Şimdi Ara

HDD ÇALIŞIYOR IŞIK YANIYOR BİLGİSAYAR GÖRÜYOR AMA AÇILMIYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ESSELAMUN ALEYKÜM. Arkadaşlar öyle bir sorun ki hdd kutusunu yeni aldım taktım başta açıldı dosyaları gördüm film dosyasına girdim ve kopyalama yapayım dedim yüzde 0 da sabit durdu sonrasında kasılmalar donmalar var. bilgisayarı kapatıp açtım. Bir kere daha klasöre girdim bu kez boş dedi sonra sorun var falan diye yazı çıktı windows 10 kullanıyorum.
    Sürücü kaldırmak yeniden başlatmak dahil tüm yolları denedim. Bilgisayarımda hdd görünüyor bunda sorun yok ancak gb bilgisi falan filan yok bilgisayarı kasıyor çift tıkladığınızda uzun zaman işlem işareti dönüyor windows diske erişemedi tarzında hata veriyor. Yönet kısmında disk yöneticisine girdiğimde o da hdd takılıyken sadece diskler aranıyor falan diyor kendi ssd si dahil hiç birini göstermiyor. ne zaman ki hdd kablosunu çıkarıyorum kendine geliyor. chkdsk falan sorun yok diyor yani diskin boyutlarını falan filan gösteriyor. Özetle hdd ışığı yanıyor hatta uğraştığımda çalışıyor anlamında ışığı yanıp sönüyor disk dönüyor, donanımı güvenle kaldır kısmında da var, bilgisayarımda da var ama girilmiyor çift tıklayınca bozuk formatla falan demiyor. sorun anlattığım gibi cereyan ediyor. hdd kutusunu yeni aldım ASMT1051 olarak donanımı güvenle kaldır kısmında çıkıyor. aygıt yöneticisi disk sürücüleri kısmında ASMT2115 olarak görünüyor bu nasıl iştir çözemedim. Fikri dahi olan arkadaş var mıdır??

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.