Şimdi Ara

HDD birim sildim disk yönetiminde hdd gözükmüyor ama bilgisayarımda hala aktif duruyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Lütfen acil yardım almam lazım hdd de bir kısmı bölmüştüm ama işlerimi halletim birleştirme işlemi yaparken o bölümü sildim disk tamamen silindi disk yönetiminde gözükmüyor hdd ama bilgisayarımda gözüküyor. Tüm ders notlarım ve projelerim burda bir şekilde geri çevirmem lazım diski bilgisayarımdan diske girince dosyalarım hala duruyor gözüküyor
    HDD birim sildim disk yönetiminde hdd gözükmüyor ama bilgisayarımda hala aktif duruyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogiveogi -- 22 Nisan 2020; 17:40:8 >

• Disk 0 119 GB görünüyor.
    2. Resme göre diskiniz sanırım 1 TB.
    Yaptığınız işlem esnasında bir problem oluşmuş ve diskinizin gerçek boyutu yanlış görünüyor.
    Diski çıkartıp başka bir bilgisayarda partition recovery yaparak kayıp bölümü geri getirmeyi deneyebilirsiniz.
    Yanlış bişey yapmak istemiyor iseniz profosyonel veri kurtarma desteğini denemelisiniz.
    Profosyonel destek için Özelden iletişime geçebilirsiniz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.