Şimdi Ara

HD7850 1Gb CF

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Oncelıkle kafamın cok karısık oldugunu soyleyeyım. Dedıgım gıbı Baslıkta oldugu gıbı 7850CF konusunda ıstedıgım bılgıyı alamadım.
    Elımde 1Gb modelı var ve ben bı tane daha alıp CF yapmak ıstıyorum yepyenı bır kart ıcın yeterlı param yok o yuzden kolaya kacmak ıstedım. GTA 5 ıcın 2 sene once PC topladım.

i7 2600 3.4GHZ (3.8 ıle kullanıyorum)
    8 Gb hyperx 1600w Ram (4x2)
    z77a-g43
    Daha once elımdekı kartı satıp 560ti slı yapacaktım ama slı destegı olmadıgı ıcın CF yapacagım
    oncekı psu 500w 'tı sımdıkı ıse 700w 80 plus sertıfıkalı
    Kımılerıne gore gereksız olacagını kımılerıne gore yuksek performans verecegını soyluyorlar
    Ben her oyunda bır performans artısı olacagını dusunuyorum
    1. Sorum bu ıslemcı ıle darbogaz yapar mı?
    2. PSU yeterlı mı?
    3. Her oyunda etkısı olur mu?
    4. CF yapmaya gerek var mı? Yoksa gereksız bı tercıh mı?

Sımdıden tesekkurler

Edit: Pcı x16 slotu ıle dıger slot arasında kart takılı ıken 3 santımetre kadar bı bosluk var ılk kart ısınır mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RaPPeRTR -- 17 Aralık 2014; 1:38:08 >

• 2Gb olsaydı yapın derdim ama inanılmaz gereksiz bir tercih olur gta 5 ' in mediumda bile en azından 1.5 - 2gb Vram isteyeceğini düşünüyorum
  • İkinci 7850 yi alıp CF yapasıya kadar elinde ki kartı da sat 2.elde 425-450tl civarına temiz 280X bulursun Rahat rahat 2-3 yıl götürür.
  • 1gb bellekli gpular ile sli veya cf tavsiye etmem. Zamanında gtx560ti ile yapmıştım sli 1gb olduğu için çoğu oyunda pek bi getiri alamadım ki şuan oyunların istediği VRAM çok daha yuksek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yok dostum gerek yok. Yani gta 4 u 7870 cf ile oynamistim ve hatirliyorum 1900 mb lere kadar kullaniyordu. Yani cozunurlugu 800*600 veya max 1024*768 kaliteyi low da veya medium da oynarim dersen 1 gb yeter ama cozunurluk istersen kesinlikle en az 2 gb lazim sana. Ve kalite de 2 yi gecer yani.
    Islemci yeter gibime gwliyor da anakart bana zayif geldi ama su an en zayifi ekran kartin.
    Bence sat uzerine koy en kotu 7950 al o kadar yoksa bile ne bileyim 7870 e bk ucuzundan.

• Taş gibi işlemci o.c ile 980 bile takarsın.

1gb vramle tavsiye etmem cf.Kartını sat 2. Elden 280x/290 almaya bak

• GTX 770 yada GTX 760 veya GTX580 bakıyorum bu kartı satarsam amd kart almam
    Tavsıye eder mısınız yada 280x 290 mı bakayım ne dersınız
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • RaPPeRTR kullanıcısına yanıt
    290 al ben 3 aydır kullanıyorum süper bir kart.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.