Şimdi Ara

HD4830 1 gb or 512 mb

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar HD4830 ekran kartı alamya karar verdim fakat 1 gbla 512 mb arasında kararsız kaldım. eğer 1 gb alırsam bana ne kadr çok artısı olur ve arada 40 tl gibi bi fiyat farkı var sizce bu farkı ödemeye değer mi? şimdiden teşekkürler...

• monitörün 22'' ve üzeri ise 1gb tavsiye ediliyor fakat 22'' altı ise 512mb yeterli olacaktır...
  • çok teşekkürler 512mb alıcam o zmn peki bi de şeyi merak ediyorum hd4830 ile hd4850 arasında büyük bi özellik farkı var mı yani o fiyat farkını ödemeye değer mi?
  • 1gb oyunlarda daha iyi is gormezmi?
  • Dostum Saw arkadaşımın dediklerine katılıyorum...

1gb-512mb olması çok birşey ifade etmiyor ekranınız belirtilen boyutlarda olması dışında. İki modelde de bellek ve çekirdek hızları zaten aynı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: arkay

çok teşekkürler 512mb alıcam o zmn peki bi de şeyi merak ediyorum hd4830 ile hd4850 arasında büyük bi özellik farkı var mı yani o fiyat farkını ödemeye değer mi?

default hızlarda kullanılacaksa değer ama 4830un o/c potansiyelini daha çok beğeniyorum 4850ye nazaran o yüzden 700/2200 civarı 4830u stabil kullanabileceğinizden 4830 da tercih edebilirsiniz ama ne yaparsanız yapın 4850yi geçemeyecektir bunu da unutmayın
  • 1gb ile 512 arasında "or" mu var ben mi yanlış gördüm?Siz de mi yabancısınız?
  • quote:

Orjinalden alıntı: fatguncom

default hızlarda kullanılacaksa değer ama 4830un o/c potansiyelini daha çok beğeniyorum 4850ye nazaran o yüzden 700/2200 civarı 4830u stabil kullanabileceğinizden 4830 da tercih edebilirsiniz ama ne yaparsanız yapın 4850yi geçemeyecektir bunu da unutmayın

çok saol ben sorumun cevabını aldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arkay -- 24 Mayıs 2009; 16:53:36 >
  • Türkçe or English
  • quote:

Orjinalden alıntı: -SaW-

monitörün 22'' ve üzeri ise 1gb tavsiye ediliyor fakat 22'' altı ise 512mb yeterli olacaktır...

Böyle bir genelleme yanlış olur, o gpu 512mb üzerindeki grafiği işleyecek kapasitede değil zaten, 1 gb dolduran işlemleri yapsa bile akıcılık olmadığından bieşey ifade etmez.Eğer monitörün büyük ise ve fazla efekt açacağım diyorsan daha iyi bir kart alırsın büyük belleğin hakkını verebilen.Çok nadir oyunlarda aynı gpu nun büyük bellekli olanının farkını görürsün onun dışında küçük belleğin büyükden daha iyi olduğu durumlar bile oluyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.