Şimdi Ara

hdd de biçimlendirilmesi gerekiyor mesajı acil yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar hardiskimde depo olarak kullandığım d: partisionu biçimlendirmek için uyarı veriyo.disket biçimlendirmesi misali.. tüm bilgilerim çalışmalarım burda. bilgilerimi nasıl kurtarabilirim. kesin sonuç diyebileceğiniz o değerli görüşlerinizi bekliyorum. teşekkür ederim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi apollo06 -- 26 Aralık 2006; 18:46:39 >

• tokiwa data recovery programını bi dene derim
  • uyarı verdikden sonra
    ss alıp koyarmısın buraya.
    daha saglıklı yardımcı oluruz.
  • aynı sorunla karşılaştım. easy recovery ile içindeki dosyalara ulaşıp hepsini yedekledim. çok geçmeden de disk elimde kaldı zaten. easy recovery öneririm. advanced seçeneğiyle herşeyi bulabiliyosun.kolay gelsin
  • bunları deneyelim arkadaşlar saolun
  • You are using the EasyRecovery Professional Trial edition. The Trial does not contain copy out capabilities. Data extraction and copy out capabilities are available with a purchased copy of EasyRecovery. arkadaşlar easy recovery bu mesajı veriyo kurtarma işlemini yapmıyo.. program trial olduğu içinmi olmuyoo
  • Evet maalesef trial olduğu için. Zannedersem trial versiyonda belli bir boyut limiti var, atıyorum 1 mb üzeri dosyaları kurtarmıyo. Free bir kurtarma programı dene derim ama pek güvenli olmaz sanırım. Eğer disktekiler çok öenmliyse en güzeli full program satın al. Yalnız diskin üzerine birşey yazma sakın.!!! (d partisyonundan bahsediyorum tabi, bilgilerinin olduğu kısımdan.)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bad sector olusmus gibi görünüyor.easy recovery seriali bulmadıysan vereyim serialini.Kurtarma yapmayacaksan eğer tekrar partisin olustur.İnsallah olur
  • ya arkadaşlar şu easyrecovery programının full indirebileceğim bi link yokmu. canım iyice sıkıldı ya. hadi biraz ilgi arkadaşlar rica ediyorum..
  • yazılım bölümünde güncel program linkleri var, paylaşım yazılımları bölümünden limewire yada ares i sistemine kur oradan arama yaptır rahatlıkla bulursun aradığın programı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.