Şimdi Ara

Hd4770 Görüntü Gitmesi Sistem Donması (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.811
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Dün aldım arkadaşım 12 den sonra yazdım sadece :) Exa.dan aldım.Kartta O.c yok şu an.Ayrıca Vista'da oc'lu oc'suz sorun olmuyor.
  • 10 fps aldım Crysis'den demişsin...Crysis'i bilmem ama COD 5'te 80-90 arası Nba2k9'da 90-80 arası fps aldım bütün ayarlar en yüksekte...Kartın hiç bir özelliğinide ellemedim Catalyst'den.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cqr24

10 fps aldım Crysis'den demişsin...Crysis'i bilmem ama COD 5'te 80-90 arası Nba2k9'da 90-80 arası fps aldım bütün ayarlar en yüksekte...Kartın hiç bir özelliğinide ellemedim Catalyst'den.

O sorun 9.5 i yükleyince düzeldi.Gerçekten oynanabilir düzeylere geldi.Fakat PC'yi her başlattığımda görüntü gidip geliyor ve Gpu Recover Hata raporu veriyor.Vista altında bunlar olmuyor.Xp'ye format attım üstelik.
  • Az önce Dx9 Lost Planet testi yaptım sorunsuz tamamladı.Her şey high de AA Af hepsi gelebilicek en üst düzeye getirdim.16 tıydı sanırım.1024 * 768 Çözünürlükte Snow da 57 Averaga Fps aldı Cavede 39 Average fps aldı benim için harika bir değer bu

Anlamıyorum kartın bir sorunu olsa bu programları sorunsuz nasıl tamamlar.Ama açılışta sorun yapıyor halen çıldırmak üzereyim.Ama iyi ki yapmışım..Nvida kullanan biri olarak Ati'yide denemiş oldum.Kart çok güzel ah bi de sorunsuz hale getirebilsem. ne olur yardım edin arkadaşlar.

Edit:Ekleme

Az önce yine aynı sorunu verdi.Buyrun Ss yokmu yardım edebilicek biri koca DH de

Hd4770 Görüntü Gitmesi Sistem Donması

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uchiha Itachi. -- 28 Mayıs 2009; 1:21:34 >

• Üstatlar bir yardım edin lütfen Kartı gerimi vermeliyim arızalımı sizce ?
  • enable fan control'de ''tick'' yok. fan devri ile ilgili olarak ısınmadan kapanıyor olabilir.
    bir fikir vermesi açısından yeni 9.5 driver ile furmark.

benim kart 4830, macun olarak da ocz sürmüştüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi festina -- 28 Mayıs 2009; 5:38:00 >
  • Catalyst'den yukardaki tercihler menübarından fabrika ayarlarını geri dönü bir dene olmazsa uzman bir kişiye göster hocam...Olmadı kartı kaldır,çıkar sonra yeniden tak.

Fan hızını %50'ye getir istersen birde öyle dene...Benim icat şuan öyle çalışmakta.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çağrışş -- 28 Mayıs 2009; 5:26:18 >
  • Sürücüleri kaldırıp Formatladığım zamana geri aldım pc'yi.Bilgisayar açıldığında Masaüstü geliyor 5 10 saniye sonra görüntü gidiyor 1 saniye sonra geliyor.Driver'lar kurulu değilken bile böyle yapıyor.Fan'da bi sorun varmı bilmiyorum ama masaüstündeyken bile anlık %100 e çıkıp tekrar normale düşüyor.Zaten O.c'suz kullanıyorum.Voltaj falanda vermedim anlamam'da.Acaba Kartın Bios'unda bir sorun olabilirmi ? Birde GPU- Z de

Default Clock:750 Mhz
    Memory:799 Mhz Gösteriyor :S Acaba kartta sorunmu var yoksa yazılımsal veya bios'tamı sorun var.Vga Uzmanı olduklarını söyleyen arkadaşlar lütfen bir yardım edin.
  • Sanırım Psu'dan yapıyor arkadaşlar.Sistemin harcadığı gücü ölçen bir site vardı girdim ekran kartım henüz orada olmadığı için ekran kartsız ölçtüm ve sonuç ortada.Ekran kartı olarak 4830'u seçtiğimde 370 watt yapmakta.Bir ricam'da siz hesaplarmısınız ben hiç anlamam.Ona göre Psu alıcam.

Asus M2V-MX-Se Anakart
    Amd Athlon 64 x2 +4800 2.5 GHZ
    Kingston 2 x 1 GB DDR2 800 Mhz ram
    160 Gb 7200 Rmp Seagate Sata Hdd
    Asus Sata Dvd Rw+
    Bir adet kasa fanı.
    Ve Hd4770 sizce yeterli gelirmi ? Daha önce 8600 Gt vardı hiç sorun olmamıştı.

• senin psu etkenine dikkat etmemiştim.

fikir olsun;
    asus m2a-vm, 2x1 ddr2 800 ram, 4 adet hdd (3'ü 500gb), hd3870 çift slot, amd 5200+ brisbane takılı iken 500w high power kullanırdım.
    şimdi, biostar ta790gx xe, 2x2 ddr2 800 ram, hdd ler aynı 4 tane, hd4830, amd 940 phenom var, psu'm 650w high power.

sen yine de minimum 500w bir psu edinmelisin.
  • Default Clock:750 Mhz
    Memory:799 Mhz Gösteriyor demişsin, gpu-z için. default yaptıktan sonra da mı 799. yoksa yukarıda ati overdrive resminde memory zaten 800'de
  • Evet Default yaptıktan sonrada bu değerler söz konusu.Sanırım Sorun Psu.Çünkü ilk açıldığında bilgisayar Msn gibi programlar gelirken işlemci kullanımı baya artıyor.O sırada Görüntü gidiyor 1 2 saniye sonra yani msn falan geldikten sonra geri geliyor.Yazıların üzerinde renkler oluşuyor.Kart sadece Gpu testlerinde başarılı oluyor.Sorun Gerçekten Psu derseniz Psu alıcam.Kutusunda Min 450 Watt yazmışlar.Ama incelemelerde 8600 Gt'den daha az harcadığını görmüştüm.Bende de 8600Gt vardı hiç sorun olmamıştı.O yüzden böyle kullanmak istedim.
  • Bence güç kaynağından kaynaklanıyor. 500 watt'lık iyi bir marka işini görecektir. Ben Asus 450watt'lık kullanıyorum oc'de var. Hiç sorun yok.
  • Psu 300 wattmış arkadaşlar.İçindeki konsdantörlerimi ne şişmiş.O şişen parçaları tanıdık ücretsiz değiştirdi.Taktm pc ye aynı anda hem Cpu Stability test Hem Ram'e hem Hdd' e yüklenirken Furmarkla ekran kartına yüklendim sorun olmadı.Programlardan çıktım tak monitör gitti geri geldi.Acaba 85 Hertz denmi yapıyor ?
  • Sanırım sorun çözüldü.O davaları değiştirince bana 450 watt güç istediğini söylesemde bu psu'nun çalıştırıcağını söylemişlerdi.Çıkışları çok kaliteliymiş öyle dediler.2 saattir hiç bir sorun yok sistemde.Test Drive Unlimited' de her şey ful HDR Açık Aa en sonda 60 gibi çok güzel fps alıyorum.Yinede yarın CoolMaster yada Asus marka bir 450 watt Psu alıcam.Yardım eden herkese teşekkür ederim.
  • Çıldırmak üzereyim

3d Mark ve PcMark gibi test programlarını 3 defa kurup sildim yinede açmak için tıkladığımda 3dMark yanıt vermeyi kesiyor Görüntü gitmesi halen devam ediyor.ÜStelik Firefox'ta sayfa açarken geliyor bu başıma kartmı arızalı acaba?
  • psu yu değiştirip denedin mi ?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.