Şimdi Ara

HD7850 1GB, BF4 problem çözene 10tl paypal. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
0
Favori
1.581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 1280-720 cozunurlukte bf 3 rush haritasısında ultrada 700 mb ekrankartı ramı oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trefetr -- 15 Temmuz 2014; 23:07:46 >
  • illest kullanıcısına yanıt
    dostum bak sen bilirsin burda bana 125125125 kez yazdim falan diyorsun ama ben genede gorevimi yapayim.... 7850 gibi bir kartin 1900x cozunurluklerde 40 dan fazla fps vermesi gerekiyor yani 1366 da oynuyorsundur suandada bozulmus ve daha kotu fps veriyor olabilir. ben sana senin kartinin normalde vermesi gereken performansi soyluyorum
  • Donma anında, işlemci kullanımı ne durumda?

MSI Afterburner monitöründen, donma anında işlemcilerin durumunu gösterirsen fikir verebilir.
  • Az çok tak,sök işlerinden anlıyorsan anakartın Kuzey köprüsü heat sink'i sök ve macun varsa elinde sür gerekirse oraya bir fan oturtmaya çalış.

Büyük ihtimal kuzey köprü çok ısınıyor kasanın yan kapağı açık olsun ve oyuna gir 10-15 dk oyunda kaldıktan sonra elinle kuzey köprü heatsink'e dokun eğer 1-2 saniye tutabiliyorsan elin yanıyorsa 100 derece ++ görüyor ve bu normal değildir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alianil07

dostum bak sen bilirsin burda bana 125125125 kez yazdim falan diyorsun ama ben genede gorevimi yapayim.... 7850 gibi bir kartin 1900x cozunurluklerde 40 dan fazla fps vermesi gerekiyor yani 1366 da oynuyorsundur suandada bozulmus ve daha kotu fps veriyor olabilir. ben sana senin kartinin normalde vermesi gereken performansi soyluyorum

Ben farklı birşey mi yazmışım bakar mısınız ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Motorcycle

Az çok tak,sök işlerinden anlıyorsan anakartın Kuzey köprüsü heat sink'i sök ve macun varsa elinde sür gerekirse oraya bir fan oturtmaya çalış.

Büyük ihtimal kuzey köprü çok ısınıyor kasanın yan kapağı açık olsun ve oyuna gir 10-15 dk oyunda kaldıktan sonra elinle kuzey köprü heatsink'e dokun eğer 1-2 saniye tutabiliyorsan elin yanıyorsa 100 derece ++ görüyor ve bu normal değildir.

sök taktan anlıyorum bugün kasanın içindeki 10 mm lik fanlardan birini heatsinke yönlendirdim gram faydası olmadı. eğer çözüm bulamazsak denenebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: false shepherd

Donma anında, işlemci kullanımı ne durumda?

MSI Afterburner monitöründen, donma anında işlemcilerin durumunu gösterirsen fikir verebilir.

msi afterburnerdan yarın deneyip görüntü alırım. daha önceki sayfadaki görüntülere baktınız mı hiç ?
  • Beyler benim kasamın yanındaki cam kırıldığı için çıkarmıştım öylece kaldı iki senedir bulamadım orjinal parçasını bundan dolayı sıcaklık etki ediyor mudur ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: illest

Beyler benim kasamın yanındaki cam kırıldığı için çıkarmıştım öylece kaldı iki senedir bulamadım orjinal parçasını bundan dolayı sıcaklık etki ediyor mudur ?

Pek etmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: illest

quote:

Orijinalden alıntı: false shepherd

Donma anında, işlemci kullanımı ne durumda?

msi afterburnerdan yarın deneyip görüntü alırım. daha önceki sayfadaki görüntülere baktınız mı hiç ?

Bakmıştım. BF'de donma anında CPU kullanımlarını görürsek, daha iyi fikir verebilir.
    Afterburner, her çekirdeği tek tek gösterdiği için güzel oluyor.

Bir de arkada AIDA64 monitörü bırakırsanız, o anki CPU saat hızını da görelim. Üstten clock kısmını seçersiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 16 Temmuz 2014; 2:14:34 >

• Tamamdir eve gidince aticam msi ve aidayla dediginiz gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.