herhangi bir sorun yaşadın mı? sonucu yazarsan sevinirim. bende 7850 almayı düşünüyorum thermaltake tp-500 psu var
daha almadım sistemi tamamen alınca yazıcam buraya
quote:
Orijinalden alıntı: cemcurse99
daha almadım sistemi tamamen alınca yazıcam buraya
hocam ne ettin deneyebldin mi bende almayı düşünüyorum bu modeli gercek 500 watt ile sorun çıkarıyomu
bende msi olanı aldım oc versiyon 1gb, ara ara oyunda görüntü gidiyor çizgiler geliyor ve makina kitleniyor ilk başlarda psu 500w olduğundan olabilirmi diye düşünürken bu konuyu okudum bu arada psu ocz 500w, okuduğuma göre psu'dan olma ihtimali yok bu yüzden bende bios update ve driver update'e yöneldim testlerde bir problem yaşamıyorum tertemiz geçiyor fakat hiç beklenmedik bir anda dediğim sorunla karşılaştım 1 kez daha olursa yeni çözümler aramayı düşünüyorum şu anda ne yapacağımı bilmiyorum :)
quote:
Orijinalden alıntı: FyCum
bende msi olanı aldım oc versiyon 1gb, ara ara oyunda görüntü gidiyor çizgiler geliyor ve makina kitleniyor ilk başlarda psu 500w olduğundan olabilirmi diye düşünürken bu konuyu okudum bu arada psu ocz 500w, okuduğuma göre psu'dan olma ihtimali yok bu yüzden bende bios update ve driver update'e yöneldim testlerde bir problem yaşamıyorum tertemiz geçiyor fakat hiç beklenmedik bir anda dediğim sorunla karşılaştım 1 kez daha olursa yeni çözümler aramayı düşünüyorum şu anda ne yapacağımı bilmiyorum :)
geçmiş olsun, büyük ihtimalle ekran kartınızın belleği arızalı.
bu kartdan ilk aldığımda sürekli bu sorun vardı oyunları açar açmaz bu sorunu yaşıyordum fakat kartı aynısı ile değiştirdiler bundada bu sorunu yaşadım fakat sölediğim gibi 4 gündür kullanıyorum 1 kez başıma geldi, bunun bellekle alakalı olduğunu nasıl anlarım? vatan'a götürsem onlarda benim yaptığım testleri yapacaklar testlerde bir problem çıkmıyor, problem çıkmayınca kartın arızalı olduğunu nasıl anlayacaklar?
Hocam imzamdaki sistem sorunsuz çalisiyor yani gerçek 500 w yeterli
quote:
Orijinalden alıntı: Ogz008
sendeki 2gb üstelik bende 1gb... benim sorunum nedendir anlayamadım.... 2 aynı marka model farklı 2 kartla denedim 2sindede aynı problemi yaşıyorum 1 tanesiyle oyunu her açtığımda yaşadım diğeriyle 4 günde 1 kere ve testlerden sorunsuz geçiyor bir çözüm yolu bulamıyorum.
quote:
quote:
sendeki 2gb üstelik bende 1gb... benim sorunum nedendir anlayamadım.... 2 aynı marka model farklı 2 kartla denedim 2sindede aynı problemi yaşıyorum 1 tanesiyle oyunu her açtığımda yaşadım diğeriyle 4 günde 1 kere ve testlerden sorunsuz geçiyor bir çözüm yolu bulamıyorum.
Hem işlemci hemde ramlarınız ocli,sistem stabilitesinde sorun olabilir.
Prime 95 ile sistemi en az 1 saat test edin,testte sorun olmazsa birde format atıp deneyin.Buna rağmen aynı hata oluyorsa ekran kartınız sıkıntılıdır...
quote:
Orijinalden alıntı: ulusalonur
quote:
quote:
Hem işlemci hemde ramlarınız ocli,sistem stabilitesinde sorun olabilir.
Prime 95 ile sistemi en az 1 saat test edin,testte sorun olmazsa birde format atıp deneyin.Buna rağmen aynı hata oluyorsa ekran kartınız sıkıntılıdır...
şu anda sistemde oc yok yani imzamdaki ayarlar şu an için geçerli değil herşey default ayarda.
quote:
quote:
Hocam 1333 mhz ramleri 1666 mhz ocli ise o sorun yaratiyor olabilir
quote:
quote:
quote:
Hocam 1333 mhz ramleri 1666 mhz ocli ise o sorun yaratiyor olabilir
imzamdaki ayarları dikkate almayınız şu anda bütün ayarlarım default :)
pardon hocam üstte belirtmissiniz yeni gördüm
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme