Şimdi Ara

Hdd klasör açma sorunu yardım!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.113
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçen gün laptopa format attım ( bu arada xp kullanıcısıyım) hdd c ve d şeklinde ikiye bölmüştüm ben sadece c ye format attım xp kurulumu tamalandıktan sonra d ye depoladığım programlarımı kurmak istedğimde bazı programların ,mp3 ve resimlerin bozulmuş olduğunu gördüm ne yapsam düzeltemedim son çare olarak bozuk olanları sildim.Sağlam dosyaları bir klasörün altında toplamak adına yeni klasör oluşturdum ve yeni klasöre koyaladım.Kopyaldığım dosyalrın içlerine girdiğimde klasörün boş olduğunu gösteriyor.Ama d diskini özelliklerden baktığımda eski verilerimin aynen durduğu kalan disk boyutundan görebliyorum ama malesef açamıyorum.Tıkladığımda erişim engellendi uyarısı çıkıyor ne yaptıysam çözemedim.Birde tune up programından disk kaşifi bölümünden baktığımda kayıtlı verileri görebliyorum ama normalden sürekli erişşim engellendi uyarısını alıyorum.Yardımlarınızı bekliyorum

• Dosyalar başka bir kullanıcı hesabı adına kayıtlı olabilir. Bu kullanıcı hesabı da şifreli bir hesap ise sizden esirgiyordur bu dosyaları :) Muhtemelen bilgisayarınıza ikincil oturum açmışsınız. Admin olarak oturum açın, veya yine admin olarak oturum açıp, şu an kullandığınız hesabı tam yetkili hale getirin. Dosyaların kullanım haklarını devralın diyeceğim ama tam yetkili kullanıcı hesabı açmamış iseniz bunuda yapamazsınız.
  • Bana yazdıklarınız yardımcı olmadı hocam.
  • Gizli dosya olamazlar dimi?
    :) bu çok kolay bir sorun olurdu.
    Şunu hatırlatmamda yarar var; virüz yada spy taraması yaptın mı alette? Bu tip sonuçlara neden olan bol sayıda virüs var ortalıkta. Kaspersky deneme sürümü indirip full tarama yapabilirsin, eğer denemediysen bu adımı. Şahsen diğer programlara pek güvenemiyorum.
  • Kaspersky online tarama yaptırdım ama birşey bulmadı.Ayrıca nod 32 kullanıyorum oda bir şey bulamdı hocam.Ama sizin dediğiniz deneme sürümünü indireceğim baklım ne olcak
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.