<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by Kesker</i> <br />nfs hp 2 için mi virtual drive kullanacaksın??
Crack'inde yazmıyorsa söyleyim.Cd'de bulunan klasörleri harddiskte nfs2 hp yüklediğin klasörün içine kopyala.Crack exe'sini çalıştırarak oyuna gir.Bu kadar kolay.Tabi bu yalnız nfs hp 2 için geçerli.Bu oyun full install seçeneği olmadığından böyle.Dier oyunlarda full install yapıp crack'le çalıştırdın mı iş biter.
Saygılar <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'> Kardeş sen pek anlamadın galiba oyun hastası değiliz:anlamayız oyun-moyun hafta sonu eve öyle kalabalık bir akraba grubu geliyor ve dolayısıyla çocuğu:klavyeyi bozmasınlar diye sidewinder aldık:şimdide cd yi bozmasınlar diye bu işe göz gezdiriyoruz:böyle kendini ağırdan satma:herkez bilgilensin diye amele modunda ağırdan hareket ediyoruz:karşında çocuk yok:bilgi vermeyeceksen:uzatma olsun bitsin:o kadar!
virtual cd en iyisidir (kopya korumaları aşar) hepsini denediğim için belirtmek istedim saygılarımla
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'>Crack'inde yazmıyorsa söyleyim.Cd'de bulunan klasörleri harddiskte nfs2 hp yüklediğin klasörün içine kopyala.Crack exe'sini çalıştırarak oyuna gir.Bu kadar kolay.Tabi bu yalnız nfs hp 2 için geçerli.<hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'> Evet oynanıyor ama ilerki kademelerde 4lü yarışlarda ilerleme olmuyor...cd den okumak istiyor çünkü 2yarış parkurunu karıştırmaya çalışırken hata verip kesip attırıyor...virtualle denemeleride yazarım bir ara!
Birazdan vereceğim siteyi kimsenin bilmiyor olması çok ilginç , beklide biliyorsunuz ama neden yazmadığınızı anlayamadım. ayrıca virtual cd iğrenç bir program. Oyunu harddiskinizden oyanamak için 3 adım :
1-)Oyunu normal yükleyin (full yüklemeniz tavsite edilir) 2-)http://astalavista.box.sk adresindeki arama motoruna oyunun adını ve sürümünü yazın (ör: Fifa 2003 v1.00) 3-) Arama motorunda %95 ihtimalle birçok adres yer alacak,bu adreslere gidip crack'i indirin. (cracklemeyi hepiniz biliyorsunuz herhalde...)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme