Şimdi Ara

HD4870 ICEQ4 1 GB -- 3D MARK 2006 SORUN?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
706
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ne olur bana bişiler söyleyin ya rahatlıcam yada hani resmen üzülücem...
    heryere yazdım 10 kere ama önce sistemi yazayım
    anakart: gigabyte ga-ma790xt
    :işlemci: amd phenom 2 x4 810
    ekran kartı: hıs iceq4 turbo 1 gb ddr5
    ram:ocz urban elite 4gb 1600mhz
    işletim sistemi: xp home

sistem bu arkadaşlar bugün 3d mark yükledim ilk defa böle bi sistemim oldu arkadaşımda 4850 varmış işte kesin yap bu testi falan dedi kendisi 16000 puan almış hani bende yüklemeden kaç alırımki falan dedim 18000 19000 alırsın demişti ama sıkı durun:(:(:( ben 13339 puan aldım:( nedir bu normal mi ??? bana düşük geldi böle bi sisteme bu puan:( acaba yapılması gereken ayarlar mı var?? mesela işte 4. çekirdek aktifleştirmeden bahsediliyor ram hızı outo işte 1066 bunu 1600 yapmaktan bahsediliyor:( sizce durum nekadar vahim?????:(:(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetsomuncu -- 21 Nisan 2009; 1:10:33 >

• http://benchmarkreviews.com/index.php?option=com_content&task=view&id=294&Itemid=63&limit=1&limitstart=3

burdaki test sistemi seninkine bznziyor..işlemci ve keran kartyı aynı...3d mark skoru alamaışlar ama orda uyguladıkları testleri sende çok merak ediyorsan...

Arakadaşın büyük ihtimal işemcisine overclok yapmıştır...2.6 ghz işlemci için aldığın puan normal ..
  • mm anladım yani işlemcim düşürdü beni ama ben iyi olcağını düşündüğüm için almıştım bu işlemciyi:( ozaman ben şimdi crysis cod falan düklediğimde bu olay baş göstercek:( kartım hernekadar iyide olsa performans alamıcam öle mi:(?? peki oc yapsam ne olur acaba mantıkoı düzgün bi şekilde uygun mudur işlemcim?
  • Amd kullanamdım bilmiyorum ama en azından 3.0,3.2'ye çok rahat çıkması lazım.muadili inteller voltaj bile istemeden (yani anakartın auto ayarları) ile 3.2 felan yapıyor misal benim q9400 gibi...

Şimdi testi bende çalıştırdım q9400@3.6 ghz +512 mb 4850 ve 2 gb tek parça single channel 1066 ram ile 14688 puan aldım..ram 4 gb dual channel olsa benim puan biraz daha fazla olurdu...

mesela bende gta4 için işlemcinin 2.66 ile 3.4 ghz'i arasında 15 Fpsye yakın fark vardı....bu durum 3dmarktada aynen puana yansıyacaktır diye düşünüyorum...
  • ozaman oc ile tanışmam gerek artık benimde:) yoksa gerçekten verdiğim paraya üzülürüm şuan zaten üzülüyorum ama bakalım şöle önce bi soğutma alayım güzel sonra oc deneyim. ne olursa olsun moralim bozulmadı değil ama:(:( yakın zamanda sistemi zorlicak oyunlar alıp fpsleri sizlerle paylaşcam bakalım ozaman neler çıkcak ortaya:(
  • Bu sistemleri alanlar zaten overclcok için alıyor yoksa 2.66 ghz işlemci neye yetecek....yoksa sistem güzel ,düşük değil ama milletin aldığı puanları alamk için oc'yi basmak lazım...
  • tamam :) ozaman bende oc yapcam önce iyi bir araştırayım:D sonra inşallah mutlu mesut bilgileride paylaşayım :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.