Şimdi Ara

Hd4770 Görüntü Gitmesi Sistem Donması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.811
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bugun Aldığım hd4770'imi sistemi me taktım.Daha önce 8600GT Vardı.Takmadan bütün Nvidia Yazılımlarını kaldırdım.Kartı takıp Cd'sini kurdum.Sonra ilk oyun denemem Crysis Warhead oldu fakat İnanılmaz Kötü bir performans Normal seviyede 10 fps gibi aldım.Arından OverDrive la oc yaptım.Oda yetmedi :D Riva tunerla Belleği 1 GHZ İşlemciyi 900 Mhz yaptım.

Aklıma sürücü güncellemek geldi.Ati'nin sitesinden 47** serisi 9.5 Sürümlü driverları indirdim.Bendeki 8,5 di.Bunları diğer sürücüleri ve Overclockları kaldırmadan kurdum.Oyuna girdim.Bi anda renkler karışıp pc kitlendi.O zamandan beri ya görüntü gidiyor ya Tek bi renk çıkıp donuyor pc.Vga modda başlatıp bütün driverları sildiğimde sorun yoktu.Fakat driverları yeniden kurduğumda yine aynı sorun var.

10 da 1 sağlam çalışıyor.Mesela az önce hiç bir şey yoktu.Crysis oynadım.Çokta güzel performans aldım.Bilgisayarımda Çift İşletim sistemi var.Bu sorunlar Xp Professional altında gerçekleşmekte.Şu an Vista Ultimate 64 bit altından yazıyorum.Ve hiç bir sorun yok.Xp altındaki bu sorunları nedeni nedir yardımlarınızı bekliyorum.Teşekkürler..

• hd4770 e özel yapılan driver 9.5 tir zaten o yüzden 1-1.5 hafta geç çıktı piyasaya bu driver . eğer kart teknik bir hasar almamışsa bu driver üstüne driver yüklemeden dolayı , şunları yapabilirsiniz

bütün driverleri temizlemek yada format atıp
    kartı söküp 1 dk beklemek
    sonra formata başlamak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K.Kahriman -- 27 Mayıs 2009; 1:50:12 >
  • Şu an Vista 64 bit altında hiç bir sorunu yok.Oyunda oynuyorum kitlenmedide.Zaten Xp de sağlam açıldığında Overdriver kısmındaki Saat hızlarını test et kısmını başarılı geçiyor.Yinede kesin olarak hasar olmadığını nasıl anlarım ? Psu 350 Watt bu arada.İlginiz için teşekkür ederim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: _Tr@VeGo_

Şu an Vista 64 bit altında hiç bir sorunu yok.Oyunda oynuyorum kitlenmedide.Zaten Xp de sağlam açıldığında Overdriver kısmındaki Saat hızlarını test et kısmını başarılı geçiyor.Yinede kesin olarak hasar olmadığını nasıl anlarım ? Psu 350 Watt bu arada.İlginiz için teşekkür ederim.

vista 64 bit altında kartı "furmark" programıyla teste tutacaksın.

vistada en ufak bir sorunla karşılaştın mı? karşılaşmadıysan eğer bir format at xpye daha ilk açıldığı gibi 9.5 driverini kur
  • Kart takılıyken ilk vistaya geçtiğimde Nvidia driverını silmeyi unutmuşum Vistadan onu silip 8.5 i kurdum ve sadece 1 kere Tanımsız Frekans gibi bir sorunla karşılaştım.4 saat önce oldu bu.O zamandan beri Vistada tek bir hata vermedi.
  • Furmark programını kurdum 5 defa stability modunda 5 defa benchmark modunda teste soktum.Başarılı bir şekilde bitirdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uchiha Itachi. -- 27 Mayıs 2009; 2:31:23 >
  • quote:

Furmark programını kurdum 5 defa stability modunda 5 defa benchmark modunda teste soktum.Başarılı bir şekilde bitirdi.

o zaman sorunun yazılımsal olduğu ortada sadece xpye format at 9.5 kur sorun oluşmayacaktır büyük bir ihtimal
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İlginiz için çok teşekkür ederim.Gerçekten içimi rahatlattınız.Yarın ilk işim format atmak olucak.Bir şey daha söylemek istiyorum.Bu kart için amd Athlon x2 4800 2.5 ghz Darboğaz yaparmı ? Mesela GTA4 ü 8600Gtyle oynadığım medium high karışımı ayarlarda bu kartla açtığımda 8600Gt'yle aynı yer yer daha kötü performans alıyorum 8.5 le neden olabilir acaba ?
  • quote:

İlginiz için çok teşekkür ederim.Gerçekten içimi rahatlattınız.Yarın ilk işim format atmak olucak.Bir şey daha söylemek istiyorum.Bu kart için amd Athlon x2 4800 2.5 ghz Darboğaz yaparmı ? Mesela GTA4 ü 8600Gtyle oynadığım medium high karışımı ayarlarda bu kartla açtığımda 8600Gt'yle aynı yer yer daha kötü performans alıyorum 8.5 le neden olabilir acaba ?

8.5 de uyum sıfır zaten ati 8.12 den sonra toparladı kendini gta4 te oyun desen onunda uyumu sıfır driver gerçekten çok farkediyor
  • oc yapma alete
  • Umarım 9.5 de bir sorun yaşamam.Yardımlarınız için sağolun iyi geceler
  • geçmiş olsun

kartı nerden kaça aldın...
  • quote:

Orjinalden alıntı: RaDReS

geçmiş olsun

kartı nerden kaça aldın...

evet bende merak ediyorum bilgilendirirsen bizi de iyi olur
  • Bende de AMD 4800+ işlemci var. 4850, 4770 veya gx260 darboğaz yaparmı diye bende düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi racerant -- 27 Mayıs 2009; 9:16:21 >
  • Bu gibi durumlarda en güzeli formattır. Formattan sonra da düzelme olmazsa kartta problem olması kuvvetle muhtemel.
  • Kartı Exa'dan 201 TL'ye kargo onlardan aldım.2 günde teslim ettiler.
  • Az önce Xp'ye format attım.Önce Framework 3.2 yi kurdum sadece.Ardından 9.5 Catalyst Centerı kurdum.yarım saattir bir şey yoktu fakat az önce İşlemci dondu Görüntü gitti geldi Vpu Uyarı verdi

Gerçekten çok sıkıcı bir durum Vistada bir şey yokken neden Xp'de sorun oluyor lütfen yardım edin.İlk defa ati Kullanıyorum sanırım ilk ve son olucak.
  • psun 350 watt galiba yetmiyor
  • OC ye dikkat et kartı yakarsın.
  • Hocam bugün aldım demişsiniz,
    nerden hangi marka nekadara aldınız acaba sorabilirmiyim?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.