crysis de çalışırmı çalışmazmı.

İyi olur bu ne herkes bir şey söylüyor!
    Bence ekran kartı alacak arkadaşda bunu beklesin!!! Şimdi tek kart alırsa nvidea nın 9 serilerini beklersen daha iyi olur. Birde bence 3870 x2 olanı alma.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Arsenic

Çift kart çok problemli herşey performans değildir almayı düşünenler yaşayacağı problemleri de düşünsünler. Ayrıca hem cf hem de sli her oyunda çalışmıyor verilen desteğe bağlı, harcayacağı elektrik, psuyu zorlaması falan yani komple problem ben zamanında o hataya düştüm siz düşmeyin alabileceğiniz en iyi kartı alın tek başına kullanın.

Bencede nvidea nın kartını beklemek bence en mantıklı
  • quote:

hotfixi yükle öyle dene
  • quote:

basbaya calismiyor

http://forums.techpowerup.com/showthread.php?t=44919&highlight=3870

biz kafadan atmiyoruz ama bu testi yapanlar nasil atmislar belli

Yani techpower dogru söylüyor, digeri yalan söylüyor diyorsun... İkinci sitenin dogru söyledigi ilk sitenin ie yalan söyledigi sonucuna götüren verin nedir seni?

Yoksa öyle olmasını istedigin için mi söylüyorsun?

• EXPANDER test edecekmiş ondan sonra hangi sitenin yalan söylediği ortaya çıkar tartışmanıza gerek yok.
  • crossfire geç tek kart al 9 serisini bekle
  • beyler crossfire diye açtığım konudan 8800gt ile kararımı verdim şubatta satar yenisini alırım artık şimdi 8800gt arıcaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: fenerbahcetin

beyler crossfire diye açtığım konudan 8800gt ile kararımı verdim şubatta satar yenisini alırım artık şimdi 8800gt arıcaz

Doğru karar ben de aynısını yaptım yalnız şubatı değil yazı beklemen gerekecek şubattakiler üst segment 1000ytlden aşağı olmazlar. Yaza kadar 8800gt zaten fazlasıyla da yetecektir.
  • aylardır, yorumlar, testler yapılıyor fakat hala 8GT sli mı 3870 cf mi üstün belli olmadı deli olmamak elde değil.. Bi testte 8GT tek başına geçio cf yi bi testte cf sli yı solluyo anlamadım gitti :S
  • quote:

Pes valla. Crysis ve crosfire kelimelerini yanyana google a yazıyosun karşına gelen ilk linke girip hiçkimse crosfire çalıştıramamış gibi bir sonuca varıp sonra da forumda kocaman harflerle yazınca herşeyi bilmiş oluyosun.

Buraya bakmayı unutmuşun bu arada.

http://crysiseu.com/component/option,com_fireboard/Itemid,53/func,view/id,2837/catid,14/

• bence bu kartları almayın . adam akıllı tek başına crysis'i oynatabilecek bir kart çıktığında yeni karta geçin.
  • yanı kartı sadece crysıs icinmı alıyoruz sankı.oldu 3-4 ay daha beklıyelım ozaman.
  • quote:

(Windows Xp 32 bit'de) CF Crysis'de verimli çalışıyor mu? Deneyebildiniz mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: adacay

quote:

(Windows Xp 32 bit'de) CF Crysis'de verimli çalışıyor mu? Deneyebildiniz mi?

Henüz çalısmıyor ama ati ve crysis ortak calısma içindeymiş en kısa zamnda cıkcak
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.