Şimdi Ara

HD4870 PCI-E SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • oyunlardaki performans düşüşünü farkettim ati catalysti açıp bakayım dedim biraz. pcie 8x e dönmüş kart eskiden pci16x yazıyodu. Neden oldu böle bişey nasıl düzeltebilirim??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zigizago -- 27 Eylül 2008; 15:37:09 >

• Yazılımdan olduğunu düşünüyorum.Eğer değilse bios ayarlarına bak.Nerden nasıl baktığını print screen yapıp koyarsan daha anlaşılır olabilir kardeş..
  • Normal ati catalysten baktım information centerdan
  • resim bu [simage][/simage]

HD4870 PCI-E SORUNU
  • Düzeltme imkanı varmı??
    Yani neden böyle bişey oluyorki?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zigizago -- 27 Eylül 2008; 16:07:50 >
  • Gpuzda saçma saçma şeyler gösteriyo

HD4870 PCI-E SORUNU
  • GPU-Z yeni versiyonu çıktı.Orda işler düzelmiş.Bende x16 yazıyo.Bios ayarlarını kontrol et kardeş.Çünkü çok büyük bir sorun.Yazılımla halledilmiyorsa (büyük ihtimalle) anakartını veya ekran kartını değiştireceksin..Allah yardımcın olsun.Aldığın yere söyle ve biran önce hallettir.Başka bir kart il dene.Yazılımları,ayarları kontrol ettir.Eğer değilse anakartın değişecek kardeşim.Kolay gelsin.
  • atinin klasik sorunları yazılım...adamlar şartlanmış aydan aya sürücü çıkarcaz ve kodlarını ona göre yazıcaz diye devam ati seni seviyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi **Stolas** -- 28 Eylül 2008; 7:14:45 >
  • Bendede olmuştu şimdi düzeldi.4850 mi bios mod yapmıştım netten bir biod indirip.GPU-Z saçmasapan değerler gösteriyordu bende RBE ile indirdiğim biosun değerlerini benim karttaki biosun üzerine yazdım ve bu hazırladığım biosu yükledim sorun düzeldi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: unknownmesenger

Bendede olmuştu şimdi düzeldi.4850 mi bios mod yapmıştım netten bir biod indirip.GPU-Z saçmasapan değerler gösteriyordu bende RBE ile indirdiğim biosun değerlerini benim karttaki biosun üzerine yazdım ve bu hazırladığım biosu yükledim sorun düzeldi.

Nasıl hallettin kardeş bi anlatırmısın???
  • Bidaha ati alırsam
  • quote:

Orjinalden alıntı: farazmalik

Bidaha ati alırsam

ne alakası var kart ile??? çamur atmak kolay tabi,hiç olmadı bios una bir reset at bi bu forum mu var, yabancı forumları araştır... uğraşmadan söyleniyorsunuz...
  • Assassin's Creed oynayamadım..............
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.