Şimdi Ara

HD6870 ve Akasa 550w Bozuk Görüntü (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bu konu üzerine tek bişey denir. İkinci elden kaçacaksın
  • ram yada gpu sorunu gibi. kartı geri ver bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rezman987

Hocam kartı kasımın sonunda aldım. Sistemim olmadigi için kullanamadım. İyi olmayan bi pc de taktım dedim böyle böyle. Gönderdim kartı. sağolsun aldı kartı. komando57 , bende herhangi bir sorun yok dedi. Adamın o kadar referansı var yıllardan beri kart satiyor dedim peki dedim herhalde benim sistemimde bir sorun vardir diye geri aldım. Yeni sisteme taktım kartı yine böyle bi sorunla karşılastım çok sinirim bozuldu. 1 ay önce denedigim pc ile sadece psu aynı. Yine de satan arkadasa suc atmak istemiyorm. psu dan olma sansi yok mu? kesinlikle ram den ise iletşime geçicem tekrardan.
    Biraz önce kartı incelerken birşey dikkatimi çekti,

Ben de kartın iç yapisindan hiç anlamadigim için göstermek istedim. Pek lehim kopmuşa benzemiyor ama şüphelendim bi kere.

kartı satalı nerdeyse 2 ay oldu aldıktan 15 gün sonra kartı bu sorunu var diye gönderdi arkadaş bende geri çevirmeden gönder bakayım dedim ,tüm testlerini yaptım 3d mark ,win7 ,oyun hiç soruna rastlamadım, arkadaşa dedimki elimde msı gtx560 var full kutulu 1 aylık istersen onu göndereyim, istemedi demek sorun benim parçalarda dedi gönder kartı geriye satılık ilanınımda kartın garantisi olmadığını ben şahsi 20 gün garanti verdiğimi belirtmiştim şimdi geçmiş 2.5,3 ay ne yapmalıyım siz söyleyin ben yapayım

buda sorun var dediğinde attığım pm 26 kasım

quote:

Kimden: komando57
    Kime: rezman987
    Tarih: 26 Kasım 2012; 19:05:19
    Başlık: Cevap: vtx3d 6870

tabi bende bakayım aynı olay burda oluyormu kimsenin mağdur olmasını istemem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi komando57 -- 12 Ocak 2013; 15:19:58 >

• kartın belleklerinde sorun var gibi duruyor komando57 bilgisayarcı bir arkadaş olduğu için ben test ettim sorun yoktu diyecek sorun çıkabilir

edit:aradan 2.5-3 ay geçtiyse komando haklıdır geri veremezsiniz tamir ettirmeye çalışın bir pc ciye yada servise

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Krinorex -- 12 Ocak 2013; 14:51:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: komando57

sizin haklı olduğunuzu 4 dk. önce yazmıştım mesajımı editleyerek.Lütfen mesaj atmadan bir sayfayı yenileyelim
  • Kartın ram çiplerinde sorun var...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Krinorex

quote:

sizin haklı olduğunuzu 4 dk. önce yazmıştım mesajımı editleyerek.Lütfen mesaj atmadan bir sayfayı yenileyelim

aslında sorun haklı haksız durumuda değil bende hiç bir şekilde arkadaşımız mağdur olsun istemen ki zaten 15 gün sonra hiç bişi demeden gönder bakayım dedim bu verdiğim söz içindi ama şimdi bende aldığım kişiye al sorun çıktı kartta diyemem neticede bende forumdan ordan burdan alıp satıyorum

quote:

Kimden: rezman987
    Kime: komando57
    Tarih: 21 Kasım 2012; 14:15:09
    Başlık: Cevap: hesap no

20 gün garantin vardı değil mi hocam

quote:

Tarih: 22 Kasım 2012; 23:26:11
    Başlık: Cevap: VTX3D Radeon HD 6870

20 günün 2 günü geçti

• quote:

aslında sorun haklı haksız durumuda değil bende hiç bir şekilde arkadaşımız mağdur olsun istemen ki zaten 15 gün sonra hiç bişi demeden gönder bakayım dedim bu verdiğim söz içindi ama şimdi bende aldığım kişiye al sorun çıktı kartta diyemem neticede bende forumdan ordan burdan alıp satıyorum

Anladığım kadarıyla ürün kasımın 20 sinde satılmış.2.5-3 ay değil daha 2 ay bile olmamış.1 ay 3 hafta olmuş.Biraz empati yapıp kendimi sizin yerine koyduğumda ben olsam bende yaklaşık 2 ay sonra kartı geri almam.20 gün verdiğiniz kişisel garantide geçmiş.Bundan sonra arkadaşın kendi sorununu kendi çözmesi lazım

• Gereği düşünüldü...

1-suça konu ekran kartının garanti süresi geçmesi sebebiyle sanık hakkında ekran kartı satma ve takas etme yasağı uygulanmamasına ve sanığın beraatine
    2-tüzel kişi temsilcisi sıfatıyla kartı alan sanığın idari yaptırım sorumluluğunun bulunmaması nazara alınarak
    sanık hakkında idari yaptırım kararı uygulanmasına yer olmadığına

Karar verilmiştir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dtsaykopat

Gereği düşünüldü...

1-suça konu ekran kartının garanti süresi geçmesi sebebiyle sanık hakkında ekran kartı satma ve takas etme yasağı uygulanmamasına ve sanığın beraatine
    2-tüzel kişi temsilcisi sıfatıyla kartı alan sanığın idari yaptırım sorumluluğunun bulunmaması nazara alınarak

Karar verilmiştir.

turkce meali ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: saameet_06

quote:

Orijinalden alıntı: dtsaykopat

Gereği düşünüldü...

Karar verilmiştir.

turkce meali ?

-sonuç bir 2.el dükkandan ürün alırken kapıdan çıkdınmı 1saat sonra geri götür yüzde99.9 u almaz geri
    mecidiyeköy/kadıköyde durum budur..
    -satıcı arkadaş şahsı 20gün garanti vermiş bu malının arkasında olduğunu gösterir üretici bile 24ay veriyor oda bazı şartlar içerisinde...

kartı tamir ettirme yoluna gidin sorun yüzde98 gddr5 ramlerde modüllerden birkaçı bozuk değişimle kurtarılır.
    yüzde2 gpu çevresindeki kompenentlerden yada mat lehim durumu (fırınlama çare olabilir)

• Kartı aldığım gün taktıgımda yukardakilerden farksız görüntü aldım. Sagolsun gönder dedi, gönderdim kartta sorun yok dedi. Ben de peki dedim benim pc de sorun var filan neyse yeni kasa topladım sorun yine karsımda. Pmde de ss gönderdim "garanti" dedigi gün içerisinde. Olan benim parama oldu başka isteyecegim yok kimseden.

Kart TAŞ gibi
    istanbul>>>>Ankara
    Kart PERT
    ankara>>>>>>istanbul
    kart Taş gibi
    istanbul>>>>>>ankara
    Kart Pert..

Rakımdan elleam..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Krinorex

quote:

quote:

Kimden: rezman987
    Kime: komando57
    Tarih: 21 Kasım 2012; 14:15:09
    Başlık: Cevap: hesap no

20 gün garantin vardı değil mi hocam

quote:

Tarih: 22 Kasım 2012; 23:26:11
    Başlık: Cevap: VTX3D Radeon HD 6870

20 günün 2 günü geçti

rezman987 26 Kasım 2012; 23:13:38
    Hocam düzelmedi. Oyunlarda çok kötü oluyor. Niye anlamadım :S Diger kartı takınca sorun yok. Bu da ilk başlarda çalışıyor sorunsuz. oyunlarda da sorun yok ilk başlarda. Sonra pixel pixel bozuluyor sonrada AMD driver hata veriyor. Kapatiyor kendini.

HD6870 ve Akasa 550w Bozuk Görüntü

HD6870 ve Akasa 550w Bozuk Görüntü

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.