Şimdi Ara

Hdd gitti yedeklerimi nasıl alabilirim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar merhaba; 1TB'lık samsung Harddiskimden çok berbat şekilde sürtünme sesi geliyor sanırım iğnesi diskin yüzeyine düşmüş artı kafa bir süre vurduktan sonra diskin dönmesi duruyor. Pc açılışta diski görmüyor boot failure insert disk gibisinden siyah ekranda kalıyor.

Diskin durumu bu. İçerisinde 9 yıllık arşivim var verikurtama işlemi yapan bir kaç şirketle görüştüm bana 300 ila 1000 dolar arasında masraf çıkardılar bu işin ekonomik bir çıkış yolu yok mudur yardımlarınızı bekliyorum saygılar.

• diskin medyası gittigi için çok ekenomik bi çözüm bulman zor keşke yedeklerini cdye yazdırsaydın ben öyle yapıyoru hdd gitse bile dvdlerde yazılı duruyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fugative

diskin medyası gittigi için çok ekenomik bi çözüm bulman zor keşke yedeklerini cdye yazdırsaydın ben öyle yapıyoru hdd gitse bile dvdlerde yazılı duruyorlar

Bin nasihat 1 nusubete bedeldir derler ya işte basıma geldi. teşekkürler yinede.
  • geçmiş olsun arkadaş ne diyimki o kadar para verdiğine değmez formatta filan gitmiş olsaydı veri kurtama programları işene yarardı ama hddnin beyni gitmişş keşke kartı arızalı olsaydı oda kolaydı ama medya gidince o kötü işte
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.