Şimdi Ara

HD6870'e Afterburner ile voltaj verme hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    msı r6870 twinfrozer ııı hawk model bir ekran kartım var geçen gün oc yapmayı denedim(çok acemiyim) önce memory'e dokunmadan çekirdek hızını 930dan 1000e çektim bf3 ultra ayarlarda ortalama 35 fpsye çıktım sonra o gaz ile memoryi 1050den 1250 çektim fakat oyunda donmaya anlık yeşil ekranlar görmeye başladım ve ilk haline geri çektim 930/1050.
    sistem özelliklerim şu şekilde:
    amd x4 955 be 3600(çarpanı arttırdım)
    4 gb ram
    msı gxm 890 anakart
    600w high power

şimdir arkadaşlar bana biraz yardımcı olabilirmisiniz öncelikle ben bu söylediklerimi after burner ile yaptım ve sanırım voltaj veremediğim için kasmalar yaşadım bana uygun bir program ve yazmam gereken değerleri söyleyebilirmisiniz bu arada şuana kadarki en yüksek sıcaklık değerim 47 c oldu.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• memory (Mhz) 1250 de stabil tutmak biraz zor. bende daha yeni HD6870 Twin Frozr II modelini Core 1000Mhz de kullanmama rağmen adama kıllı memoryleri oc yapamdım. Anlıyacağın sorunun Memory Mhz kaynaklanıyor gibi. Doğru voltajla core Mhz ini stabil tutarsında. Memory biraz değişik :D
  • Memory icin uygun frekansi deneyerek bulabilirsiniz, her zaman yuksek frekans daha verimli diye birsey yok, memory hizini yavas yavas arttirarak 3d mark testleri yapabilirsiniz mesela, bir yerden sonra frekans arttikca perfirmans dususu olabilir, bir kagida sirayla memory frekansi ve aldiginiz puani yazarak liste yapin ,bu sekilde verimli frekansi bulmaniz daha kolay olur, 1250 memory o kart icin biraz zor gorunuyor, 1100 - 1150 ideal olabilir,yazdigim sekilde deneyerek bulabilirsiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.