Bildirim
Satılık Asus GTX 960 Strix 4gb o/c ekran kartı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Konunun Etiketleri
Giriş
-
Arkadaşlar alacam deyip sonra 100 tane bahane ile vazgeçip beni oyalamayın lütfen
Yok abim kızdı, babam dövdü, annem tokatladı, kutusu olmazsa kesinlikle olmaz, 4 senelik karta fatura soranlar vs lütfen gidin sıfır alın.
Beni boş şeylerle uğraştırmayın. İlanda her şey yazıyor. Bu donanımhaber 2. elin ayarı fena bozulmuş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pandemic -- 22 Eylül 2020; 23:9:37 >______________________________
Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
-
Fiyat takip. -
quote:
Orijinalden alıntı: Pandemic
Arkadaşlar alacam deyip sonra 100 tane bahane ile vazgeçip beni oyalamayın lütfen
Yok abim kızdı, babam dövdü, annem tokatladı, kutusu olmazsa kesinlikle olmaz, 4 senelik karta fatura soranlar vs lütfen gidin sıfır alın.
Beni boş şeylerle uğraştırmayın. İlanda her şey yazıyor. Bu donanımhaber 2. elin ayarı fena bozulmuş. -
Forum dışına satılmıştır.
Bu forum al-satcı dolu. Asla ihtiyacı olan biri yok burada bunu da öğrenmiş olduk.
Malum 2. el sitesi ...ibinden.com dan beter olmuş bura.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X