Ram değişiminin katkısı ne kadar olabilir onu öğrenemedim ben 2 3 kere sormama rağmen
Kendi görüşlerim;
1- İşlemciniz yetersiz kalıyor,
2- 4X512 ram ve bu ramlerin 533 mhz olması performansı düşürüyor.
Yapılabilecekler,
1- İşlemciye oc yapılabilir
2- 4X512 yerine 2X2gb 1066 mhz ram kullanılabilir.
Teoride ram lerin çok etkili olmayacağı öngörülebilir bu durumda. Lakin 4 x 512 ram sıkıntı yaratıyor olabilir.
şöyle bir sorum daha var
bu anakarta Amd phenom x4 940 (3.0ghz) işlemci taktırsam. Ramleri de 2x2gb 800 mhz ile değiştirsem
darboğaz problemini çözer mi? performans ne kadar artar? psu kaldırır mı?
baya çoşar gta4te özellilkle phenom2ye geçsen
psu kaldırır mı? aopen 400 w
dostum aynı kartı ve aynı sayılan işlemciyle kullandım.işlemcim amd 5200 @2.7ghz di.en büyük sorunun işlemcin.o işlemciden bi cacık olmaz. para ayıramadığım için işlemciye, 4870i satıp 4850ye döndüm ki 4850ye bile müthiş darboğaz yapıo.o işlemcinin uyumlu olduğu kart 9600gt.daha ilerisi darboğaz yapar.eğer dediğin şekilde 2*2 ram ve x4 940 yaparsan o zaman 4870in ne olduğunu görürsün.yazık etme o işlemciyle ekran kartına.bu arada psu ya dikkat diyorum..
quote:
Orijinalden alıntı: Hoest
psu kaldırır mı? aopen 400 w
sonuç olarak ne yaptın bilmiyorum bana kalırsa sorun psu onu değiştir zaten eğer sorunun onunla çözülemezse bile bileşenlerin daha sağlıklı çalışır buda daha uzun ömür sağlar bide o ramlarde yapabilir bi arkadaşın dan en azından bi 2 gb 800 bulabilirsen tekrar test et bide gta 4 zaten deli bi oyun ne ara ne yaptığı belli olmuyo bnde p4 3.0 vardı 1440*900 de hiç takılmadan oynuyodu dual core aldım gta 4 kasılmaya başladı ama şimdi 800*600 de 40 fsp alıyorum ekran kartımda hd3650 ramde 2*2 gb 800 son olarak belkide ramlerinin bellekleri uyuşmuyodur faklı markadır bazen oluo
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme