Şimdi Ara

hdd i 130 gosteriyor acil yardım!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar yenı pc aldım. xp yukledım ama yuklerken bana 250 GB olan hdd i 130 GB godteriyor..
    Seagete sata2 250GB hdd. Anakartım epox...
    arkadaslar neden 250 gb olan hdd i 130 gosterirb acill yardımlarınızı beklıyorum...
    şimdiden tesekkurler

• Ark anakartın buyuk ihtimalle hdd ile uyumlu degil ondan yapıyodur biosunu update edersen sorunun buyuk ihtimalle sorunun hallolur
  • Arkadaşım benim ana kart epox mp-4 bu yeni olan.Harddisk ise seagate 250 gb 16mb ncq2 rqm.Sence sorun çözülür mü bu durumda? Biosu update etsem?
  • kurulum sırasında yanlışlıkla harddiskin bir bölümünü formatlamış olmayasın.. Partition magic gibi bir program varsa bir bak istersen..
  • sp2 kur sorun kalmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cold -- 29 Ağustos 2006; 23:16:31 >
  • yüklemeye çalıştıgın cd sp1 dir onun için görmez sp2 li cd ile kur sorun düzelcek
  • sp2 yi sonradan yükledim sorun düzelmedi.Olay ilk etapta sp2 li cd ile yüklemek mi?Çünkü bilgisayar açılırken bana 250 gb harddiskin var diyor.Xp yüklemeye geldiğimde bana 130 gb ın var diyor:) Format falan atmadım yanlışlıkla harddiske:)
    Bu sorun sp2li cd ile kurunca düzelecek mi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HDD DONUYOR %100 YARDIM
    9 yıl önce açıldı
    samsung c 300 acil yardim
    17 yıl önce açıldı
    PS 5 HDMI SORUNU ACİL YARDIM
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Disk yönetiminden ayrılmamış bölüm olarak geçiyor olabilir onu disk yönetiminden birincil bölüm haline getirip format atarsan büyük bir ihtimalle olacaktır.
  • Disk yönetimi dediğin xp cdsinii taktıktan sonra karşıma gelen şey mi?
    Orada toplam harddiski kafadan 130 gb falan gösteriyor.Ama bilgisayarın ilk açılışında benim bilgisayarımda 250 gb harddisk olduğu yazıyor.Birisi hardiskinde jumperdan dedi birisi win98 le format at dedi.Kafayı yiyecem arkadaşlar sp2li xp cd si ile formatı çaksam bilgisayar düzelir mi?
    Heves ettim bilgisayar aldım içimde patladı:( Yardım Allah rızası için:(
  • bizim bi arkadaş ın pc de de böyle olmuştu windows 250 gb lik hdd yi,130 gb mi ne görüyodu...linux ubuntu kurdu lap diye 250 gb gördü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bionoize -- 30 Ağustos 2006; 1:13:25 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: MySTeRySToRm
    Disk yönetimi dediğin xp cdsinii taktıktan sonra karşıma gelen şey mi?

hayır orası değil.
    bilgisayarım simgesine sağ tıkla ve YÖNET de, ordan DİSK YÖNETİMİ de.
    ekranda tüm bölümleri göreceksin. bir tanesi ayrılmamış bölüm diye geçer.
    ona sağ tıkla ve formatla. sorun düzelecek.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.