Şimdi Ara

hd4850 Güç kesintisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • HD4580 ekran kartım var. Güncel yazılımını da yükledim. Özellikle cod4 oynarken belli bir süre sonra monitör sinyali kesiliyor; ama oyun çalışmaya devam ediyor. Daha önce saatlerce oynamama rağmen bu sorun olmuyordu.Ayrıca ekran kartı ısısı 70-80 derece arasında seyrediyor. (PSU 580W) Enerji yetersizliğinden kaynaklandığını zannetmiyorum. Sizce sorun ne olabilir?

• power modeli nedir? kaç yıllık psu? diğer sistem bileşenleri neler?
  • quote:

Orijinalden alıntı: caqlayan

power modeli nedir? kaç yıllık psu? diğer sistem bileşenleri neler?

CaseGear Black Steel 580w ATX Power Supply, birkaç ay oldu alalı. Bileşenler p4 3.00 cpu, 2gb ram, hdd, dvdr sistem bileşenleri bunlardan ibaret.
  • power normal, ısı normal. overlock yaptın mı?
  • quote:

power normal, ısı normal. overlock yaptın mı?

Hayır yapmadım. Zaten overclock yapmasını bilmiyorum.
  • oyun çalışmaya devam ediyor demişsin. monitörle ilgili bişey olabilir. çok ısınıyo mu oyunlarda? kablo değiştirme imkanın var mı?
  • quote:

oyun çalışmaya devam ediyor demişsin. monitörle ilgili bişey olabilir. çok ısınıyo mu oyunlarda? kablo değiştirme imkanın var mı?

Acer 22' LCD kullanıyorum. Masaüstündeyken veya diğer oyunlarda(Counter-Strike Source) sorun çıkmıyor. Ekran kartı ısısı oyunlarda 75-80 derece arasında değişiyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Düşük watt PSU
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: grekoremen

quote:

oyun çalışmaya devam ediyor demişsin. monitörle ilgili bişey olabilir. çok ısınıyo mu oyunlarda? kablo değiştirme imkanın var mı?

Acer 22' LCD kullanıyorum. Masaüstündeyken veya diğer oyunlarda(Counter-Strike Source) sorun çıkmıyor. Ekran kartı ısısı oyunlarda 75-80 derece arasında değişiyor.

ekran kartı değil de monitörü kastetmiştim. görüntü akışı hızlandığı için daha zorlanır. elle kontrol eder misin
  • Ekran kartı fan hızını %100 e alıp denermisin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serif83

Ekran kartı fan hızını %100 e alıp denermisin.

Monitörde aşırı ısınma olmuyor. Ekran kartının fan hızını dediğiniz gibi %100 yaptım; ama aynı sorunu yine verdi. Masaüstündeyken de aynı sorunu vermeye başladı. Kartın garantisi mevcut. Sorunun karttan kaynaklandığından emin olsam garantiye yollayacağım. Sizce sorun ekran kartında mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi grekoremen -- 30 Ekim 2009; 22:38:15 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.