Bildirim
hdd den oyun oynamak...
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
oyunu bilgisayara full yüklüyorsun... sonrada no-cd patch ini oyunu klasörünün içine atıp oynamaya başlıyosun ... bukadar basit... -
nfshp2 için olan dosyalar açılmıyor bile....başka böyle site bilen varmı? -
Ben tüm oyunları harddiske yükleyip crackle oynuyorum.Yoksa ohoo şimdiye kadar kaç cd bozulurdu.Hem performansın en iyi olması için cdsiz oynaman daha iyi.(Malum cd'den okumasını kim bekleyecek) -
Kesker nfshp2 için patch alabileceğim site yazarmısın şuraya! -
eğer hdd'de yeterince boş alanınız varsa cd-space kullanın. program tüm cd'yi tek bir dosya olarak hdd'ye kaydediyor sonra cd kullanır gibi kaydettiği dosyayı kullanıyor. -
günümüzde zaten hdd derdi diye bişey kalmadı
30 gb den aşağı hdd yok bi kere bayilerde... -
Brotherhood'un sitesindede bulabilirsin... -
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by theDarkTemplar</i>
<br />eğer hdd'de yeterince boş alanınız varsa cd-space kullanın. program tüm cd'yi tek bir dosya olarak hdd'ye kaydediyor sonra cd kullanır gibi kaydettiği dosyayı kullanıyor.
<hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
Sadece crackli exe yimi çalıştırıyorsun dosyanın içinden...kısayol çekip:nerden buluruz bu programı:image alır gibi hdd ye ekiyoruz değilmi? -
virtualcd denen program PC içinde sanal bir cdrom sürücüsü oluşturuyor.
Sonra istediğin cdnin (veya cdlerin) imajını alıyorsun. Sanal sürücüye yerleştirince sanki cd yerleştirilmiş gibi davranıyor. Ama cd yok, sadece imajı var. Yani windowsu kandırıyorsun :) -
virtual drive 2000 var
kullanımı çok kolay yapacağın cd yi tak comprssleyerek hddye yerleştiryo ve sana cd olarak gösteriyo.. bu kadar -
2000 mi çıkmış bir de, yetişemiyorsun bunların hızlarına :) 7.0la performans karşılaştırması nasıl... -
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by gergozen</i>
<br />virtualcd denen program PC içinde sanal bir cdrom sürücüsü oluşturuyor.
Sonra istediğin cdnin (veya cdlerin) imajını alıyorsun. Sanal sürücüye yerleştirince sanki cd yerleştirilmiş gibi davranıyor. Ama cd yok, sadece imajı var. Yani windowsu kandırıyorsun :)
yüzbaşım benim cd rom un okumadığı cd ye de aynı işlemi yapabilir miyim?
yani cd takılıyor bir yerde..
olabilir mi yane? -
imaj cdden okunularak yazılıyor. Daha sonra imajdan okunuyor. Eğer cdde sorun varsa program hata verebilir. Bence önce cdyi iyice temizle (bu işlem aslında merkezden dışarıya doğru yapılır, dairesel hareketlerle değil), sonra şöyle bir yüzeye bak. Sorun varmı... Eğer siper büyüklüğünde çizikler yoksa vazelinle oyukları doldurabilirsin (çok küçük çiziklerde işe yarıyor). Olmadı cdromun lensini de temizleyebiirsin. Belki cdden değil de cdromdandır.
Bunlar cd veya cdrom sorununda işe yarıyor. Eğer sorun yok sadece cdrom ağır okuyor dersen imajını alırsın. Bir kere imaj aldın mı zaten HDD ortamında olacağından takılma falan olmaz...
Bu programı ilk olarak bir internet kafede görmüştüm. CDistedim adam geldi makineden HL imajını kaldırıp, Q3 imajı yükledi. Ortada cd falan da yoktu. Oyunum bitince kurcaladım. Çok da hoşuma gitti... -
VD 7.o daha yenisi..
2000 in sürümü 5.0... -
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'>
Bi daha,daha dikkatli ol :P
Oluruz,Aywallah bilader! -
Virtual drive 2000 çekebileceğimiz sağlam link bilen varmı? -
nfs hp 2 için mi virtual drive kullanacaksın??
Crack'inde yazmıyorsa söyleyim.Cd'de bulunan klasörleri harddiskte nfs2 hp yüklediğin klasörün içine kopyala.Crack exe'sini çalıştırarak oyuna gir.Bu kadar kolay.Tabi bu yalnız nfs hp 2 için geçerli.Bu oyun full install seçeneği olmadığından böyle.Dier oyunlarda full install yapıp crack'le çalıştırdın mı iş biter.
Saygılar -
bende fantom cd var her oyunda işe yarıyordu.fifa2003 de denedim oyun yemedi.. -
en iyisi winoncd 3.8 kurun ondaki emulator daha iyi iş görüyor
Benzer içerikler
- bira toplama oyunu
- tecmo world cup 98
- mafia definitive edition kasma sorunu
- oyun kaldırır mı testi
- nplay begone
- online korku oyunları
- the witcher 4. sezon ne zaman
- fps oyunları
- call of duty modern warfare 2 sistem gereksinimleri
- resident evil 9
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X