Şimdi Ara

HD4850 SOĞUTUCU XFX HD6870 E UYAR MI?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Zamanında referans soğutuculu hd 4850 almıştım çok ısındığı için daha sonra ona Akasa Freedom Force soğutucu blok aldım. Şimdi 6870 almayı düşünüyorum ama fanının çok ses yaptıgını okudum. Kendi soğutucum bu karta uyar mı bilgisi olan var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: inibarva

Zamanında referans soğutuculu hd 4850 almıştım çok ısındığı için daha sonra ona Akasa Freedom Force soğutucu blok aldım. Şimdi 6870 almayı düşünüyorum ama fanının çok ses yaptıgını okudum. Kendi soğutucum bu karta uyar mı bilgisi olan var mı?

Malesef 6870 kullanıcısıydım inanılmaz iğrenç bir sesi var heleki oyunlarda kulaklarınızı zor durumda bırakıyor. 4850 Soğutucusunun hd 6870'e uyacağını zannetmiyorum.
  • kartı aldım pin yuvaları aynı çıktı ama kartın üstündeki bi kaç parça tam oturmasını engelledi bende sogutucudan o bölümleri kestim şu anda onunlar kullanıyorum. xfx sesi biraz sıkıntılı oyunda denemedim ama sesi denemek için cccden %100 yaptım yetti.
  • özgün çalışma olmuş tebrikler
  • Merhaba, XFX 6790 soğutucusu aynen XFX 6870'de kullanılmış. Ancak 6870 daha çok ısındığından çok gürültülü oluyor. Acaba üzerindeki o siyah kapağı kaldırıp, soğutucunun üzerindeki 8 mm fan yerine de MSI Cyclone gibi daha büyük fan takılabilir mi? İncelemek lazım , o zaman daha az ses olabilir?Fanı söktüm. 9 cm'lik fan takacakları yer varken 8 cm'lik takmışlar. Bu ne pintiliktir böyle. Yapsalar Cyclone türü bişey olcak

http://www.pclabs.com.tr/2011/06/17/xfx-radeon-hd-6790-incelemede/2/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antares079 -- 6 Eylül 2012; 18:08:28 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.