msi 785gm-e51 marka anakrtımın üzerinde bulunan o/b ekran kartını kullanıyorum. Hiç o.c. denemedim biostan yapabilirim fakat sizlere danışmak istediğim bir konu var: * KASAMDA HİÇ SOĞUTUCU FAN YOK bu nedenle bir sorun olurmu? sonuçta rekor denemeyeceğim 500mhz olan hızı 750'ye çıkartacağım fakat COD4 oynarken herhangi bir sorun olurmu diye merak ediyorum... yardımlarınız için şimdiden teşekkürler :)
Boşa çipseti ısıtma gerek yok.
Merhaba
GA-MA785GMT-UD2H anakartımda aynı grafik kartını 850mhz de uzun süredir kullanıyorum kasa içi soğutmam yeterli seviyede ancak tabii pek fazla oyun oynamıyorum. Size tavsiyem 50mhz aralıklarla artırmanız ve oynayarak test etmeniz çok fazla fps artışı olmayacaktır o ayrı konu bilginize.
quote:
Orijinalden alıntı: omar94
msi 785gm-e51 marka anakrtımın üzerinde bulunan o/b ekran kartını kullanıyorum. Hiç o.c. denemedim biostan yapabilirim fakat sizlere danışmak istediğim bir konu var: * KASAMDA HİÇ SOĞUTUCU FAN YOK bu nedenle bir sorun olurmu? sonuçta rekor denemeyeceğim 500mhz olan hızı 750'ye çıkartacağım fakat COD4 oynarken herhangi bir sorun olurmu diye merak ediyorum... yardımlarınız için şimdiden teşekkürler :)
500-->750? Bir şey olmaz yav. AfterBurner kullanıyorsan, sıcaklık değerlerini izle. Zaten pek ısınacağını zannetmiyorum. Fark olcağını da zannetmiyorum