Şimdi Ara

HD4850 Grafik Bozulmaları Ve Diğer Sorunlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar YAkın Bir Zamanda Topladığım Sistemde HIS HD4850 ICEQ4 1GB Ekran Kartı Kullanıyorum Sisteme Oyunları Yükledim Ve Hemen Testlere Başladım.Önce Sistemi Yazıyım.
    Intel Q9550 2.83Ghz 1333Mhz İşlemci
    Asus PQ5-SE Anakart
    HIS ICEQ4 HD4850 1GB Ekran Kartı
    22' Samsung 2233BW Monitör
    Cooler Master Centurion 750W Kasa

Evet Sistem Bu Daha Yeni Aldım Oyunları Yükleyip Teste Geçtim.Şimdi Sorunlarımı Sıralıyım,

1-Sistem Çok Geç Açılıyor Başlangıçta Ve Uzun Süre Oynandıktan Sonra Kapanmıyor.
    2-Sisteme Hiçbir Şekilde Overlock Yapmadım Nasıl Overlock Yapıp Performans Artırırım İşlemci Ve Ekran Kartında.
    3-Denediğim Oyunlar Crysis,Assasis's Creed,NFS Undercover,PES 2009,Mirror's Edge
    Bu Oyunların Hepsinde AA AF Kapatmama Rağmen 1680*1050 Çözünürlükte Oynayamadım.Yani Bi 10dk Sonra Oyun Kasmaya Görüntüler Donmaya Ve Ekranda Bozulmalar Meydana Geliyor Mavi Mavi Çizgiler Dikine Beyaz Siyah Çizgiler Birsürü Bozulma Ve Bu Gerçekten Üzdü Beni.Çünkü Çok Umutluydum Bu Karttan Ve Sistemden.

Şimdi Sorularıma Geçeyim.

1-Sistemin Bu Kadar Geç Açılmasında Etkili Olan Nedir Nası Düzeltebilirim.
    2-Overlock Hakkında Biraz Bilgi Verirseniz Ve Nasıl Daha İyi Bi Performans Elde Ediceğimi Söylerseniz Sevinirim.
    3-Bu Ekran Kartı SOrunlarını Nasıl Çözebilirm Lütfen Bu Konuda Yardım Aşağıda Sistemden SS'ler Verecem Lütfen Yardım Edin.

Arkadaşlar YAkın Bir Zamanda Topladığım Sistemde HIS HD4850 ICEQ4 1GB Ekran Kartı Kullanıyorum Sisteme Oyunları Yükledim Ve Hemen Testlere Başladım.Önce Sistemi Yazıyım.
    Intel Q9550 2.83Ghz 1333Mhz İşlemci
    Asus PQ5-SE Anakart
    HIS ICEQ4 HD4850 1GB Ekran Kartı
    22' Samsung 2233BW Monitör
    Cooler Master Centurion 750W Kasa

Evet Sistem Bu Daha Yeni Aldım Oyunları Yükleyip Teste Geçtim.Şimdi Sorunlarımı Sıralıyım,

1-Sistem Çok Geç Açılıyor Başlangıçta Ve Uzun Süre Oynandıktan Sonra Kapanmıyor.
    2-Sisteme Hiçbir Şekilde Overlock Yapmadım Nasıl Overlock Yapıp Performans Artırırım İşlemci Ve Ekran Kartında.
    3-Denediğim Oyunlar Crysis,Assasis's Creed,NFS Undercover,PES 2009,Mirror's Edge
    Bu Oyunların Hepsinde AA AF Kapatmama Rağmen 1680*1050 Çözünürlükte Oynayamadım.Yani Bi 10dk Sonra Oyun Kasmaya Görüntüler Donmaya Ve Ekranda Bozulmalar Meydana Geliyor Mavi Mavi Çizgiler Dikine Beyaz Siyah Çizgiler Birsürü Bozulma Ve Bu Gerçekten Üzdü Beni.Çünkü Çok Umutluydum Bu Karttan Ve Sistemden.

Şimdi Sorularıma Geçeyim.

1-Sistemin Bu Kadar Geç Açılmasında Etkili Olan Nedir Nası Düzeltebilirim.
    2-Overlock Hakkında Biraz Bilgi Verirseniz Ve Nasıl Daha İyi Bi Performans Elde Ediceğimi Söylerseniz Sevinirim.
    3-Bu Ekran Kartı SOrunlarını Nasıl Çözebilirm Lütfen Bu Konuda Yardım Aşağıda Sistemden SS'ler Verecem Lütfen Yardım Edin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheAhriman -- 5 Şubat 2009; 12:16:20 >

• o/c li kullanıyorsun sanırım kartı

default ayarlara al tekrar dene
    sorun davem ederse garantiye gönder.
  • Hayır Hepsi Orjinalde Hiçbirine Dokunmadım OC Falanda Yapmadım Ama Sorunlar Hala Var??Bu Kartı Çok Beğenip Almıştım PES 2009 da Bi 10 dk dan Sonra Dediğim Mavilikler Falan Cıkıyor İyice Sinirimi Bozdu
  • Kardeş aynı sorunlar bendede vardı. Ben düzeltmeye uğraştım 1 hafta boyunca ama olmadı nerdeyse kafayı yiyordum. Bu yüzden kartı geri iade etmek için uğraşıyorum şimdi. İnşallah problemine bir çare bulursun.

Not: Bendeki ekran kartı ati hd4870 (herhalde atilerin driver problemi yüzünden genelinde böyle bir problem var)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SonS_oF_Liberty -- 5 Şubat 2009; 13:01:03 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.