Şimdi Ara

hd5770 alacağım küçük bir yardım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: tarkolar

quote:

Orijinalden alıntı: TayfunGuN

Bende 5770 yeni aldım ama almışken 6850al derim. bütün oyunları full de -40-50-60 fps alıyorum ama amd phenom x4 var, icif cekirdekte kasma yapıyor. power supply 400 yeter. ama biraz daha para biriktir veya taksite bağla 6850 al derim kesinlikle.

allahım sadece bir soru sormak istiyorum.

hangi oyunları hangi çözünürlükte full oynuyorsun ve full den kastın ne

ben gtx 260 calibre + manual oc ile crysis warhead 1280x1024 pixel de full de 13 fps ye 8 fps ye kadar düşürebildim. sen heralde mario da kaldın

• quote:

Orijinalden alıntı: hapocod

quote:

quote:

Bende 5770 yeni aldım ama almışken 6850al derim. bütün oyunları full de -40-50-60 fps alıyorum ama amd phenom x4 var, icif cekirdekte kasma yapıyor. power supply 400 yeter. ama biraz daha para biriktir veya taksite bağla 6850 al derim kesinlikle.

allahım sadece bir soru sormak istiyorum.

hangi oyunları hangi çözünürlükte full oynuyorsun ve full den kastın ne

ben gtx 260 calibre + manual oc ile crysis warhead 1280x1024 pixel de full de 13 fps ye 8 fps ye kadar düşürebildim. sen heralde mario da kaldın

haklı değilmiyim hocam ya çıldıracam millet hd5770 aldım memnunum bütün oyunları full de oynuyorum diyor. canım sıkıldı artık ya. benim pc mi sorunlu anlamadım gitti
    arkadaş heralde 800x600 de oynuyor heralde. ha gerçi o pixelde bile crysis veya warhead ı full oynayamaz o fps de.

• arkadaşım illa resimmi çekip koyalım_? warheatı 1440x900 çözünürlükte, aax8 ultra yüksek ayarlarda oynuyorum ve en az 25 fps grmüüşümdür, genelde 30-40 arası . diğer oyunlarda 50-60 fps. mesela cod 6 da 50 den düşmüyo
  • quote:

arkadaşım illa resimmi çekip koyalım_? warheatı 1440x900 çözünürlükte, aax8 ultra yüksek ayarlarda oynuyorum ve en az 25 fps grmüüşümdür, genelde 30-40 arası . diğer oyunlarda 50-60 fps. mesela cod 6 da 50 den düşmüyo

bak warhead ı şu şekilde bir oyna

enthuiast 16xQ AA 1440x900 pixel en zor seviye en son bölüme gel oyna kaç fps vercek gör savaş alanlarında.

bende ilk bölümlerde 25 fps idim son bölümlerde en zor seviye aç bakalım 15 fps görecenmi.

@cod 6 diyorsun yüksek bir sistem istemiyor ki. Anlayabileceğin en iyi örnek dh de ekran kartı testlerine eklenmeyişi olabilir.

@napoleon total war yükle 1440x900 pixel de 8xAA ve high detay dikkat ultra sı bile değil. 30 fps gördüğünde dua etmen gerekir.

herşeyi full oynuyorum rahatlıkla demenin manasını bilmediğin belli.

normal bir oyunda 30+ fps olması lazım en az. sen 25 fps diyorsun. ki bu 30 fps sınırı savaş oyunlarında 35 e kadar çekilebilir.

arma 2 yi full oyna bide.
    veya metro 2033 olabilir.

lütfen düzgün yaz yazacaklarını. rahatlıkla oynuyorum değil de 25+ fps falan desen neyse çok az takılıyor desen neyse sorun yok. ama rahatlıkla oynaman için 40 fps falan gerekir savaş oynunda.

• tabiki Call Of Duty'den bahsediyorum
  • 5770 azımsanacak bir kart değildir..Sadece bu saatten sonra tercih edilmemesi gereken bir karttır...1440*900 çözünürlükte her oyunu akıcı oynayabilirsin...metro2033'ü bile full ayarlarda dx11 açabilirsin ama FPS kavramı görecelidir..Kimi 20fpsde kaliteli oyun oynuyorum zanneder kimi fps 35in altına düştümü hemen rahatsız olur..Bu biraz da sana bağlı birşey..Rahatsız olmam diyorsan hd5770 senin için iyi bir karttır..Ama oyunlarda minimum fps limiti bence 35-40 olmalıdır(Crysis için bu rakam 20küsürlerde bile akıcıdır).
  • arkadaşlar verdiğiniz cevaplar için teşekkür ederim öncelikli sorunum psu yeterli gelir mi gelmez mi. Yani porformans bilgilerini hemen hemen biliyorum zaten monitörüm 1280x1024den daha fazlasınıda desteklemiyor. Yüksek çözünürlükte oynayamayacağım. Şimdi iki kart arasında kaldım performans değerlerini biliyorum gts450 ve hd5770, 5770 gts450 ye çok fark atamasada azımsanmayacak derecede de gts450den başarılı. 400watt psu ile sorun yaşarmıyım hd5770 ile, kullanıyorum veya kullandım diyen arkadaşlar veya arkadaşım kullanıyor yüksek ayarda da yani ekran kartı yük altında iken 400watt psu sorun çıkarmıyor diyenler daha çok yardımcı olacaktır herkese cevaplar içen teşekkürlerimi iletiyorum
  • 350 wattlık pcde sorun çıkarmıyor..400de hiç çıkarmaz
  • Hd6850, gts250'den 30 watt fazla güç harcıyor. Yükte sistem toplamı 340 watt etmiş en yüksek ölçümde. 400 watt güç kaynağı ile zor ama imkansız değil.
  • high power 350 w lık bir kasaya max bütçe 170 liraya hangi ekran kartı gider? (1 gb istiyorum)

• quote:

Orijinalden alıntı: fero01

quote:

Orijinalden alıntı: Mete Can Karahasan

360 tl biriktirebiliyorsan Asus directCU hd6850 almanı öneririm. Hd5770'nin devri kesinlikle bitti.

oha gördüklerime inanamıyorum 5770 bitti dedi mete

6850 alın

şimdide hd6850 alıp içine hd5770 bios u atar belki

• quote:

quote:

arkadaşım illa resimmi çekip koyalım_? warheatı 1440x900 çözünürlükte, aax8 ultra yüksek ayarlarda oynuyorum ve en az 25 fps grmüüşümdür, genelde 30-40 arası . diğer oyunlarda 50-60 fps. mesela cod 6 da 50 den düşmüyo

bak warhead ı şu şekilde bir oyna

enthuiast 16xQ AA 1440x900 pixel en zor seviye en son bölüme gel oyna kaç fps vercek gör savaş alanlarında.

bende ilk bölümlerde 25 fps idim son bölümlerde en zor seviye aç bakalım 15 fps görecenmi.

@cod 6 diyorsun yüksek bir sistem istemiyor ki. Anlayabileceğin en iyi örnek dh de ekran kartı testlerine eklenmeyişi olabilir.

@napoleon total war yükle 1440x900 pixel de 8xAA ve high detay dikkat ultra sı bile değil. 30 fps gördüğünde dua etmen gerekir.

herşeyi full oynuyorum rahatlıkla demenin manasını bilmediğin belli.

normal bir oyunda 30+ fps olması lazım en az. sen 25 fps diyorsun. ki bu 30 fps sınırı savaş oyunlarında 35 e kadar çekilebilir.

arma 2 yi full oyna bide.
    veya metro 2033 olabilir.

lütfen düzgün yaz yazacaklarını. rahatlıkla oynuyorum değil de 25+ fps falan desen neyse çok az takılıyor desen neyse sorun yok. ama rahatlıkla oynaman için 40 fps falan gerekir savaş oynunda.

yoo hiç takılma olmuyo gayet iyi oynuyorum ve suan 2gb ram takılı, wiindows 7 olmasına ragmen 2 gb ram ile iyi bende, 4 gb olsa fps 5-10 daha artar eminim. cünkü frefoxa bile girsem fps düşyo oyundayken. , 25 fps cok cok iyi bi rakam olmasada cok iyi bence cok akıcı. + sadece crysisde böyle düşük gördüm diğer oyunlar40-50-60 arası. dediğim gibi 3.2 4 çekirden 8mb işlemci olunca fazla sıkıntı olmuyo, ama cif cekirdekte ekran kartı yetse bile işlemci sıkıntı yapacak kasacaktır. henuz kasan bi oyun olmadı bende. mafia 2, asassin creed 2 yi denedm yine 50 fps de oynuyorum. oyunlara 10 sn de giriyorum, prototype gibi bi oyunu bile 40-50 fps de oynuyorum, oldukca yogun bi tempoya sahib bi oyun ve cif cekirdekte denedim 13-15 fps alıyo cok aşırı kalabalıkta. yani işlemci farkı. sade ekran kartı deil.

• Sanırım konu 400 W yeter mi yerine oyunlar için hangi ekran kartını almayım olmuş okudugum kadarıyla...

@TayfunGuN arkadaşında dediği gibi oyunlarda yüksek detay da oynuyorum 1440*900 bir sorun yaşamadım.

@bulevent arkadaşım bende high power'in 500 W 'lık olan modelini kullanıyorum ama imzamdaki sistemim için yeterli ki senin sistem içinde 400 W yetecegini düşünüyorum 5770 ile.
  • yeni sisteme 5770 aldık gençler öyle bitti falan deyip üzmeyin beni :)
  • Bende powercolor 5770 aldım üç ay önce ve Aopen' in 400 wattlık güç kaynağı ile sorunsuzu kullanıyorum. İşlemci Amd 4000 x2 ayrıca iki tanede harddisk takılı. Umarım soruna cevap olmuştur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ceycey11

yeni sisteme 5770 aldık gençler öyle bitti falan deyip üzmeyin beni :)

• quote:

Orijinalden alıntı: ceycey11

yeni sisteme 5770 aldık gençler öyle bitti falan deyip üzmeyin beni :)

tüh o kart bitt...
  • emeği geçen herkese teşekkür ederim. Cevaplarınız çok aydınlatıcı oldu 400watt 5770 için yeterli sanırım dediğinize göre vatanbilgisayar bekle beni geliyorum :) konu çözülmüştür arkadaşlar tekrar teşekkür ederim
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.