Şimdi Ara

HDAT2 hiç bad sector bulmazken HDD Regenerator 3200 tane buldu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Windows 7 başlangıç onarmada takılı kalan, yedek almak için başka bir bilgisayara bağladığım RAW olarak görünen diski Hiren's 15.2 içinde bulunan HDDat2 bad sector tarama onarma ile taradığımda hiç bad sector bulmadı. Ne olur ne olmaz diye HDD Regenerator ile tarama yaptırdım, 500 GB'lık diskin 52 GB'dında 3200 den fazla bad sector buldu ve 2 gündür halen tarıyor.

Bu nasıl iş hangisi daha doğru?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HanKaĞaN -- 30 Mart 2015; 19:18:44 >

• hdtune deneyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: HanKaĞaN

Windows 7 başlangıç onarmada takılı kalan, yedek almak için başka bir bilgisayara bağladığım RAW olarak görünen diski Hiren's 15.2 içinde bulunan HDDat2 bad sector tarama onarma ile taradığımda hiç bad sector bulmadı. Ne olur ne olmaz diye HDD Regenerator ile tarama yaptırdım, 500 GB'lık diskin 52 GB'dında 3200 den fazla bad sector buldu ve 2 gündür halen tarıyor.

Bu nasıl iş hangisi daha doğru?

HDTUNE - Health sekmesini atınız hocam bu arada bir yavaşlık, takılma, donma söz konusu mu ?
  • MühendisMurat kullanıcısına yanıt
    Başlangıç onarmada takılı kalıyor, bilgisayar arkadaşımın. Dediğine göre yavaşlamalar olmuş bu hatadan önce. Disk sağlığı %9 idi sanırım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HanKaĞaN

Başlangıç onarmada takılı kalıyor, bilgisayar arkadaşımın. Dediğine göre yavaşlamalar olmuş bu hatadan önce. Disk sağlığı %9 idi sanırım.

O zaman sıkıntı var hocam.
  • MühendisMurat kullanıcısına yanıt
    Orası aşikar hocam. Valla bugün dördüncü gün. Bilgisayarı hiç kapatmadan üç gün boyunca HDD Regenerator ile onarma yaptırdım. Üç gün boyunca sadece %11 onarma yaptı. Sanırım bıraksam 1 hafta sürerdi. Bende onu duraklatıp, Disk Internals Partition Recovery ile RAW formatına dönüşen diski NTFS olarak geri çağırıyorum. En azından dosyaları kurtarsam gene kâfi...
  • HanKaĞaN kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlar benim de HDD çeşitli sorunlarım var. Lütfen çalışan bir anahtar bulan varsa paylaşabilir mi ? Altını üstüne getirdim arama motorlarının bulamadım. o yüzden tarama yapamıyorum
    2 tane var. FlashRg ve Everyone diye onlar iş görmüyor.

Rica etsem pm yoluyla gönderebilir misin kardeş ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bad sector'lü HDD + SSD
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Gezgin35.5 G kullanıcısına yanıt
    Anahtarlar sorunlu. Hiren's Boot CD 10.0 bulup, indirip, CD'ye yazdırın. Harddisk Tools içinde HDD Regenerator var. Bu şekilde taratın, sonucu paylaşın.
  • Regenerator diyorsa doğru der
  • dewmez D kullanıcısına yanıt
    Doğru diyor ondan şüphem yok da biraz da hızlı olsa ne var. 500 GB diskin 3 tam günde sadece 6100 MB kadarını taradı. Bıraksak 6 ay sürecek sanırım...
  • 1.71 kullan 2011 den daha hızlı ve istediğin sektörden başlatabilirsin
    onarılmaz badlarda disk yanıt vermez hale gelebiliyor
    işlem yürüyorsa ona bile şükret
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.