cok tuhaftır ama bilgisayarıma kurulum yaptıktan sonra epey bi caba sarfederek kurtardıgım bilgilerimi baska hdd vasıtası ile tekrar yükledim.. ama bilgisayarı acıp kapadıktan sonra dosyalar kayboldu.. az biseyde değildi biyerlere sıkışıp kladı desem yaplasık 4 gb dı. cok aradım ama bulamadım. bende kızdım tekrar formatladım artık dosyalarım yok muzıkler ve resimler:( bu saatten sonra ulabilir miyim?
data kurtarmak ıcın bazı programlar var onları kullanabılırsın ama format atmıssın yada baya yuklu bı mıktarı verıp bılgılerını gerı alabılırsın bı fırma bu konu uzerıne calısıyordu
quote:
Orjinalden alıntı: YZDYDM
data kurtarmak ıcın bazı programlar var onları kullanabılırsın ama format atmıssın yada baya yuklu bı mıktarı verıp bılgılerını gerı alabılırsın bı fırma bu konu uzerıne calısıyordu
data kurtarma programını kullanmaya çalıştım ben bi ara bi işe yaramadı
bende denedim o programlardan haberim var ama bi işe yaramadı.. hiçbi sey bulmadı hemde bi coğu belki de demo olduklarındandır..
Easy Recovery Recover My Files
gibi yazılımlar ile verileri geri çağırmaya çalışın, %100 verim almasanız da işe yarar.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme