sitede amperleri yazmiş anlayan arkadaşlar varsa yardımcı olursa sevinirim bu arada powercolor un kutusunda crossfire için 600w 2 adet 6 pin çıkışlı psu olması gerektiğini yazıyo benım psudada 2 tane var bi gpu alırsam güç kaynağısorun çıkartırmı?
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
sitede amperleri yazmiş anlayan arkadaşlar varsa yardımcı olursa sevinirim bu arada powercolor un kutusunda crossfire için 600w 2 adet 6 pin çıkışlı psu olması gerektiğini yazıyo benım psudada 2 tane var bi gpu alırsam güç kaynağı sorun çıkartırmı?
elindekini satıp 7750-70 alabilirsin onu cf yapsan da pek bir getirisi olmaz sana.
quote:
Orijinalden alıntı: nightwish34
quote:
Orijinalden alıntı: loko6161
arkadaşlar bende powercolor6790 var bir tane daha alıp crossfire yapmak istiyorum fakat psu yeterlimidir 12v olayını anlamadım bi türlü
sitede amperleri yazmiş anlayan arkadaşlar varsa yardımcı olursa sevinirim bu arada powercolor un kutusunda crossfire için 600w 2 adet 6 pin çıkışlı psu olması gerektiğini yazıyo benım psudada 2 tane var bi gpu alırsam güç kaynağı sorun çıkartırmı?
elindekini satıp 7750-70 alabilirsin onu cf yapsan da pek bir getirisi olmaz sana.
sakaci seni.
quote:
arkadaşlar bende powercolor6790 var bir tane daha alıp crossfire yapmak istiyorum fakat psu yeterlimidir 12v olayını anlamadım bi türlü
elindeki psu yeterli olur.6790 cf ile gtx570 ya da gxt660 seviyesine gelebilirsin.
yukarıda belirtilen psu dan farkı 2 adet 6 pın çıkışı var.eğer gtx680 performansını alabilirsem ben crossfire yaparım.aklımda psu soru işareti olarak duruyor bu psu ile olurmu acaba
LEON-X 12 w kanalından 430w veriyosa crossfire içinde 170w gerekiyorsa heralde psu yeterli
45 acp yorumların çok mantıklı geliyor banada ,eğer gtx 680 performansı alıcaksam crosfire yapmam çokk mantıklı olur ozaman banada yeterli olur o performans.
bilgileriniz içinde teşekkür ederım ayrıca
quote:
LEON-X 12 w kanalından 430w veriyosa crossfire içinde 170w gerekiyorsa heralde psu yeterli
45 acp yorumların çok mantıklı geliyor banada ,eğer gtx 680 performansı alıcaksam crosfire yapmam çokk mantıklı olur ozaman banada yeterli olur o performans.
bilgileriniz içinde teşekkür ederım ayrıca
cf icin 170w bana az geldi.6850 127w cekiyor ikisi 170w yapmaz.6790 da biraz daha az ceksin ama yine de 200w'tan asagi olmaz.psu sorun degil kaldirir ama gtx680 performansi istiyorsan yapma cf.bende 6850 cf var 660 ti ayarinda.senin yapacagin cf de duz gtx660 ayarinda olur gtx680 degil.
yanliş yaptım aslında 6850 ekran kartı alıcaktım ben seçim çok yanlış oldu
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme