Bildirim
Hdd cızz edior !!
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Önce bunu bir dene diycem ama sonucunu bilemem. Aşağdakileri bir oku olmazsa BU KONUYA BİR BAK.
KOLAY GELSİN..
Aşağıdaki konular çeşitli forumlardan alıntıdır.. Kolay gelsin
1- 80 GB'lık Seagate harddiskim benzer bir şekilde arızalandı. Yerine yeni bir harddisk aldım ama yine de Seagate'ten vazgeçemediğim için HDD Regenerator ile tamir etmeye çalıştım ve düzeltebildim. Şimdi sistemimde yine o var, 1 haftadır sorunsuz çalışıyor. Gerçi yine de güvenemiyorum :)
Tamir işlemleri sırasında aşağıdaki programlardan faydalanmıştım.
- Seagate SeaTools Harddisk tamir yazılımı.
- HDD Regenerator
- Spinrite 6.0 (bad sector'ler işaretleyip okunmamasını sağlıyor)
- VoptXP (disk birleştirme yapıyor)
2- HDD'e bir format at. Ama formati Active@KillDisk diye bir programvar önce hdd'yi komple siler. Sonra sistemi baştan kurarsın
KillDisk Ucretsiz;
http://www.killdisk.com/downloadfree.htm
Iso versiyonunu indirip bir CD yaz sonra CD den bilgisayari baslat. Tabiki bunu yapmadan once saklamak istedigin seyleri sakla cunku HDD komple sifirlanicak.
3- systerac xp tools diye bir program var.içinde harddisk için program var.bad sector düzeltme hata düzeltme falan.ayrıca windows için birçok program daha var.tavsiye ederim.
Umarım işe yarar bişiler vardır.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X