Şimdi Ara

**HD3870 CROSSFIRE **

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
41
Cevap
0
Favori
1.217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İyi günler beyler yeni bir sistem alıyorum ve bazı barçaları aldım geriye 2-3 parça kaldı bunlardan biri de ekran kartı.Sorum şu anakart seçiminden dolayı crossfire'a gidiyorum yoksa 8800GT'nin 3870'ten üstünlüğünü bilerek SLI yapcaktım ama sırf anakart X38 olsun diye crossfire düşünüyorum 3870lerle . Şimdi anakartı aldım sorum şu artık parayı gözden çıkardım yani bütçe önemli değil abartılı olmamak şartılya yani şunu demek istiyorum ki 600$+KDV'yi gözden çıkardım ee bu parayı da gözden çıkardığım için iyi bişiler olsun istiyorum.şimdi sorum 2 tane 3870 almakmı yoksa şimdi bir tane 8800gt veya başka bir kart alıp gelicek modelleri beklemek mi ama model beklemekten bıktım artık 3 aydır alıcam alamıyorum o yüzden biran önce almak istiyorum sizce ne yapmalıyım bi tavsiye verin.

• 2 adet 512 mb 3870
    ati crosfire konusunda nvidia nın slı ını geçiyo hem bu kart uzuuun bi süre kullanılır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SMTRSLN -- 7 Aralık 2007; 21:50:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SMTRSLN

2 adet 512 mb 3870
    ati crosfire konusunda nvidia nın slı ını geçiyo hem bu kart uzuuun bi süre kullanılır
    Birincisi, 8800GT SLI en azından Crysis'te HD3870 CF'den daha iyiydi. İkinci ve daha önemlisi ise az daha sabredip direk HD3870X2 alsanıza?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ñolofinwë

Birincisi, 8800GT SLI en azından Crysis'te HD3870 CF'den daha iyiydi. İkinci ve daha önemlisi ise az daha sabredip direk HD3870X2 alsanıza?

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: cagann

Crysis de CF nin çalıştığı bir sürücü yayınlandımı ATI tarafından?

Yayınlandıysa 3870CF veya 3850CF Crysis testleri var mı (CF nin çalıştığı).

CF nin sürücü tarafından desteklenmediği Crysis testlerinde zaten 2 kart tekden daha az performans veriyor. :S

• quote:

Orijinalden alıntı: -Sojo-

quote:

CF nin sürücü tarafından desteklenmediği Crysis testlerinde zaten 2 kart tekden daha az performans veriyor. :S

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: -Sojo-

quote:

Site içinde bir arkadaş bu bölümde vermişti testleri.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: -Sojo-

quote:

Site içinde bir arkadaş bu bölümde vermişti testleri.

Alıntıları Göster
    Medem 600$+ cıkarttın gözden dusunme kur sistemi ne düşünüyon ölümlü dunya para muhim degil gözden cıkartmıssın nasılsa kur bece bi cf sistem parada sıkıntı yok...

• quote:

Orijinalden alıntı: arnavuti

Medem 600$+ cıkarttın gözden dusunme kur sistemi ne düşünüyon ölümlü dunya para muhim degil gözden cıkartmıssın nasılsa kur bece bi cf sistem parada sıkıntı yok...

Alıntıları Göster
    Bence şuan CF yapma, sadece bir adet Ati 3870 al şubat ayında çıkacak olan Geforce 9 serisini bekle, baktınki performans seni tatmin edecek seviyede 9 serisine geçiş yaparsın, olmadı tatmin etmedi isede ikinci 3870 alır takarsın hemde fiyatları o zaman iyice oturmuş olur.
    Ama 600$+kdv den artan parayı harcama sakın tabi bu arada.

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

hd3870 zaten çıkmadımı anlamadım??

• quote:

Orijinalden alıntı: fenerbahcetin

quote:

hd3870 zaten çıkmadımı anlamadım??

Alıntıları Göster
    HD3870X2 dediği arkadaşın tek PCB üzerinde 2 adet 3870 GPU'su bulunan yeni modeli, ama daha çıkmadı.

http://forum.donanimhaber.com/m_18957770/tm.htm
    http://forum.donanimhaber.com/m_19438734/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FasTBoY -- 7 Aralık 2007; 23:51:55 >

• quote:

Orijinalden alıntı: FasTBoY

HD3870X2 dediği arkadaşın tek PCB üzerinde 2 adet 3870 GPU'su bulunan yeni modeli, ama daha çıkmadı.

http://forum.donanimhaber.com/m_18957770/tm.htm
    http://forum.donanimhaber.com/m_19438734/tm.htm

Alıntıları Göster
    e kardeş bu ocak ayının sonu diyor nasıl bekliyelim diğer parçaları aldım bile valla param var güzel bir şeyler kuramıyorum ne alsam sanki eksik kalcakmış gibi ben bunu anlamıyorum

• quote:

e kardeş bu ocak ayının sonu diyor nasıl bekliyelim diğer parçaları aldım bile valla param var güzel bir şeyler kuramıyorum ne alsam sanki eksik kalcakmış gibi ben bunu anlamıyorum

Alıntıları Göster
    crossfire daha iyi olur hd2600xt bile crossfire ile üst düzey bir performans sunuyor

• quote:

Orijinalden alıntı: EmH_MD

crossfire daha iyi olur hd2600xt bile crossfire ile üst düzey bir performans sunuyor

Alıntıları Göster
    Merhaba,

8800gt SLI, genelde 8800 gtx ve 8800 ultra'dan daha iyi başarım sunuyor.

HD3870 CF ile 8800 gt SLI'i karşılaştıracak olursak

**HD3870 CROSSFIRE **

**HD3870 CROSSFIRE **

Görüleceği gibi HD3870 CF ile 8800 gt SLI birbirine genel olarak denk sayılırlar. Bu da demektir ki hd3870 CF ile CF destekli oyunlarda 8800 Ultra'dan daha iyi başarım elde edilebilir, ki şu anda en hızlı kart piyasada bu. Yeni gelecek 8800 gts 512 mb ise hız aşırtma ile Ultra'nın +-%10 civarında bir aralıkta başarım gösterecektir, eldeki testlere göre. Beklemeye artık tahammülün kalmadıysa şu anda (CF'sinde sorun olmayan oyunlar için konuşuyorum) en hızlı ve aynı zamanda en uygun fiyatlı çözüm HD3870 CrossFire olacaktır. Ayrıca ATI ve nVidia kartları arasında görüntü kalitesi bakımından farklar olduğu da unutulmamalı.

• quote:

Orijinalden alıntı: adacay

Merhaba,

8800gt SLI, genelde 8800 gtx ve 8800 ultra'dan daha iyi başarım sunuyor.

HD3870 CF ile 8800 gt SLI'i karşılaştıracak olursak

**HD3870 CROSSFIRE **

**HD3870 CROSSFIRE **

Görüleceği gibi HD3870 CF ile 8800 gt SLI birbirine genel olarak denk sayılırlar. Bu da demektir ki hd3870 CF ile CF destekli oyunlarda 8800 Ultra'dan daha iyi başarım elde edilebilir, ki şu anda en hızlı kart piyasada bu. Yeni gelecek 8800 gts 512 mb ise hız aşırtma ile Ultra'nın +-%10 civarında bir aralıkta başarım gösterecektir, eldeki testlere göre. Beklemeye artık tahammülün kalmadıysa şu anda (CF'sinde sorun olmayan oyunlar için konuşuyorum) en hızlı ve aynı zamanda en uygun fiyatlı çözüm HD3870 CrossFire olacaktır. Ayrıca ATI ve nVidia kartları arasında görüntü kalitesi bakımından farklar olduğu da unutulmamalı.

Alıntıları Göster
    Ayrıca şunu da belirtmek isterim ki muhtemelen bir-iki hafta içerisinde hd3870'ler daha yaygın olarak piyasada bulunacakları için fiyatları da MSRP(toptan fiyat)fiyatı olan 220 dolar civarında olacaktır. Bu da sana 60-100 dolar arasında bir kazanç sağlar çift kart alırsan.

Haberin tarihi 4 Aralık:
    quote:

We learned that ATI has indeed shipped many RV670 chipsets, but for some reason these chipsets have had a rather hard time finding their place in graphics cards.

Our sources have confirmed that ATI is shipping many chipsets, but the graphics card manufacturers have had a hard time bringing enough products on the market.

We learned that many 3870 and 3850 with 512MB cards are expected in less than a week, and we guess that the shortage is just the usual way of production cycle in these fabs.

We will keep our eyes open for any updates on this matter.

http://www.fudzilla.com/index.php?option=com_content&task=view&id=4532&Itemid=1

• quote:

Orijinalden alıntı: adacay

Ayrıca şunu da belirtmek isterim ki muhtemelen bir-iki hafta içerisinde hd3870'ler daha yaygın olarak piyasada bulunacakları için fiyatları da MSRP(toptan fiyat)fiyatı olan 220 dolar civarında olacaktır. Bu da sana 60-100 dolar arasında bir kazanç sağlar çift kart alırsan.

Haberin tarihi 4 Aralık:
    quote:

We learned that ATI has indeed shipped many RV670 chipsets, but for some reason these chipsets have had a rather hard time finding their place in graphics cards.

Our sources have confirmed that ATI is shipping many chipsets, but the graphics card manufacturers have had a hard time bringing enough products on the market.

We learned that many 3870 and 3850 with 512MB cards are expected in less than a week, and we guess that the shortage is just the usual way of production cycle in these fabs.

We will keep our eyes open for any updates on this matter.

http://www.fudzilla.com/index.php?option=com_content&task=view&id=4532&Itemid=1

Alıntıları Göster
    Chipsetin super, bence hic dusunmeden 2 tane 3870 almalisin.

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

cf sadece dx 9 da çalışıyor xp 32 bitte sen nerde gördün crysis cf testlerini

• quote:

Orijinalden alıntı: eric13

quote:

cf sadece dx 9 da çalışıyor xp 32 bitte sen nerde gördün crysis cf testlerini

Alıntıları Göster
    beyler bu yorumlardan sonra gidip 2 tane 3870 alıcam ölümlü dünya napalım. . peki marka tercihim ne olmalı önemlimi asusun top serisi geldimi? bide beyler daha önce hiç çift kart kullanmadım bunun anakrattan bir ayarı varmı nasıl olur

• quote:

beyler bu yorumlardan sonra gidip 2 tane 3870 alıcam ölümlü dünya napalım. . peki marka tercihim ne olmalı önemlimi asusun top serisi geldimi? bide beyler daha önce hiç çift kart kullanmadım bunun anakrattan bir ayarı varmı nasıl olur

Alıntıları Göster
    hisi tavsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: eric13

hisi tavsiye ederim

Alıntıları Göster
    şuanda m.köy veya k.köy de bulabilirmiyim 3870 kartını
  • quote:

şuanda m.köy veya k.köy de bulabilirmiyim 3870 kartını

Alıntıları Göster
    ben ankarada yana döne arıyorum yok... anakart aldık m3a vpn deluxe ama ekran kartı yok piyasada.. paranla rezil oluyorsun...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugacomtr

ben ankarada yana döne arıyorum yok... anakart aldık m3a vpn deluxe ama ekran kartı yok piyasada.. paranla rezil oluyorsun...

Alıntıları Göster
    malesef crysis de cf calismiyor su anda

zaten diger tum oyunlari

hem gt hemde 3870 oynatiyor rahatca
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.