Şimdi Ara

hd6850 için ucuz fan önerisi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • hd6850 farcry 3 de 1600x900 low da oynamama rağmen ekran kartım 75 dereceye kadar yükseliyor. diğer oyunlarda 75 derece bir sıkıntı yaratmıyor gibi görünüyorken farcry 3 de 1080p çözünürlük ve low ayarda küçük takılmalar meydana getiriyor. ben bunu ısınmaya bağladığımdan dolayı ekran kartı fanı almak istiyorum ama uygun bişiy bulamadım. hd6850 kullanan arkadaşlar özellikle ısı değerlerini merak ediyorum. ekran kartım boşta şuanda 37 derece çok iyi yani fakat oyunda 75 lerde farcry 3 de özellikle. bu ekran kartının fanını değiştirmelimiyim? ne önerirsiniz değiştirin diyorsanız ?

ekran kartım bu linkteki model

http://www.google.com/imgres?imgurl=http://nvworld.ru/files/news/sapphire-hd-6800/sapphire_hd6850_1.jpg&imgrefurl=http://www.overclock.net/t/926627/ati-sapphire-radeon-hd6850-safe-temps&h=433&w=600&sz=103&tbnid=mRKco9iCIQ79PM:&tbnh=90&tbnw=125&prev=/search%3Fq%3Dsapphire%2Bhd6850%26tbm%3Disch%26tbo%3Du&zoom=1&q=sapphire+hd6850&usg=__Grx6tSYETvREVXg0B6qY9eJngzY=&docid=kdPKNq78vyxLNM&hl=en&sa=X&ei=n-j4ULadDI6HhQeRg4CACw&ved=0CEMQ9QEwAg&dur=36

yardım edebilirseniz çok mutlu olurum teşekkürler şimdiden :)

• bu arada işlemcim amd x6 fx6100 ve 8gb ddr3 1333mhz ram kullanıyorum
  • Bi Sorun Olmalı.

Masaüstü Sağ Click İle Amd Vision Engine Kontrol Center Tıkla Ve Gir > Performans > Graphics Overdrive | > Graphics Overdrive Entinleştir.

Altta Manuel Fan Denetimini'de Etkinleştrip %20 Den %50'lere Sesi Seni Rahatsız Edermi Bilmem Isı Derecesine Göre Değiştirebilirsin Fan Dönüş Hızını.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ocz

Bi Sorun Olmalı.

Masaüstü Sağ Click İle Amd Vision Engine Kontrol Center Tıkla Ve Gir > Performans > Graphics Overdrive | > Graphics Overdrive Entinleştir.

Altta Manuel Fan Denetimini'de Etkinleştrip %20 Den %50'lere Sesi Seni Rahatsız Edermi Bilmem Isı Derecesine Göre Değiştirebilirsin Fan Dönüş Hızını.

dediğin gibi yaptım ses rahatsız etmiyor da 78 dereceye kadar çıkmış 10 dakikalık bir oyunda :( çok ufak takılmalar gene mevcut ara sıra
  • ya kimse bu ekran kartını kullanmıyor :) ya da bu ekran kartı için fan yok :)
  • hocam 13.1 driver'ı kur, bir arkadaş ekran kartının sıcaklığının düştüğünü iddia ediyordu
    + performans artışı da sağlayacaktır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hüsnü008 -- 19 Ocak 2013; 8:43:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hüsnü008

hocam 13.1 driver'ı kur, bir arkadaş ekran kartının sıcaklığının düştüğünü iddia ediyordu
    + performans artışı da sağlayacaktır

kurulu zaten çıktığı ilk gün kurmuştum :(
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • %100'e Al Fan Devrini Oyu'na Gir Arada Hw Monitor'ile Kontrol Et Değerleri Yaz' Boştakı ve Oyunda'iken.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ocz

%100'e Al Fan Devrini Oyu'na Gir Arada Hw Monitor'ile Kontrol Et Değerleri Yaz' Boştakı ve Oyunda'iken.

arkadaş özür dilerim uğraştırdığım için :). anakartım micro atx kasa bir anakart olduğundan ekran kartımın hemen altında ses kartı vardı fan sıcak havayı dışarı verirken ses kartının üstüne verdiğinden tam olarak verim alamıyomuşum sanırım. ses kartını çıkarıp onboard ses kartını kullanarak assassins creed III de oyundayken 58 dereceyi görmüş maximum. sanırım ideal sıcaklık seviyesine ulaştığımı düşünüyorum. ses kartımdan vazgeçmek zorunda kaldım ama olsun :) napalım Allahtan anakartım 7+1 destekliyomuş ki hoparlörleri bağlayabildim teşekkürler herkese
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.