Şimdi Ara

HD5770'e power önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sapphire HD5770 alacağım yanında XILENCE Redwing Series SPS-XP500.(12)R3, 500W, PFC, 12 cm Fan, Güç Kaynağı gider mi pcde ayrıca 3 hdd bağlı 1 dvd core2duo E6750 işlemci var ayrıca. power öneriniz varsa yada öle kampanyada falan gördüyseniz :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bsormagec -- 22 Kasım 2010; 19:29:56 >

• Çok rahat yeter. Eskiden olsa biraz daha güçlü al ileri dönük olur derdim ama yeni çıkan parçalar daha az güç harcıyor. 5770 değil 5870 e de yeter o power.

• xilence ın redwing serisi üründe belirtildiği gerçek gücü vermiyor nette araştırırsanız detaylı testleride mevcut o güç kaynağı 400 watta dahi zor çalışıyor ayrıca yorum yaparken kutuda yazan değere göre değil psu kalitesine göre yorum yapmak lazım 5870 ve 3hdd bu güç kaynağıyla çok riskli olur ama 5770 e yeticektir.
  • onu bunu bırak xlince 500w pasif pfcdir
    bu devirde pasif alınmaz aktif almak daha mantıklı önerdiğim ürünler.. xlınce500w modelinden daha iidirler.. fiyatlarıda gayet alınaiblri düşün derim..
  • HD5770 için yeter ama hazır yeni güç kaynağına niyetlenmişken daha kalitelisini al bence.
  • arkadaşalar fiyat olarak max 90-100 düşünüyorum bu fps mi o iyi bir marka mı saga olan ? pek bilmiyorum o markayıda
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • fsp saga2 gayet iyi bir powerdir,sessiz ve aktif pfc lidir.
  • önerdiğim iki psuda bütçene uygun...
    tavsiyem hp olur ama sagada alaiblrisin..
  • karar verildi HP uygun bulundu teşekkürler ilginize arkadaşlar... :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.