Şimdi Ara

Hd7850 Mi GTX650 Ti Mi ? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
1
Favori
1.766
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bütün cevapları okumadım ama her türlü 7850 derm :)
  • Bende yapılan yorumları okumadım ama yerinde olsam şuan vatanda günün fırsatı olarak HD7790 var 270 tl ye direk alırdım senin söylediğin kartlardan çok eksiği yok ve çok çok uygun bir fiyat kaçırma derim..f/p olarak düşün!

ASUS HD7790 DirectCU II O.C. GDDR5 2GB 128Bit AMD Radeon

http://www.vatanbilgisayar.com/asus-hd7790-dc2oc-2gd5-hd7790-directcu-ii-oc-gddr5-2gb-128bit-amd-radeon-dx111-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=66335

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atmosfx -- 7 Kasım 2013; 23:09:18 >

• Hd7770i alamam 1 montörüm vga grşli 2 128 bit

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sorun olmaz kardeş vga da dönüştürücü zaten kutudan çıkıyor asuslu ekran kartlarında ..ayrıca bite takılma sen bit önemli değil ama tabiki senin kararın kendin bilirsin ..
  • Aynı konu yardım edin nolur :(

http://forum.donanimhaber.com/m_83659944/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atahataha6 -- 8 Kasım 2013; 1:21:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atmosfx

Sorun olmaz kardeş vga da dönüştürücü zaten kutudan çıkıyor asuslu ekran kartlarında ..ayrıca bite takılma sen bit önemli değil ama tabiki senin kararın kendin bilirsin ..

vga da dönüştürücü var zaten derken dostum tam olarak anlamadım ?
  • frodo-sam kullanıcısına yanıt
    Bu resimdeki alet bunu dvı girişine ekran kartına takıyorsun diger ucunada senin vga kabloyu takıyorsun kullanıyorsun ..

Hd7850 Mi GTX650 Ti Mi ?
    o işlemci ekran kartını en fazla %60 kullandırır

boşa masraf çıkarmayıp hd 5770 - x770 yada gt640 tarzı bir kartlar bakmalısın bunları full kullanabilirsin

alamıcan performansa para verme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DonsuzBalık -- 8 Kasım 2013; 19:48:30 >
    kısaca hız olarak gtx650ti 5 - hd 7850 4.5 - gtx660 5.5 - hd 7870xt 6.0

ama işin içine ram boyutu girdiği için 7850 daha makul
  • quote:

Bu resimdeki alet bunu dvı girişine ekran kartına takıyorsun diger ucunada senin vga kabloyu takıyorsun kullanıyorsun ..

Hd7850 Mi GTX650 Ti Mi ?

benim mönütürüm vga girişli ben bu aletten alsam nasıl yapıcam mesela HD7850 aldım diyelim ki ? birde bu aletin adı yok mu nerelerde bulabilirim ?

Adı dvı-vga dönüştürücü dersen her yerde bulursun eger asus marka alırsan kartını (Asus en kalitelisidir öneririm) zaten içinden bu parça çıkar ..

ilk bu şekilde tak

Hd7850 Mi GTX650 Ti Mi ?

sonra kablonu

Hd7850 Mi GTX650 Ti Mi ?

• quote:

Adı dvı-vga dönüştürücü dersen her yerde bulursun eger asus marka alırsan kartını (Asus en kalitelisidir öneririm) zaten içinden bu parça çıkar ..

ilk bu şekilde tak

Hd7850 Mi GTX650 Ti Mi ?

sonra kablonu

Hd7850 Mi GTX650 Ti Mi ?

dostum şimdi bir şey sorcam kafam karıştı benim şimdi bu söylediğin şeyleri hd ekran kartı almak istersem diye mi söylüyorsun yoksa Asus gtx650 ti boost için gerekli olduğu için mi söylüyorsun

• quote:

Orijinalden alıntı: MaDMaxiBo

kartı dün taktım. yoğunluktan cs online dışında oyun deneyemedim

şimdi crysis 3 kurmaya çalışıyorum ama benim monitörüm de evde olmadığı için tam bir deneyim olmaz benim için. haftasonu ancak 2ms monitörümü dükkandan eve getirdikten sonra anlarım diye düşünüyorum.

Birader cs de kac fps aldin ?

Kardeş anlamıyacak daha ne var senin için ugraştım resim bile koydum eger ekran kartında sadece dvı girişi varsa böyle yapacaksın direk vga varsa takarsın zaten ..
  • quote:

Kardeş anlamıyacak daha ne var senin için ugraştım resim bile koydum eger ekran kartında sadece dvı girişi varsa böyle yapacaksın direk vga varsa takarsın zaten ..

dostum şimdi benim monitör vga girişli bu parçalar ile Hd7850 alsam ve dediğin gibi yapsam olur mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cladeusx

quote:

şimdi crysis 3 kurmaya çalışıyorum ama benim monitörüm de evde olmadığı için tam bir deneyim olmaz benim için. haftasonu ancak 2ms monitörümü dükkandan eve getirdikten sonra anlarım diye düşünüyorum.

bi denedim ama sürekli 60fps.
    monitör 60hz den yukarısını desteklemediği için olabilir. v-sync açıktır belki oyunda ona bakmadım.

crysis 3te vsync kapatınca 70 i de görüyor, çatışmada 30 u da.

• quote:

Orijinalden alıntı: frodo-sam

quote:

dostum şimdi benim monitör vga girişli bu parçalar ile Hd7850 alsam ve dediğin gibi yapsam olur mu ?

ne oluyor burda ?

zaten hd7850 de vga çıkış yok ki. vga monitöre herkes bu şekilde bağlamıyor mu ?
    sonuçta vga monitörler ile sorunlu denilince bu şekilde kullanıp yaşamıyorlar mı bu sorunu ?

bunu yapınca vga sorunu çözülmez o zaman.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Cladeusx

quote:

bi denedim ama sürekli 60fps.
    monitör 60hz den yukarısını desteklemediği için olabilir. v-sync açıktır belki oyunda ona bakmadım.

crysis 3te vsync kapatınca 70 i de görüyor, çatışmada 30 u da.

60 fps cs icin dusuk degil mi ben cok daha kotu bir kartla 90 fps de oynuyorum.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: lestet

2 gb 7850 var asus dcu2 az önce ghosts u açtım çok iyi performans aldım 650ti bilmiyorum az çok fikrin olur diye söyledim gayet iyi kart

7850 arkadaşımızn dediğim gibi 78** serileri vga girişlilerde sorun yaratıyor

bende asus hd 7870 var vga monitör sıkıntı yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: turgutyetis

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: lestet

2 gb 7850 var asus dcu2 az önce ghosts u açtım çok iyi performans aldım 650ti bilmiyorum az çok fikrin olur diye söyledim gayet iyi kart

7850 arkadaşımızn dediğim gibi 78** serileri vga girişlilerde sorun yaratıyor

bende asus hd 7870 var vga monitör sıkıntı yok.

peki nasıl yaptın dostum ?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.