Şimdi Ara

HDD Kafa Vurma [6 Günlük]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçen hafta mediamarkt'ın internet kampanyasından Western Digital My Passport Ultra 1 TB olanından harici harddisk aldım.

Harddisk elime geçeli daha 7 gün dolmadı. Aldığım gün kendi bilgisayarımdaki 230 GB'lık veriyi yedekledim sonra sağlam bi şekilde kenara kaldırdım.

Laptop'ın üzerinde 500 GB'lık harddisk vardı, ona Low Level Format attım, HDD Regenerator ile Bad Sector'leri de kurtardım. Bilgisayar sıfır gibi oldu.

Ama harici harddiskteki verileri geri yüklemek istediğimde harddiskten bazı garip sesler gelmeye başladı ve "explorer.exe" işlemi dondu. Hiren's Boot ile Mini XP kurdum şimdi dosyaları bu şekilde transfer edebiliyorum. Ama şu anda bile sürekli kafa atma gibi sesler çıkarıyor.
    Parklama sesi olabilir mi acaba diye düşündüm, ama harici hardiskte parklama süresi 2 dk'dan uzundur heralde? Bende bazen 2 dk arayla, bazen 5 dk arayla sürekli tekrar ediyor bu ses. Daha alalı 10 gün olmadı yahu!

Sizce nasıl bir yol izleyeyim? Servise göndersem, onlar bana "Bunda bir sorun görmedik" diye geri gönderirler mi? Bir de ürün stokta yoksa iade eder parasını öderlermiş. Ben bu modeli severek isteyerek almıştım. İade etmelerinden çok değiştirmelerini umut ediyorum ama...
    Ne yapmalıyım?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yok mu bir fikri olan?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bana kalırsa yapacağın tek şey garantiye yollamak olur. Sonuçta bu şekilde kullanmaya devam edemezsin...
  • Ürünü mağazaya götürdüm. Teknik serviste incelemeye aldılar. Servise gönderirken "harddisk yazıyor, ama okumuyor" şeklinde belirttiler. Çünkü harddiskin içine dosya kopyaladıklarında dosya sorunsuz kopyalandı. Ama o dosyayı geri kendi masaüstlerine kopyalamak istediklerinde kopyalanmadı. Şu an müşteri hizmetlerine teslim ettim. Servis sürecini de mümkün oldukça buradan paylaşırım. Benzer şikayetleri olan arkadaşlara referans olması adına.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.