MSI Mag B660 Mortar için 13600K ?
|
Asus ROG-STRIX-850G PSU 0db Fan Sorunu
Yeni aldığığım PSU'nun 0db özelliği aktif ve sistem boşta olmasına rağmen fan sürekli dönüyor ve rahatsız edici bir ses geliyor. Fan ile ilgili bir sorun olabilir mi? Ya da iade edip aynı kalitede farklı marka PSU tavsiye edebilir misiniz?
Sistemde takılı işlemci i7 9700K ve ekran kartı RTX 3070
Arkadaşlar Ekran Kartını 1 hafta önce aldım. Ve taktıktan hemen sonra ilk açılışta anakart üzerindeki post ledleri vga ya geldiği an 4 kısa bip sesi geliyor ve sonra tek kısa bip şeklinde pc açılıyor .Herşey normal. Oyunlarda ve yaptığım stress testlerinde hiç bir sorun yok .Ama pc yi kapatıp ertesi gün açtığımda ekranda yatay akordiyon şeklinde hareketli çizgiler beliriyor.Ekran kartı belli bir sıcaklığa gelince yaklaşık 5dk sonra tamamen kayboluyor.Yalnızca kart soğukken yapıyor.Normal ve yükte kullanımda hiçbir sorun yok. Anakart Bios güncel .Ekran kartını söküp taktım. Cmos sıfırladım.Fakat sonuç değişmedi.Farklı ekran kartı taktığımda sorun yok. Yazılımsal mıdır ? Başka yapabileceğim bir şey varmı? Ya da direkt servise mi götürmeliyim. Aklıma başka birşey gelmedi.Farklı fikirleri olanlar varsa yazarsa sevinirim.Teşekkürler
Anakart gigabyte aorus pro z390 + i7 9700K
PSU Fsp hydro g 750w 80+ gold
Rx 470 4gb için Mevcut Psu Yeterli mi ?
i7 6700k için 5700XT
|
MSI z270 Tomahawk + Core i7 7700K
|
Ram leri overclock yaparken PC bir daha açılmadı
|
Ram leri overclock yaparken PC bir daha açılmadı
|
Akasa Venom a10 Anakart bağlantısı hakkında
|
Son Giriş: 16 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 62
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 9.045 (Bu ay: 89)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 4 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware