Şimdi Ara

HDD 'de yer var, ama yok ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Demin çok saçma bir sorunla karşı karşıya kaldım. Ratchet & Clank Future : Tools of Destruction (Platinum) adlı oyunumu, ilk kez PS3 'e taktım. Şimdi benim PS3 'im 40GB 'lıktı. Tâki ben 160GB HDD takana kadar. Şuan 120GB boş yerim var. Oyunun belli bir bölümünü PS3 'e kopyalacağını söledi her oyunda olduğu gibi. Fakat ekranda şöle bir yazı var.

Your HDD has insufficient space. You need 419MB avaible for the intial setup of Ratchet & Clank Future : Tools of Destruction. Please create some free space and try again

Yani kısaca bana, HDD 'de 419MB 'lık yer olmadığını sölüyor. E sistemden bakıyorum 120GB boş yerim var? Sizde sorun neyden kaynaklanıyor olabilir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Avenzea -- 10 Ocak 2009; 16:12:26 >

• Bu baska insanlarin da basına geldi bildigim kadari ile. Bug olmali. yabanci forumlarda ararsanız cozumu olmali.
  • http://www.1up.com/do/newsStory?cId=3163937

Hdd'de 500mb kadar bos yer acın. Birseyler silin mesela ya da 500 mb kadar birseyler yukleyin mesela mp3 gibi. Sorununuz ortadan kalkmali.
  • Oyunun genel sorunuymuş arkadaşlar :) Google sağolsun 10 dk 'da halleti işimi.

Kısaca sizlerede özet geçeyim. Konsolu Internet ile olan bağlantısı kesiliyor ve hali hazırda sisteme kayıtlı daha önceki datalarin 500mb lık bölümü siliniyor. Mesela ben Burnout Paradise 'n 460MB lık datasını sildim. Şimdi oyunu kendisini PS3'e kopyalıyor. Daha sonra internete takmakta sorun yokmus konsolu. Olan Burnout datasına oldu. =)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.