Şimdi Ara

HD7850 1GB, BF4 problem çözene 10tl paypal. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
0
Favori
1.586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    sen playclaw 5 sonuçlarını at bi ona göre değerlendireleim benide pm le ama unutma.
  • illest kullanıcısına yanıt
    Hocam acaba oc yapmasanda anakartınmı fazla voltaj veriyor ısılar acayip anlamsız soğutucumu oturmadı bide cpuya %100 yük verip cpuz programından ss atarmısın voltajları falan görmemiz için

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam aynı sorunu başka oyunlarda da yasiyormusunuz? Yoksa bf3 ve bf4 e özel bir durum mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sorun çok basit 1 GB Bellek Yetmiyor Ve O HDD'de tarih olmuş anlık fps takılmalarına yol açabilir.1 GB ile high-ultra karışık oynayamazsın o oyunu heleki 50-60 fps'de çözünürlük nedir ? Operation lockerda 1 gb la oynarsın belki ancak diğer haritalarda imkansız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi llllxefsanexllll -- 15 Temmuz 2014; 10:56:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: llllxefsanexllll

Sorun çok basit 1 GB Bellek Yetmiyor Ve O HDD'de tarih olmuş anlık fps takılmalarına yol açabilir.1 GB ile high-ultra karışık oynayamazsın o oyunu heleki 50-60 fps'de çözünürlük nedir ? Operation lockerda 1 gb la oynarsın belki ancak diğer haritalarda imkansız

Arkadaslar okumadan yaziyorsunuz oynuyordum diyorum 8 ay bf4 ultra high arasi oynadim bu oyunu. Hic bir problem olmadan yasamadan anlatabildim mi ? Cozumurluk 1366x768. Hardiskinde sonuclarini koydum tas gibi hala bir sey yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: ozan387

Hocam aynı sorunu başka oyunlarda da yasiyormusunuz? Yoksa bf3 ve bf4 e özel bir durum mu?

Adam akilli baska oyun oynamadim iki yazdir bf3 bf4 haricinde crysis aeo2 hd ets2 grid 2 oynadim ama hic yaz aylarina denk gelmedi.

• quote:

Orijinalden alıntı: illest

quote:

Hocam aynı sorunu başka oyunlarda da yasiyormusunuz? Yoksa bf3 ve bf4 e özel bir durum mu?

Adam akilli baska oyun oynamadim iki yazdir bf3 bf4 haricinde crysis aeo2 hd ets2 grid 2 oynadim ama hic yaz aylarina denk gelmedi.

o zaman oyunu repair ettir originden ve gene originden enable in game origin seçeneğini kapat
  • quote:

quote:

quote:

o zaman oyunu repair ettir originden ve gene originden enable in game origin seçeneğini kapat

Arkadaşlar oyunu 3 kere repair ettim bir kerede koskoca 50 gb oyunu silip baştan indirdim. enable in gameden çözülmedi şimdi %10 yük bindirip işlemciye voltajları atıcam. play claw 5 ile de test edip yazıyorum hemen.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar oyunu 3 kere repair ettim bir kerede koskoca 50 gb oyunu silip baştan indirdim. enable in gameden çözülmedi şimdi %10 yük bindirip işlemciye voltajları atıcam. play claw 5 ile de test edip yazıyorum hemen.

Format at o zaman bende öyle kurtulmuştum

• http://www.asrock.com/mb/AMD/990FX%20Extreme3/?cat=CPU

En alttaki notu oku. Senin sorunun anakart. İşlemciyi besleyen komponentler fazla ısınıyor ve güç kesiyor. Bazı FX işlemciler için (kırmızı * olanlar) en alta not düşülmüş.

Notun tercümesi: İşlemci ve çevresindeki komponentleri soğutmak için lütfen yukarıdan aşağıya üfleyen bir işlemci soğutucusu kullanın.

Bence işlemciye güç sağlayan parçaların üzerindeki heatsink e ufak fan tak.
  • Stress test yaptım aida 64 ile sonuçlar böyle

HD7850 1GB, BF4 problem çözene 10tl paypal.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi illest -- 15 Temmuz 2014; 12:46:36 >

• quote:

Orijinalden alıntı: k2fg9

http://www.asrock.com/mb/AMD/990FX%20Extreme3/?cat=CPU

En alttaki notu oku. Senin sorunun anakart. İşlemciyi besleyen komponentler fazla ısınıyor ve güç kesiyor. Bazı FX işlemciler için (kırmızı * olanlar) en alta not düşülmüş.

Notun tercümesi: İşlemci ve çevresindeki komponentleri soğutmak için lütfen yukarıdan aşağıya üfleyen bir işlemci soğutucusu kullanın.

Bence işlemciye güç sağlayan parçaların üzerindeki heatsink e ufak fan tak.

Benim işlemci sogutucumun değiştirilebiliyor yönü öyle deneyim birde. heatsink için hangi ürünü önerirsiniz ?

dostum burdaki değerlere göre pek sıkıntı yok gibi görünüyor ama tekrar söylüyorum ekran kartın 1 gb yetersiz ama ben daha çok anakartından şüpheleniyrum benm anakarttada böyle bir sıkıntı varı bf 4 hıgt ayarlarda oynuyodum 15 dk sonra anakart işlemciyi 200 derece görüp işlemcinin hızını kesiyodu ne sonu. ta 10 fps oyun oynuyodum hatta oynayamıyordum...anakartında sıkıntı büyük ihtimalle.
    Kasandaki fanlardan birini sök heatsinkin üzerine üfleyecek şekilde koy geçici olarak. Sorunun azalırsa ya da çözülürse kafana göre bir soğutma alır takarsın.

Ama kişisel görüşüm soğutmadan çok anakartın pwm devresi yetersiz o işlemci için. Yani anakartın işlemciyi bir nevi desteklemiyor.

Benzer takılmaları yaşamış, arkadaşımla anakartları değiştirip sorunu çözmüştük. Ama emin olmadan anakart felan satın alma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: k2fg9

Kasandaki fanlardan birini sök heatsinkin üzerine üfleyecek şekilde koy geçici olarak. Sorunun azalırsa ya da çözülürse kafana göre bir soğutma alır takarsın.

Ama kişisel görüşüm soğutmadan çok anakartın pwm devresi yetersiz o işlemci için. Yani anakartın işlemciyi bir nevi desteklemiyor.

Benzer takılmaları yaşamış, arkadaşımla anakartları değiştirip sorunu çözmüştük. Ama emin olmadan anakart felan satın alma.

Bu problemi sadece yazın yaşıyorum ama yani havalar ısınmaya başlayınca oluyor. Geçen sene yine aynı sistemde bf3 ile de bu sorunla karşılaşmıştım.
  • Ekran kartının %100 yükte kaç w tükettiğine bak psu neydi ?
  • LyingStory kullanıcısına yanıt
    OCZ ZS Series 750W PSU
  • ekstra bir fanı heatsinke verdim high medium lowda bir değişiklik olmadı kasmalar yine devam etti.
    dostum birincisi haklisin 7850 den bahsediyoruz performans yuksek olmali ozellike BF 3 te 40 50 fps gormelisin (Ultrada) ancak sunuda bilmeni isterimki Battlefield 4 1 gb den fazla ekran karti yiyor. yani sen sorunu cozsende ultrada adam gibi oynayamazsin BF 4 u... 7850 nin 2 gblik versiyonlariyla rahatlikla ultrada oynayabilirdin BF 4 u ... cunki pc inde en asagi bir I5 3.nesildir. bu yazdiklarimin hepsi dogru emin olabilirsin:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: alianil07

dostum birincisi haklisin 7850 den bahsediyoruz performans yuksek olmali ozellike BF 3 te 40 50 fps gormelisin (Ultrada) ancak sunuda bilmeni isterimki Battlefield 4 1 gb den fazla ekran karti yiyor. yani sen sorunu cozsende ultrada adam gibi oynayamazsin BF 4 u... 7850 nin 2 gblik versiyonlariyla rahatlikla ultrada oynayabilirdin BF 4 u ... cunki pc inde en asagi bir I5 3.nesildir. bu yazdiklarimin hepsi dogru emin olabilirsin:)

Baştan sona okudunuz mu bilmiyorum fakat problem yeni oluşan bir problem daha önce hangi ayarlarda kaç fpsde 1366x768de oynadığımı 346457675687563534 kez yazdım.

SORUNU ÇÖZENE 20 TL paypal ya da steam originden oyun v.s nasıl 20 tl almak isterse canıma tak etti bu problem buradaki çözümlerden hiç bir şey çıkmadı daha.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.