Şimdi Ara

Hd4830 ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: lastingmoon

quote:

Orjinalden alıntı: emreonal69

quote:

Orjinalden alıntı: lastingmoon

600 wattlık güc kaynağım var işlemciyi 2.6 ya getirsem yararı olur dimi

600 watt çok rahat yetr, işlemciyide en az 3.0ghz yaparsanız iyi olur.

peki defualt halinde olursa hd4850 veya üstü bi karttan 9800gt den alıcağım performans kadar mı performans alırım

Ne kadar düşeceği hakkında kesin birşey söyleyemeyiz ama 9800GT den çok da üstün bir kart değil 4850.
  • peki arkadaşlar bu konu ile doğrudan bi alakası yok ama 945P-DS3 rev 3.3 anakartım var bu board a e7400 işlemci takabilir miyim ? stok halde e4500 den daha iyi olucağı kesin gibi. 2. El olarakta elimdeki e4500 kaça gider ?
  • Şimdi HD4830 ile 1024x768 her oyunu full ayarlarda acıp AA ve AF de bazı oyunlarda verebilirsin bazısında veremeyebilirsin. Veremeyebilirsin derken oyun içinden AA yı acabilirsin her oyunda sorun olmaz fakat CCC den AA ile oynarsan işin rengi biraz değişebilir. 1280x1024 de AA yı acarsan FPS düşüşleri yaşayabilirsin. Ya oyundan oyuna değişiyor işte. Genelleme yapamıcam bu konuda. Monitörüm 17" oodugu için 1024x768 bana yetiyor. AA yı da actım mı görüntülerde yeterli kalite sağlanıyor.
  • peki son sorum hakkında yorum yapabilicek var mı ? şu sıralar kararlarım bayağ bi değişiyoda yani e7400 takılabiliyorsa GTX260 synergy alabilirim ...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.