Şimdi Ara

HDD den LCD tv de mkv film izleyip dts sesi sinema sisteminden alabilirmiyim? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
2
Favori
10.953
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Son olarak ps3 ü bağladım ve ses sistemden geliyor lakin stereo olarak geliyor 5.1 için sanırım optik ses kablosu şart.Onu da şuan Van'da bulamadım.İst'den arkadaşa söyledim.bana ulaşması 4-5 günü bulabilir-geçebilir.O kablo gelince sanırım 5.1 olarak ses alabileceğim.Herkese teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: S.DURU

Son olarak ps3 ü bağladım ve ses sistemden geliyor lakin stereo olarak geliyor 5.1 için sanırım optik ses kablosu şart.Onu da şuan Van'da bulamadım.İst'den arkadaşa söyledim.bana ulaşması 4-5 günü bulabilir-geçebilir.O kablo gelince sanırım 5.1 olarak ses alabileceğim.Herkese teşekkürler.

3-5 gün daha sabredeceksin artık PS3 dahil birden fazla cihazı ses sisteminden faydalandırmak istiyorsan önerdiğim optik switche bak, internette 60 tl civarında, istanbulda daha ucuza bulunabilir. soruların olursa yardımcı olmaya çalışırız, güle güle kullanman dileğiyle...
  • İyi dileklerin için çko teşekkür ederim.Switch için ayın 15 ini beklemem lazım zira sıfırı fena tükettim :))
    Tv yi kullandıkça yeni şeyler buluyoruz işin içinden çıkamadıkça başını ağrıtırım biraz
    Saygılar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: S.DURU

İyi dileklerin için çko teşekkür ederim.Switch için ayın 15 ini beklemem lazım zira sıfırı fena tükettim :))
    Tv yi kullandıkça yeni şeyler buluyoruz işin içinden çıkamadıkça başını ağrıtırım biraz
    Saygılar..

estafirullah dilimiz döndüğünce anlatıyoruz. ayın 15ini beklediğine göre memursun sanırsam. optik gelsin ses s,isteminin meyvelerini yemeye başlarsın.
  • Merhabalar.bugün Bimeksi aradım ve ht d555 sinema sistemini iade edeceğimi söyledim.Olumllu karşıladılar.Ps3 ile mkv izleme olayında pc nin azizliğinden çevirici programları kullanamıyorum,doğal olarak film izleyemedim.Ses sistemi de bluray desteklemiyor,iade etmeye karar verdim.Şimdi aynı mağazada LG nin bir ürünü vardı, 850w 3d bluray falan oynatanlardan.Pek fiyat farkı da yok.Onu düşünüyorum.tek merak ettiğim samsung gibi ondan da TV sesini alabilir miyim?
  • Selamlar.Bugün samsung ht d555 i iade edip yerine LG hb805ph bluray çalabilen sistemi aldım.Fakat samsung sistemi TV ye bağladığım gibi bağladığımda ses falan alamadım.ARC den bağladığımda ise TV bir bağlantı kuramadı sistemle.Cihazı görüyor fakat kullanamıyor.Optik kablo da yolda.Gelmesine var 3-5 gün.Bir çözüm önerisi var mı acaba?Maksat Tv sesini sinema sisteminden almak
  • Merhaba arkadaşlar.Son olarak LG sistemi normal bir HDMI den bağladım.Samsung gibi ARC den bağlayınca görmüyor sistemi.Bir de samsungun arayüzü ve tek kumanda olayı daha güzeldi itiraf etmek lazım.LG yi bağlan dediğimde ancak 2. deemede görüyor TV.
    Son olarak optik kabloyu taktım.Sıkıntı yok.TV nin sesini alıyor.Hatta PS3 için ayrı kablo alacaktım.Gerek kalmadı.PS3 zaten hdmı ile bağlı.Sesi TV nin LG ye olan bağlantısı sayesinde sistemden alabiliyorum.Ama 5.1 mi yoksa stereo mu onu anlayamadım.sistemin tüğm hoparlörlerinden ses geliyor ama sesi 2.1 mi 5.1 mi veriyor anlayamadım.onu da çözeriz yakında..Saygılar.

• arkadaşlar resimdeki gibi çıkışlara sahip bir ses sisteminden(lg ht303su) tv ye bağlantı yapıp ses alabilmek için ne yapmalıyım yardımcı olur musunuz?aslında digitürk ten gelen yayın seslerini digitürk receiver dan dvdplayer ın aux ın girişlerine iki ucu kırmızı beyaz olan rca kablolarıyla bağlantı yaptığımda alabiliyorum.ayrıca sistem tv ye scart ile bağlı. ancak tv ye usb takıp bir film açtığımda filmin seslerini 5.1 hoparlorlerden almak için nasıl bir bağlantı yapmam lazım? ya da bu şekildeki bir sisteme tv bağlantısı en kaliteli olarak nasıl olabilir?malum hdmı ve optik seçenekleri mevcut değil. Yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar. selamlar....

• quote:

Orijinalden alıntı: youtubeqw
    kumandandan tools a basıp film açıkken, ses ayarlarından dts veya dolby desteğini aktif etmelisin.

Arkadaşım şu cümlen için sana ne kadar teşekkür etsem azdır, sabahtan beri neden DTS ses alamııyorum diye yapmadığım kalmadı Receiverde ne kadar ayar varsa kurcaladım olmadı az kalsın receiveri kaldırıp camdan atıyordum meğerse çözümü yanlış yerde arıyormuşum
  • youtubeqw Y kullanıcısına yanıt
    Merhaba youtubeqw

USB den bağlanan DTS li film izlediğinizde televizyon optik çıkıştan ses veriyor fakat 2.0CH stereo-downmix edilmiş ses gönderiyor diye biliyorum. USB den film izlerken DTS sesi televizyon DTS i bozmadan direk optik porttan gönderdiğine emin misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ignorius -- 19 Temmuz 2013; 17:14:00 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.