Şimdi Ara

HD6870 ve Akasa 550w Bozuk Görüntü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Amd Fx 6300
    Gskill 8gb
    Vtx3d HD6870 forumdan, komando57 den aldim.
    Akasa 550w psu (hepsiburada'dan)
    http://f1301.hizliresim.com/15/6/hqmtk.jpg
    Hersey tamam. Gpu tam yukteyken de herhangi bir sorun yok. Grafiklerde herhangi bir sorun yok. Ama window Aero da ve masaüstü kafayi yiyor resmen Bozulmalar oluyor. Grafiklerde herhangi bir bozulma almadim henüz. Bozulmalar soyle,

Sorun psu da mi kartta mi sinir oldum ya!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rezman987 -- 20 Nisan 2014; 17:33:19 >

• 1)oyun oynarken sorun varmı

2)pc'ye varsa başka bir ekran kartı tak

3)ekran kartını kaynağınla beraber başka bir pcye tak
  • Up up up! !!
  • quote:

Orijinalden alıntı: FTX58

1)oyun oynarken sorun varmı

Anakartta sorun yok. Giris seviye kartta hic sorun yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rezman987

quote:

Anakartta sorun yok. Giris seviye kartta hic sorun yok.

Ekran kartini baska pc de baksa psu da deneyecek durumum yok. Psu dan kaynaklı olabilir mi?
  • Boyle bir sorun bi benim mi başıma geliyor sadece
  • quote:

Oyunlarda da problem var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    RX 5500XT ISINMA VE SİYAH EKRAN
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Oyunlarda da problem var.

Alıntıları Göster
    Sürücü olarak ne kullandım kartı aldın direk sisteme takıp sürücümü yükledin önceki kartın neydi artı olarak bunları düzgün yaptıysan kartın ramlerinde sorun var gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: potur

Sürücü olarak ne kullandım kartı aldın direk sisteme takıp sürücümü yükledin önceki kartın neydi artı olarak bunları düzgün yaptıysan kartın ramlerinde sorun var gibi

Alıntıları Göster
    Üstünde hiçbir driver yokken 12.10 win7 x64 sürümünü indirdim. Bu görüntüyü o driver ile aldim. Eski kartı daha sisteme hiç takmadim. Ama normal çaliştigini biliyorum. radeon hd 4500 serisinde sorun yok. Anakart ram işlemci daha yeni ya ondan moralimi bozdu.
    Karti eski sisteme taktım yine böyle bozukluklar oldu, gönderdim "komando57" ye geri (forumdan aldım). Dedi bunda sorun yok. Ben de dedim ki sistem eski belki ondandir dedim. Sistemi yeniledik yine ayni durum
    Psu ile alakası yok mu diyorsunuz yanı? Ona göre derdine düşücem.

• quote:

Üstünde hiçbir driver yokken 12.10 win7 x64 sürümünü indirdim. Bu görüntüyü o driver ile aldim. Eski kartı daha sisteme hiç takmadim. Ama normal çaliştigini biliyorum. radeon hd 4500 serisinde sorun yok. Anakart ram işlemci daha yeni ya ondan moralimi bozdu.
    Karti eski sisteme taktım yine böyle bozukluklar oldu, gönderdim "komando57" ye geri (forumdan aldım). Dedi bunda sorun yok. Ben de dedim ki sistem eski belki ondandir dedim. Sistemi yeniledik yine ayni durum

psu ile alakalımı değil mi bilmem denemen lazım

• quote:

quote:

psu ile alakalımı değil mi bilmem denemen lazım

Alıntıları Göster
    up! up! up !

Hiç kimse mi denk gelmemiş böyle bir soruna

• quote:

up! up! up !

Alıntıları Göster
    http://www.playtool.com/pages/artifacts/artifacts.html
    aynı sorun benim de başıma gelmişti servise gönderdim değiştirdiler. üstteki linkte bad video ram le ilgili bilgiler bulabilirsin

• Psu dan pek anlamam ama combined 260w diyor. 260w max demek olmuyor mü bu??
  • quote:

up! up! up !

psu normalde kaldırır ama sorunlu değilse tabi bana kalırsa senin ekran kartının ramlerinde bir problem var gibi
  • quote:

quote:

up! up! up !

psu normalde kaldırır ama sorunlu değilse tabi bana kalırsa senin ekran kartının ramlerinde bir problem var gibi

Alıntıları Göster
    eski driverler yükleyip denedinmi hiç

• quote:

quote:

up! up! up !

Alıntıları Göster
    Dostum sorunun ekran artında.PSU yetmese bile bunu ancak cihaz güç çekerken oyun vs de fark edersin.Ama her ihtimale karşın bir linux cd si indir.Cd den başlat.Ordan bir film vs.. bişiler başlat.Zaten masaüstünde bile yapıyorsa bunlara bile gerek kalmayabilir.Orda yapmazsa driver larını tekrar bir kontrol et.

• quote:

Orijinalden alıntı: akibeel

eski driverler yükleyip denedinmi hiç

Alıntıları Göster
    bence aldığın arkadaşa gönder olmadı garantiye oda olmadı bu ramden dolayı ekran kartını fırınlıyolar araştır bulursun
  • quote:

Orijinalden alıntı: kingarthasilker

bence aldığın arkadaşa gönder olmadı garantiye oda olmadı bu ramden dolayı ekran kartını fırınlıyolar araştır bulursun

Alıntıları Göster
    Hocam kartı kasımın sonunda aldım. Sistemim olmadigi için kullanamadım. İyi olmayan bi pc de taktım dedim böyle böyle. Gönderdim kartı. sağolsun aldı kartı. komando57 , bende herhangi bir sorun yok dedi. Adamın o kadar referansı var yıllardan beri kart satiyor dedim peki dedim herhalde benim sistemimde bir sorun vardir diye geri aldım. Yeni sisteme taktım kartı yine böyle bi sorunla karşılastım çok sinirim bozuldu. 1 ay önce denedigim pc ile sadece psu aynı. Yine de satan arkadasa suc atmak istemiyorm. psu dan olma sansi yok mu? kesinlikle ram den ise iletşime geçicem tekrardan.
    Biraz önce kartı incelerken birşey dikkatimi çekti,

Ben de kartın iç yapisindan hiç anlamadigim için göstermek istedim. Pek lehim kopmuşa benzemiyor ama şüphelendim bi kere.

• Up!!!
  • dostum o olayin tek sebebi var oda ekran kartinin belleklerinin bir kismi ariza yapmis aldihindan beri bole ise karti elemana geri ver
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.