Şimdi Ara

HD4870

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
799
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben SAPPHIRE ATI Vapor-X HD 4870 1GB almak istiyorumda biyerde okudum minimum 500W güç kaynağı ile tavsiye edilir yazıyodu. e tabi benim pc 1,5senelik olduğundan 500W değil 500W güç kaynağıda alıcam fakat 500W güç kaynağından düşük bi güç kaynağıyla çalıştırırsak ne gibi sorun yaratır ? bide bende ASUS P5B anakart var HD4870 anakartıma uyar mı ?

• Elindeki güç kaynağı nedir?

Anakartına uyar...
  • Elimdeki güç kaynağı kaç W bilmiyorum kasanın için açmaya vaktim olmadı yarın bakıcam Everest programından baktım ama yazmıyordu
  • Everestte yazmaz kendin bakmalısın... Everest nerden bilsin güç kaynağının watt'ını
  • yok bi yerde okumuştum everest prog undan bakabilirsin felan yazıyodu
  • biraz önce kasayı açtım güç kaynağının üstündeki etikette 400W yazıyo Everest marka yeterli mi yoksa güç kaynağını değiştirmelimiyim ?
  • sistemden sisteme degisir. Core i7 li sistemde 380 kusur watt'a kadar cektigi gorulmus stok hizdayken. 400W'tan daha dusuk bir deger verecegi icin %100 verimli calismiyor guc kaynaklari cunku, o PSU ile zor olabilir. 4870 biraz fazla elektrik yiyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ati Sapphire hd 4890?
    15 yıl önce açıldı
    XFX 6950 / MSI GTX 560ti twin
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Core 2 Duo 1,86
    2gb ram
    160gb hard disk
    asus p5b anakart sistemim bu
  • oo bu sisteme o ekran karti alinir mi hic. darbogaza takilirsin fena bicimde. islemcini 3 ghz bile yapsan darbogaz olur 4870 ozel bir kart. bence 4870 e o kadar para verecegine islemcini degistir ve forumdan 2. el 8800GT al. ayni paraya gelir ve performansli olur. E8400 ile 8800GT mesela. Forumdan alabilirsin ikisini de.
  • PSU nun markası Everest se 600W ta olsa yetmez
    Yeni bir PSU alman şart.
    Kartın yanına şunu alabilirsin..
    FSP 500W 12cm Fan 60GLN
  • quote:

Orijinalden alıntı: .Kubilay

PSU nun markası Everest se 600W ta olsa yetmez
    Yeni bir PSU alman şart.
    Kartın yanına şunu alabilirsin..
    FSP 500W 12cm Fan 60GLN

tmm güç kaynağı alabilirim ramde alabilirim ama işlemci işini napıcaz ben bu karta çok fena taktım kesinlikle istiyorum ama işlemcide çıkıyor ikisini bir alırsam batarım napıcam ben

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TeoLoJiK -- 24 Temmuz 2009; 1:41:41 >

• İşlemcin E6420 galiba.
    HD4870'i besleyebilmesi için 3.0-3.2ghz seviyesine çıkması gerek; ki zaten iyi o.c olan bir işlemcidir.
    Bellekler de izin verirse bir dene derim ben
  • quote:

İşlemcin E6420 galiba.
    HD4870'i besleyebilmesi için 3.0-3.2ghz seviyesine çıkması gerek; ki zaten iyi o.c olan bir işlemcidir.

Hayır E6320 =/
  • quote:

Orijinalden alıntı: TeoLoJiK

quote:

İşlemcin E6420 galiba.

Hayır E6320 =/

Neyse şaşırmışım :)
    Yukarıda yazdıklarımı bir uygula istersen
  • E8400 ve 8800GT al diyorum bak pisman olmazsin.. Kim bilir su anki ekran kartin ne.. = )
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TeoLoJiK

quote:

İşlemcin E6420 galiba.

Hayır E6320 =/

Neyse şaşırmışım :)
    Yukarıda yazdıklarımı bir uygula istersen

Güç kaynağı + ram + hd4870 yaklaşık 500tl fiyat ediyo deniyelim bakalm inş. elimizde kalmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: g.adr

E8400 ve 8800GT al diyorum bak pisman olmazsin.. Kim bilir su anki ekran kartin ne.. = )

piyasada olmayan bi pc parçası o da işte sölemiim =D
  • 500'den fazla eder onu soyleyeyim de. 120 TL den asagi gercek 500W PSU bulamazsin. 4gb ram almaya kalksan yine bi en az 100 tL gider. O islemciyle istersen GTX 295 alacak paran olsun ne fark eder. Dedigimi dinlememekte israrcisin sanirim: )
  • Söylediğin çok mantıklı ve doğru farkındayım ama ben bu karta çok taktım dediğim gibi ama yine de düşüneyim iyice karar verdikten sonra alıcaktım zaten kartı
  • Bak karti aldin actin kutuyu baktin muhtesem bir manzara.. Oley dedin sahip olma duygun agir basti ve karti makineye takiverdin. Oyunu bir actin , deli bir kasilma bir limitlenme. Elin oglu bu kart ile 100 fps aliyor bende niye kasiyor yahu demeler ve uzuntu. Bunlar basina gelir. E8400 stok hali ile Q6600'den cok cok daha iyidir onu soyleyeyim. o islemciyi yabana atma. 8800 GT al diyorum sana orta duzeyde oynarsin butun oyunlari zaten monitorun de 1280x1024 falandir rahat edersin.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.