Şimdi Ara

i7 6700k için 5700XT

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
865
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

i7 6700K işlemci overclock ile 4.8Ghz
    16gb 2666mhz Ram
    5700XT Ekran Kartı

1080p kullanımda Ryzen 3600x veya 3700X yukseltmesine değer mi ? Yalnızca oyun için kullanılıyor.

Teşekkurler

• Aynı durum dayım adam akılı biri cevap versin oyun için 3900x için gerek var mı şimdilik tada ne zaman güncelleme yapmalı
  • Tavsiye etmem dostum delid + 4.9ghz falan denesen belki çoğu senaryoda kurtarır ama bf 5 multide yetişemiyor tam olarak 4çekirdek ht de olsa iyi bf5 ciysen sorun olabilir.

3600 alıp 4.4-4.5ghz acımadan voltaja iyi soğutucuyla raminizide iyi seçerek bir upgrade yaparsanız genel olarak sizi idare eder .

Veya kampanyadan çok uyguna 3600x veya 2.el 8700k alıp 4.8-5ghz yapmanız lazım bu kart bazen 2080 seviyesinide aşıyor yer yer tam beslemek zorlaşıyor.

Ha 6700k sağlam oc ilede kullanılır al bence denersin durumun olduğu zaman cpu tarafını güncellersin veya ryzen 4000 serisine geçersin bakarsın duruma göre.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Timeguard -- 30 Kasım 2019; 20:6:42 >
  • monitör 60hz ise
    işlemci değiştirmene gerek yok
    144hz ise sadece oyun ise mümkün olsn en yüksek fps istiyorsan 9600kf alabilirsin
  • İşlemci güzel. Darboğaz yapmaz. Gpucheck.com da islemci ve ekran kartini eşleştirip darboğaz olup olmadığını görebilirsin.
  • amaç sadece single player agırlıklı oyunlar oynamaksa hala daha gideri var işlemcinin ama ben agır multiciyim bf5 yeni cod mw rdr 2 online girerim vs dersen ozaman işin yaş
  • Para harcamaya meraklı olmamak lazım 5 fps az versin nolacak o oyunu da öyle oynayver,

Hiç birşey değiştirmeden tak kullan hocam kartını hayurlı olsun
  • Ne oynayacağına bağlı olarak değişir.
  • Arkadaşlar değerli yorumlarınız için teşekkürler. Çoğunlukla single player takıldığım için sanırım bir süre daha böyle devam edicem.Zamanında işlemcime delid yapmıştım.Belki biraz daha zorlayıp şansım varsa 5ghz çekebilirsem beni uzun süre götürür
  • 4.8 ghz ile kullanıma devam edin altta bahsedilen ürünlere harcama yapmanıza gerek yok.
  • İşlemciniz hala geçerli ve güçlü bir işlemci şuan için hiç gerek yok gereksiz masraf gibi değerlendirilebilir şuan için
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.