niye bulaşmasın crossfire desteği yok asıl oyunların
gtx 460sli cok belirgin daha hızlıdır ancak 6850 ve 6870in lansmanını beklemenizi şiddetle öneririm
sistemi almış mısınız? yoksa alacak mısınız ?
6870 CF
Daha alıcam hiçbir şey almadım daha SLİ sorunlarındanda korkuyorum biraz pek bilgim yok oyunların destekleriyle ilgili 6850/6870 lerin nezaman çıkacağı bellimi acaba?
quote:
Orijinalden alıntı: lTheRagel
Daha alıcam hiçbir şey almadım daha SLİ sorunlarındanda korkuyorum biraz pek bilgim yok oyunların destekleriyle ilgili 6850/6870 lerin nezaman çıkacağı bellimi acaba?
1 aya çıkar..diye biliyorum...
quote:
Orijinalden alıntı: NECROCYBER
niye bulaşmasın crossfire desteği yok asıl oyunların
Yeni oyunları takip ediyormusun bilemiyorum ama bir bak istersen kaçtanesinin sli desteği var, oyun çıkıyor nvidia'dan sürücü beklemekle geçiyor zamanın bazen hiç sürücü bile çıkmıyor oyun için.
Oyunların gayet güzel SLI desteği var.Uydurup durmayın destek yok diye.Gerek son çıkan gerek yeni çıkan.Her oyunda slı desteği vardır.Scalling az olsa dahi vardır.Kimi yerde scalling % 90 olur. Kimi yerde çok dah az.
cf nin getiri yok
quote:
Orijinalden alıntı: Kloroform
Oyunların gayet güzel SLI desteği var.Uydurup durmayın destek yok diye.Gerek son çıkan gerek yeni çıkan.Her oyunda slı desteği vardır.Scalling az olsa dahi vardır.Kimi yerde scalling % 90 olur. Kimi yerde çok dah az.
Kim uyduruyor kardeşim sallamıyoruz herhalde, sen yeni oyunları takip etmiyorsan orasını bilemem
Aylarca sli desteği bekledim örnek vereyim ;
The Settlers 7 Paths to a Kingdom
Blur
Bu iki oyunda performans yerlerde tek kart çalışıyor ve aylarca destek gelmedi ikisinide severek oynayamadım!
Need For Speed World Darksiders
Bu oyunlarda yeni sli desteği ne zaman gelir belli değil belkide hiç gelmeyecek.
O kadar para harca yarı performansı al bazı oyunlarda, tabi senin hoşona gidiyorsa bu durum bilemem
tavsiyem ati almanızdan yanadır.Bütçeniz geniş ise 6870 alın derim,1 aya kadar çıkacak bu kart. Ama bütçe tarafında sıkıntı yaşıyorsanız 5870 alın derim.Ati 1 yıldır güzel kartlar yürütüyor ve nvidia geride kaldı.Teknoloji olarka ati bence 1 adım önde olduğundan her türlü ati kartları tercih edin derim.
Bence gtx 480 amp al.Hem hd 5870 ten ve daha iyi hem de physix var.Bu arada sli ile falan uğraşmana da gerek kalmaz.
quote:
Daha alıcam hiçbir şey almadım
kesinlikle yeni seriyi (hd 69xx) bekle , sli ve crosfire dan uzak dur