Bildirim
hdd
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
bende de aynı hdd var belki de kabloyu tam takılmıyordur iyice sokun ozaman olacakmı -
kablolardan da olabilir güç kaynağından da olabilir.Güç kablosunu başka bi güç kablosuyla değiştirin.Mümkünse başka bir güç kaynağı ile deneyin benzer bişe bana da olmuştu bi müddet idare ettim sonra hiç açılmamaya başladı güç kaynağını değiştirdim düzeldi.o sistem için 10$ a güç kaynağı alabilirsin -
boşta olan başka bir power kablosu varsa hdd ye onu tak -
kablonun girişlerinde gevşeklik olabilir yada diskin kartında sorun olabilir.eğer motor dönmeye başlıyor ve diski gormuyorsa kartı arızalıdır motor hiç donuyorsa kabloda sorun vardır -
IDE kablosundada problem olabilir onuda bir başka kabloyla değiltir istersen -
ide kablosunu değiştir....bide hdd ile cdrom'u paralel takıyosan birer ide ile tek tek tak....saygılar.... -
Bence hem ide kablosunu hem de güç kablosunu bir değiştir.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- windows fotoğraf görüntüleyicisi bu dosya biçimini desteklemediğinden veya en yeni
- youtube geçmişimde izlemediğim videolar var
- sahibinden eski ilanları görme
- bilgisayarın sesi az çıkıyor
- görev çubuğu çalışmıyor
- bilgisayar hızlandırma
- ingilizce dilinden err_connection_reset çevirisi
- laptop menteşe tamiri
- zyxel modem kurulumu
- silinen dosyaları geri getirme
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X