Şimdi Ara

HD5870 vapor-x mi? GTX460 SLİ mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
896
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Gtx460 SLİ mi yapmalıyım?

Corsair HX750W kullanıcam kasamda.

• Ati 6800 serisi kartlar cıkacak onları bekle dostum. Acele etme.
  • eşit fiyatlarda değil
    sanırım gtx460 var elinizde
    sli yparsanız daha iyi performans alırsınız
  • gtx460 sli
  • 760 tl ye geliyor 460 slı fakat sıkı oc yapılması lazım
  • gtx460 sli
  • Oyunların sli destek sorununu araştırmanı öneririm, şahsen sli sisteme bulaşma derim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GTX 780 Mİ GTX 970 Mi ?
    10 yıl önce açıldı
    GTX 470 mi 6870 mi ???
    14 yıl önce açıldı
    r9 270x mi rx 460 mi
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • niye bulaşmasın crossfire desteği yok asıl oyunların
  • gtx 460sli cok belirgin daha hızlıdır ancak 6850 ve 6870in lansmanını beklemenizi şiddetle öneririm
  • sistemi almış mısınız? yoksa alacak mısınız ?
  • 6870 CF
  • Daha alıcam hiçbir şey almadım daha SLİ sorunlarındanda korkuyorum biraz pek bilgim yok oyunların destekleriyle ilgili 6850/6870 lerin nezaman çıkacağı bellimi acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: lTheRagel

Daha alıcam hiçbir şey almadım daha SLİ sorunlarındanda korkuyorum biraz pek bilgim yok oyunların destekleriyle ilgili 6850/6870 lerin nezaman çıkacağı bellimi acaba?

1 aya çıkar..diye biliyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: NECROCYBER

niye bulaşmasın crossfire desteği yok asıl oyunların

Yeni oyunları takip ediyormusun bilemiyorum ama bir bak istersen kaçtanesinin sli desteği var, oyun çıkıyor nvidia'dan sürücü beklemekle geçiyor zamanın bazen hiç sürücü bile çıkmıyor oyun için.
  • Oyunların gayet güzel SLI desteği var.Uydurup durmayın destek yok diye.Gerek son çıkan gerek yeni çıkan.Her oyunda slı desteği vardır.Scalling az olsa dahi vardır.Kimi yerde scalling % 90 olur. Kimi yerde çok dah az.
  • cf nin getiri yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kloroform

Oyunların gayet güzel SLI desteği var.Uydurup durmayın destek yok diye.Gerek son çıkan gerek yeni çıkan.Her oyunda slı desteği vardır.Scalling az olsa dahi vardır.Kimi yerde scalling % 90 olur. Kimi yerde çok dah az.

Kim uyduruyor kardeşim sallamıyoruz herhalde, sen yeni oyunları takip etmiyorsan orasını bilemem

Aylarca sli desteği bekledim örnek vereyim ;

The Settlers 7 Paths to a Kingdom

Blur

Bu iki oyunda performans yerlerde tek kart çalışıyor ve aylarca destek gelmedi ikisinide severek oynayamadım!

Need For Speed World
    Darksiders

Bu oyunlarda yeni sli desteği ne zaman gelir belli değil belkide hiç gelmeyecek.

O kadar para harca yarı performansı al bazı oyunlarda, tabi senin hoşona gidiyorsa bu durum bilemem

• tavsiyem ati almanızdan yanadır.Bütçeniz geniş ise 6870 alın derim,1 aya kadar çıkacak bu kart.
    Ama bütçe tarafında sıkıntı yaşıyorsanız 5870 alın derim.Ati 1 yıldır güzel kartlar yürütüyor ve nvidia geride kaldı.Teknoloji olarka ati bence 1 adım önde olduğundan her türlü ati kartları tercih edin derim.
  • Bence gtx 480 amp al.Hem hd 5870 ten ve daha iyi hem de physix var.Bu arada sli ile falan uğraşmana da gerek kalmaz.
  • quote:

Daha alıcam hiçbir şey almadım

kesinlikle yeni seriyi (hd 69xx) bekle , sli ve crosfire dan uzak dur
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.