Şimdi Ara

Hdd hatası nedir ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir süredir everestte aşağıdaki resimdeki hatayı görüyorum, hardisk bir kere servise gitti geldi uçmuştu, ısındığında takılıyordu önüne fan koyarak halletmiştim. Bu kez bu hata kafama takılıyor... veri kayıbı, tekrar disk uçması yaşarmıyım acaba? konu hakkında bilgisi olanlar yazarlarsa sevinirim..

Samsung Sata 120 Gb 7200 Rpm (SP1213C)

Not: İşletim sistemi bu diskin üzerinde

Hdd hatası nedir ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BMUC -- 30 Ekim 2005, 19:09:43 >

• ço fazla veri girdiğin için olabilir mesela 214 bende bu sayı 2 bununla bağlantısı olabilir.format atıp yeniden dene bence bende baktım everestten şimdi bendeki veri yanında 2 yazıyor. kolay gelsin.
  • format atamam işletim sistemim bunda... o kadar veriyi yedekleyip format atmak bana çok zamana malolur, iş bilgisayarı olarak kullanıyorum...

defrag vs. ile düzelmezmi acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BMUC -- 30 Ekim 2005, 19:23:05 >
  • başka çözüm önerisi olan var mı ?
  • EVERESTİ TANIMIYORUM KURUP BENDE DENEYECEĞİM.. O ZAMAN BELKİ CEVAP VEREBİLİRİM..
  • Everesti nerden bula biliriz bulamadımda?
  • defrag dene bakalım bide hd life programını kur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • http://www.lavalys.com/products/download.php?pid=1&lang=en&pageid=3

buradan indirebilirsiniz everesti...

Hd life programı nedir, ne işe yarar ?
  • http://www.lavalys.com/products/download.php?pid=1&lang=en&pageid=3

buradan indirebilirsiniz everesti...

Hd life programı nedir, ne işe yarar ?
  • Bu sabah elimde dvd ler ile ne olur ne olmaz yedekleri alayım diye bilgisayarı açtım, ilk açılışta hd yi görmedi eyvah dedim tekrar reset attım gördü, windowsa girdi write errorlar verdi üst üste en sonunda takıldı kaldı tekrar reset attım bu sefer scandisk çıktı bir sürü dosyada hata verdi en sonunda ondada takıldı ve hd tamamen uçtu, direk ide olan diskimi takıp ondaki işletim sisteminden açtım ve sata diskimi 2. olarak gösterdim. ama hiç bir şekilde 4 partition olan diskin ilk partitiona ulaşamadım. Ama diğer 3 partiton da sorunsuz çalışıyor. Şu an hd life programını çekiyorum bilmiyorum faydası olur mu ama diski hiç bir şekilde göremiyorum ilk partitionu ne dos programlarından nede windowstan. Şimdi diğer 3 partitionun yedeklerini alıp servise vereceğim diski ama ilk partitonda da yedeklemediğim bazı datalarım var... bunları kurtarmanın bir yolunu bilen varmı ? çok acil... teşekkürler...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.